Kannelmäen Voimistelijat

TOIMINTAMALLI EPÄASIALLISEN KÄYTTÄYTYMISEN EHKÄISEMISEKSI JA SIIHEN PUUTTUMISEKSI

Jos kohtaat epäasiallista käytöstä seurassamme- kerro siitä mahdollisimman pian.

Kannelmäen Voimistelijat ry haluaa olla jokaiselle avoin ja turvallinen toimintaympäristö harrastaa. Kaikki seuran toimijat ja ohjaajat ovat sitoutuneet Voimisteluliiton eettisiin periaatteisiin ja Olympiakomitean Reilu Peli-periaatteisiin.

Mikäli lapsesi tai itse kohtaat epäasiallista käytöstä toiminnassamme, olethan ensi sijaisesti yhteydessä lapsesi tai omaan ohjaajaan. Lasten ohjaajien yhteystiedot saat aloituskirjeestä ja / tai kausisuunnitelmasta.

Voit olla yhteydessä myös seuran toimistoon: toiminnanjohtaja Kirsi Salasuo puh 050 505 1578 sposti: info (a) kannelmaenvoimistelijat.fi tai puheenjohtajaan: Tuuli Miettinen sposti: puheenjohtaja (a) kannelmaenvoimistelijat.fi

Voit myös nimettömänä kertoa ”palautelomakkeen” kautta https://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/palaute/ . Kerrothan viestissä mahdollisimman tarkan kuvauksen tapahtumasta. Huomioithan, että selvittäminen on hankalampaa, jos ilmoitus on ollut anonyymi eikä meillä ole ilmoittajan yhteystietoja. Mikäli siis haluat, että asia pystytään käsittelemään loppuun asti, niin laitathan mukaan yhteystietosi.

Tarvittaessa voit hyödyntää Väestöliiton “Et ole yksin“-palveluita.  Sivustolta löytyy tietoa, miten toimia, sekä chat – ja puhelinpalveluita. Sivuille pääset täältä!