Kannelmäen Voimistelijat

Satu

AIKUISET

Olen Satu, liikunnanohjaaja Helsingistä. Kannelmäessä olen asunut kaksivuotiaasta vähän yli kaksikymppiseksi. Olen aina pitänyt kaikenlaisesta liikunnasta. Lapsuus- ja nuoruusiän harrastuksiini kuuluivat baletti ja sulkapallo. Myöhemmin teini-iässä ajauduin aerobic-tunneille, ensin jumppaamaan ja melko pian jo ohjaamaan. Aloitin ryhmäliikunnan ohjaamisen Kannelmäen Voimistelijoissa aluksi muiden töiden ohella vuonna 1995. Minulla on kaupallisen alan peruskoulutus. Vaikka pidän asiakaspalvelutehtävistä, ei istumatyö kuitenkaan ollut minua varten ja kouluttauduinkin uudelleen Kannelmäen Voimistelijoissa oppisopimuskoulutuksella liikuntaneuvojaksi.

Tämän lisäksi olen vuosien saatossa suorittanut useita lyhyempiä liikunta- ja hyvinvointialan koulutuskokonaisuuksia, kuten Fisaf Personal Trainer -koulutuksen vuonna 2005 sekä pilatesohjaajakoulutuksen vuosina 2008 (Sportius Pilates 1-level) ja 2009 (täydennysosa 2-level). Tuoreimmat suorittamani koulutuskokonaisuudet ovat Nordic Health Academyn ACE Personal Trainer -koulutus, jonka sain valmiiksi elokuussa vuonna 2019, sekä Terveysliikunnan perusopinnot (25 op) Itä-Suomen Avoimessa yliopistossa, jotka sain päätökseen maaliskuussa 2020.

Päätoimisesti liikunta-alalla olen työskennellyt vuodesta 2005. Olen työskennellyt ja työskentelen edelleen ryhmäliikunnanohjaajana useassa liikuntaseurassa ja -keskuksessa sekä kansalaisopistossa. Toimin liikunnanohjaustehtävissä myös työpaikkaliikunnan parissa. Lisäksi olen vapaaehtoistyönä jo vuosien ajan toiminut mukana Kannelmäen Voimistelijat ry:n aikuisten liikunnan tiimissä.

Liikunnan ohella tärkeintä elämässäni on perhe, muut läheiset ihmiset ja ystävät. Vapaa-aikani kuluu liikkuessa, koiran kanssa touhutessa, mökkeillessä sekä vanhaa omakotitaloa ja pihaa kunnostaessa. Pidän myös lukemisesta, jolle tosin aikaa jää harmittavan vähän.