Kannelmäen Voimistelijat ry

Jäsentiedote 4/2020

Jäsentiedote 4/2020
31 heinä

HYVÄ JÄSEN!

jäsenkirjeessä tiedotamme ajankohtaisista asioista:

 1. KORONATILANNE
 2. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN
 3. SYYSKAUDEN TUNNIT
 4. PILATES ALKEET -KURSSI
 5. KESÄJUMPAT JATKUVAT
 6. TOIMISTOPÄIVYSTYS.. 4
 7. MUUTOKSIA TOIMISTOLLA
 8. ETSIMME AIKUISTEN OHJAAJIA
 9. NÄYTÖSTYÖRYHMÄ ETSII UUSIA JÄSENIÄ

 

1.    KORONATILANNE

 

Ohjaajien ja jumppaajien terveys on meille tärkeää. Muistattehan noudattaa koronatilanteesta johtuvia suosituksia, jotta voisimme käydä jumpissa turvallisesti ja omalta osaltamme ehkäistä taudin leviämistä.

 

Tulethan jumppaan tullaan vain täysin terveenä.

Kavo-salilta löytyy käsidesiä ja suosittelemme sen käyttämistä ennen tuntia ja tunnin jälkeen.

Pidäthän ennen tuntia ja tunnin aikana sekä tunnin jälkeen tarvittavan etäisyyden muihin jumppareihin, ohjaajiin ja toimistotyöntekijöihin.

 

Seuraamme ohjeistuksia ja suosituksia tarkasti ja tarkennamme ohjeistuksia tarpeen mukaan.

Alkuun

2.    ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 3. – 9.8.20

 

Ilmoittautumisaikataulu:

 

 • ennakkoilmoittautumiset syyskauden tunneille ilmoittautuneille alkaa maanantaina 8. klo 9:00. Ja päättyy sunnuntaina 9.8. klo 23:59.
 • kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa 12.8. klo 9:00

 

Ennakkoilmoittautumisen aikana jäsentieto-ohjelmaan kirjautumisen jälkeen ilmoittautumisessa näkyvät vain ne tunnit, joille voit ennakkoilmoittautua.

Jos sinulla on vanhoja jumppamaksuja maksamatta, et voi ennakkoilmoittautua syyskauden tunneille. Mikäli olet epävarma, voit käydä tarkistamassa laskujesi tilanteen kirjautumalla sisään jäsentieto-ohjelmaan ja valitsemalla sieltä ”omat tiedot” ja ”laskut”.

 

Hallitus käsitteli koronan aiheuttamaa tilannetta ja keskeytyneen kauden hyvitystä kokouksessaan 21.4 ja päätyi seuraavaan ratkaisuun:

 

 • Kevätkaudella ostetut aikuisten sarjakortit ovat voimassa syyskaudella syyskuun loppuun saakka (24.8.–30.9.2020).
 • Kevätkaudella aikuisten anytime-kortin ostaneet, voivat ostaa elokuun loppuun mennessä syyskauden anytime-kortin – 15% alennuksella.
 • Perheliikunnan ja lasten tunneista tarjoamme kevään aikana tunnilla käyneille – 15 % alennuksen, kun ilmoittautuminen on tehty elokuun loppuun mennessä.

Maksuvaihtoehdot tulevat sinulle esiin, kun valitset ryhmän ilmoittautumisessa. Maksuvaihtoehdoista pääset valitsemaan maksun, jossa on huomioitu hyvitys kevätkaudesta tai voit myös tukea seuraa ja olla käyttämättä hyvitysalennusta.

 

Kannelmäen Voimistelijat tukee heikoimmassa asemassa olevien liikuntaharrastusta tarjoamalla vapaapaikkoja tunneilleen. Vapaapaikkoja voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella 23.8.mennessä. Ohjeet löytyvät nettisivuiltamme.

Alkuun

3.    SYYSKAUDEN TUNNIT

 

Syyskauden tunnit on julkaistu ja ne löytyvät nettisivuiltamme.

aikuisten liikunta

lasten liikunta

 

Lasten liikunnan tuntinimikkeisiin on tullut muutoksia. Olemme muuttaneet osan tuntinimikkeistä vastaamaan Voimisteluliiton suosituksia.

 

– Perheliikunta ja Perheakro                    => Perhegym

– Temppujumppa                                      => Ninjagym. Myös osa Freegym tunneista on muuttunut Ninjagym nimelle ikäryhmän mukaan.

– Akro/Freegym tunnit                              => Freegym tai Voimistelu/akro

Alkuun

4.    UUSIA TUNTEJA LAPSILLE JA AIKUISILLE

 • Lasten tuntitarjonnan uutuuksia ovat satuvoimistelu 3-4 v, kepparitanssi yli 8 v ja show-tanssi yli 8 v.

 

 

Satuvoimistelu 3-4v.

 

Satuvoimistelussa liikutaan leikkien, mielikuvien ja musiikin innoittamana. Tunnilla harjoitellaan motorisia perustaitoja leikin varjolla. Koordinaatio ja tasapaino kehittyvät temppuradoilla. Kauden aikana myös erilaiset liikuntavälineet tulevat tutuiksi. Satuvoimistelussa harjoitellaan ryhmässä liikkumisen perustaitoja.

 

 Kepparitanssi yli 8v.

 

Kepparitanssi tunnilla pääsee kokemaan liikunnan iloa hauskasti ja innostavasti. Nopeat ja hitaat liikkeet, erilaiset impulssit ja liikesuunnat lisäävät koordinaatiota, tasapainoa ja oppimiskykyä. Erilaiset rytmit ja musiikki kuuluvat tuntiin. Kepparitanssi kehittää ilmaisua ja liikkumistaitoja. Tunti soveltuu kaiken tasoisille liikkujille sekä sopii hyvin tukilajiksi myös muiden lajien harrastajille. Salilta löytyy joitakin lainattavia keppareita, mutta tunnille voi ottaa myös oman kepparin mukaan

 

Show –tanssi yli 8v.

Monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan eri tyylisten musiikkien mukaan. Tunnilla käydään läpi showtanssin alkeita. Lajissa tärkeää on näyttävyys ja esiintyminen. Tunneilla harjoitellaan sekä ilmaisua että tanssitekniikkaa, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tunnilla harjoitellaan lämmittelyn lisäksi liikkeitä salin poikki ja heittäydytään tanssisarjoihin iloisella mielellä.

Alkuun

4.2.        Aikuisille Meidän treeni – ryhmä

Meidän treeni –ryhmä

 

Lisää hyvinvointia arkeen! Kauden aikana liikutaan sekä sisällä että ulkona, mahdollisesti retkeilläänkin, jos sellaiseen on toivetta. Ryhmä on avoin kaikille ryhmäliikunnasta kiinnostuneille, ja mukaan voi liittyä missä tahansa vaiheessa kautta. Ryhmään, kuten muillekin viikkotunneillemme voi osallistua kerta- tai anytimekortilla. Suunnittelemme tapaamiskertojen sisällön yhdessä osallistujien kesken. Liikkumisen ohessa vaihdetaan ajatuksia ja kerrotaan kuulumisia. Ohjattuja kävelylenkkejä, kehonhuoltoa, lajikokeiluja, reipasta liikuntaa, mitä sinä toivoisit? Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ja ehdota sinulle mieluisaa tapaa liikkua.

 

5.    PILATES ALKEET -KURSSI

 

Pilateksen alkeiskurssi järjestetään torstaina 20.8. klo 19:00–21:00 KaVo -salilla. Ohjaajana toimii Satu Huttunen. Hinta 20€. Ilmoittautuminen on auki jäsentieto-ohjelmassa.

Alkuun

 

6.    KESÄJUMPAT JATKUVAT

Kesäjumpat jatkuvat 23.8.2020 asti.  Tarjoamme jumppaa sekä sisällä että ulkona.

– Puistojumpat pidetään Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin klo 18:00 – 19:00.
– KaVo–salilla jumpataan tiistaisin ja torstaisin klo 18:00–19:00 ja 19:00 – 20:00 sekä keskiviikkoisin klo 18:00–19:00.

 

Tunneille voi tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista. Maksuina käyvät kesän anytimekortti, kesän sarjaliput, liikuntaedut sekä käteinen. Kertamaksu on 7€.

Tarkemmat tuntisisällöt ja hinnat löydät nettisivuiltamme https://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kesakausi/

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Sadeilmalla tunnit siirretään sisälle KaVo-saliin (Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki). Tieto tunnin siirtämisestä KaVo-saliin ilmoitetaan seuran verkkosivuilla: www.kannelmaenvoimistelijat.fi ja Facebookissa klo 15:00.

 

Alkuun

7.    TOIMISTOPÄIVYSTYS

 

Toimistolla päivystetään syyskauden alussa seuraavasti:

 

tiistaina 25.8. klo 15:00 – 18:00

torstaina 27.8. klo 15:00 – 18:00

tiistaina 1.9. klo 15:00 – 18:00

torstaina 3.9. klo 15:00 – 18:00

 

Alkuun

 

8.    MUUTOKSIA TOIMISTOLLA

 

Toiminnanjohtajana toiminut Hanne Kajasviita siirtyy uusien haasteiden pariin 31.7.2020.
Kirsi Salasuo palaa perhevapailta takaisin toiminnanjohtajan tehtäviin 10.8.2020.

 

Katariina Kuronen jatkaa edelleen liikunnanohjaajana ja toimistolla.

 

9.    ETSIMME AIKUISTEN OHJAAJIA

Etsimme vielä muutamalle syyskauden tunnille ohjaajia. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet itse kiinnostunut tai vinkkaa kaverille.

Laita sähköpostia info@kannelmaenvoimistelijat.fi tai soita 050-505 1578, niin jutellaan lisää!

 

10.  NÄYTÖSTYÖRYHMÄ ETSII UUSIA JÄSENIÄ

 

Näytöstyöryhmä hakee uusia tekijöitä riveihinsä. Mitään erityisiä taitoja ei tarvita, innostus tapahtuman toteuttamiseen riittää. Mikään työpanos ei ole liian pieni. Ota rohkeasti yhteyttä naty@kannelmaenvoimistelijat.fi.

 

Alkuun

 

REIPASTA SYYSKAUDEN ALKUA!

 

Kannelmäen Voimistelijat ry

 

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

 

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Kirsi Salasuo, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578
Lasten ja nuorten liikunta, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, 050 467 5119
Aikuisten liikunta: aikuiset@kannelmaenvoimistelijat.fi

Alkuun