Kannelmäen Voimistelijat

 

 

 

 

Ilmoittautuminen lasten tunneille, perhegymiin ja erikoishintaisille tunneille sekä sarja- ja anytimekorttien ostaminen tapahtuu jäsentieto-ohjelmasta käsin. Myös jäseneksi rekisteröityminen tapahtuu Hoikassa.

Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen jäsentieto-ohjelmaan tehdään vain yhden kerran. Jos olet rekisteröitynyt aiemmin, riittää pelkkä sisäänkirjautuminen. Rekisteröityminen ei velvoita mihinkään, eikä aiheuta laskua. Jos olet unohtanut salasanasi, tilaa uusi salasana ilmoittautumisohjelman sisäänkirjautumissivulta kohdasta ‘unohditko salasanasi’. Tällöin sivun alalaitaan avautuu laatikko, jonka kautta voi tilata uuden salasanan. Käyttäjätunnuksesi on joko nimesi tai sähköpostiosoitteesi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ilmoita asiasta toimistolle. Jos sisäänkirjautuminen ei yrityksistä huolimatta onnistu, ota yhteyttä toimistoon. HUOM! Älä rekisteröidy uudestaan jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt järjestelmään, sillä tuplarekisteröinti aiheuttaa sekaannusta laskutuksessa!

Alaikäisen puolesta pääkäyttäjäksi rekisteröityy aina huoltaja
Kirjaudu sisään jäsentieto-ohjelmaan omilla tunnuksillasi. Syötä lapsesi tiedot (kohdassa omat tiedot -> henkilötiedot -> lisää alikäyttäjä). Pääset tekemään lapsen ilmoittautumisen valitsemalla alasvetovalikosta lapsesi nimen. Tämän jälkeen pääset ilmoittamaan lapsesi tunneille. Ilmoittautuessasi perhegymiin, ilmoita jokainen osallistuja erikseen (tunneille tulee ilmoittaa kaikki osallistujat sekä aikuiset että lapset).

Tunneille ilmoittautuminen ja lasku
Ilmoittaudu tunnille valitsemalla haluamasi tunti (lasten tunnit, perhegym, vesijumpat ja Dance Fusion) tai sarja-tai anytimekortti listasta. Ilmoittautuminen pitää vielä hyväksyä jatkamalla vaiheeseen 2. Sen jälkeen ohjelma vielä varmistaa, että olet valinnut oikean tunnin. Vasta jatkamalla vaiheeseen 3. olet ilmoittautunut tunnille. Huomioithan, että ilmoittautuessasi lasku lähtee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen!

Aikuisten tuntia ei löydy jäsentieto-ohjelman tuntilistoista:
Jos tuntia ei löydy jäsentieto-ohjelman tuntilistoista, tuntisi kuuluu tunteihin, joilla voi käydä sarja- ja anytimekortilla. Näille tunneille ei tarvitse varata erikseen paikka, vaan kaikki mahtuvat mukaan. Valitse jäsentieto-ohjelmasta itsellesi tällöin sopiva sarja- tai anytimekortti.

Varasijalle ilmoittautuva (Vesiliikunta, Dance Fusion ja lasten tunnit):
Jos ryhmä on täynnä, ilmoittaudut varasijalle. Voit mennä tunnille vasta kun toimistolta on otettu sinuun yhteyttä tai olet saanut sähköpostiin vahvistuksen, että mahdut tunnille. Älä siis mene tunnille jos olet varasijalla!

Tunnin peruuttaminen laskun lähettämisen jälkeen:
Tunnin peruuttaminen tapahtuu jäsentieto-ohjelman kohdasta ”omat tiedot”. Näet omissa tiedoissasi listan tunneista, joille olet ilmoittautunut. Peruuta tunti painamalla tunnin edessä olevaa roskalaatikon kuvaketta. Voit myös sähköpostilla laittaa tiedon peruutuksesta toimiston sähköpostiosoitteeseen.