Kannelmäen Voimistelijat

 

 

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentieto-ohjelmasta.

Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen jäsentieto-ohjelmaan tehdään vain yhden kerran. Jos olet rekisteröitynyt aiemmin, riittää pelkkä sisäänkirjautuminen. Tuplarekisteröinnit aiheuttavat sekaannusta laskutuksessa. Rekisteröityminen ei velvoita mihinkään, eikä aiheuta laskua. Jos olet unohtanut salasanasi, saat tilattua uuden salasanan ilmoittautumisohjelman sisäänkirjautumissivulta kohdasta kohdasta ‘unohditko salasanasi’ (sivun alalaitaan avautuu laatikko, jonka kautta uuden salasanan voi tilata). Käyttäjätunnuksesi on joko nimesi tai sähköpostiosoitteesi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä toimistoon. Jos sisäänkirjautuminen ei onnistu yrityksistä huolimatta, ota yhteyttä toimistoon. HUOM! Älä rekisteröidy uudestaan jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt järjestelmään!

Alaikäisen puolesta pääkäyttäjäksi rekisteröityy aina huoltaja
Kirjaudu sisään jäsentieto-ohjelmaan omilla tunnuksillasi. Syötä lapsesi tiedot (kohdassa omat tiedot -> henkilötiedot -> lisää alikäyttäjä). Pääset tekemään lapsen ilmoittautumisen valitsemalla alasvetovalikosta lapsesi nimen. Tämän jälkeen pääset ilmoittamaan lapsesi tunneille. Ilmoittautuessasi perheliikuntaan, taaperojumppaan tai vauvajumppaan, ilmoita jokainen osallistuja erikseen (tunneille tulee ilmoittaa kaikki osallistujat: aikuiset ja lapset).

Tunneille ilmoittautuminen ja lasku
Ilmoittaudu tunnille valitsemalla haluamasi tunti, sarja-tai anytimekortti listasta. Ilmoittautuminen pitää vielä hyväksyä jatkamalla vaiheeseen 2. Sen jälkeen ohjelma vielä varmistaa, että olet valinnut oikean tunnin ja vasta jatkamalla vaiheeseen 3. olet ilmoittautunut tunnille. Huomioithan, että ilmoittautuessasi lasku lähtee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen!

Aikuisten tuntia ei löydy jäsentieto-ohjelman tuntilistoista:
Jos tuntia ei löydy jäsentieto-ohjelman tuntilistoista, tuntisi kuuluu todennäköisesti tunteihin, joilla voi käydä sarja- ja anytimekortilla. Näille tunneille ei tarvitse varata erikseen paikka, vaan kaikki mahtuvat mukaan. Valitse jäsentieto-ohjelmasta itsellesi sopivin sarja- tai anytimekortti.

Varasijalle ilmoittautuva: (Pirkkolan kuntopiiri, vesiliikunta, Dance Fusion ja lasten tunnit)
Kun ryhmä on täynnä ja ilmoittaudut varasijalle, et voi mennä tunnille ennen kuin toimistolta on otettu sinuun yhteyttä tai olet saanut sähköpostiin vahvistuksen tunnille osallistumisesta. Älä siis mene tunnille jos olet varasijalla!

Tuntien peruuttaminen laskun lähettämisen jälkeen:
Tunnin peruuttaminen tapahtuu jäsentieto-ohjelman kohdasta ”omat tiedot”. Näet omissa tiedoissasi listan tunneista, joille olet ilmoittautunut. Peruuta tunti painamalla tunnin edessä olevaa roskalaatikon kuvaketta. Voit myös laittaa tiedon peruutuksesta toimistolle sähköpostilla.