Kannelmäen Voimistelijat

Johanna

AIKUISET

Hei, olen Johanna.

-Liikunta-alan koulutukseltani olen personal trainer, kuntosaliohjaaja, aikuisten ohjaaja ja lisäksi minulta löytyy lukuisia muita syventäviä opintoja ja koulutuksia alalta.

-Omat harrastukseni ovat lenkkeily, voimabodaus ja lukeminen. Nuorempana harrastin juoksua ja juoksin paljon pidempiä matkoja 10-15km ja olen myös juossut puoli maratonin.

-Ohjaan kiertoharjoittelua sisältäviä kuntopiiri-tunteja eri teemoilla salilla ja kuntosalilla sekä kokonaisvaltaista kehonhuoltoa.

-Minut itseni liikkeellä pitää elämäntapa ja se, että kehoni voi hyvin, kun liikun. Teen arjessa myös pieniä valintoja kuten portaat hissin sijaan. Myös se, että nainen voi olla vahva ja voimakas on innostanut minut harrastamaan voimailua ja haastamaan itseäni.

-Ohjaamisesta saan itse älyttömän paljon: voimaa, innostusta ja hyvää mieltä. Suhtaudun ohjaamiseen intohimoisesti ja tavoitteeni on keksiä kausille punainen lanka ja tavoite, jota kohti tehdään yhdessä töitä. Mottoni urheilussa onkin: Tosissaan mutta ei vakavasti ja ilolla tekemistä.

-Lempilajini on luonnossa liikkuminen (varsinkin metsässä) ja salilla tapahtuva voimabodaus, jossa kasvatetaan niin voimatasoa kuin lihaskuntoa. Tavoitteeni on vielä 100-vuotiaana nostella isoja kuormia maasta