Seura

Kuvat: Kannelmäen Voimistelijat

Kannelmäen Voimistelijat ry on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n jäsenseura. Yli 40 vuoden aikana seuramme on kasvanut noin 1 100 jäsenen liikuntaseuraksi tarjoten liikuntatunteja tytöille, pojille, naisille ja miehille.

Vuonna 1999 seuramme sai Nuoren Suomen Sinettiseuran arvon. Sinetti myönnetään seuralle, joka tukee lasten liikuntakehitystä ja hyvinvointia. Vuonna 2004 Kannelmäen Voimistelijoista tuli Suomen Voimisteluliiton Sinettiseura. Svolilaisen sinettiseuran toiminta on monipuolista ja kasvatuksellista sekä jokaisesta mukana olevasta lapsesta ja nuoresta pidetään huolta. Sinettiseura on toiminnassaan rohkea ja ennakkoluuloton edelläkävijä.

Vuonna 2007 seuramme sai Priima-aikuisliikunnan laatuseura -sertifikaatin, joka uudelleenarvioitiin vuonna 2010. Panostamme aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan ja olemme sitoutuneita pitkäjänteiseen, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Kannelmäen Voimistelijat toimii Kaarelantie 12 tiloissa (KaVo-sali + seuran toimisto) ja Kaarelan alueen kouluilla (Kannelmäki, Maununneva, Malminkartano). Seuran hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi seitsemän jäsentä. Hallituksen lisäksi seurassa toimii aktiivisesti neljä työryhmää: talous- ja hallintotyöryhmä, näytöstyöryhmä, aikuisten liikunnan tiimi sekä nuorten liikunnan tiimi. Lisäksi työryhmiä perustetaan tarpeiden mukaan. Seuran toimisto sijaitsee Maununnevalla osoitteessa: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki.

  

PDF-tiedostoStrategia 2020 lopullinen.pdf (120 kB)
Kannelmäen Voimistelijat ry strategia 2012-2020