Kannelmäen Voimistelijat

Haemme ohjaajia lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaan

Kannelmäen Voimistelijat tarjoaa liikuntatunteja kaikenikäisille lähialueen kouluilla, omalla Kavo-salilla (Kaarelantie 12 A) sekä aikuisille Pirkkolan urheilupuistossa.

Tällä hetkellä tarjoamme lapsille tanssi-, akrobatia-, voimistelu- ja freegymtunteja. Aikuisille tarjoamme muun muassa jumppaa, tanssitunteja ja kehonhuoltoa. Löydät tämänhetkisen tuntitarjontamme verkkosivuiltamme www.kannelmaenvoimistelijat.fi.

Palkkauksemme perustuu palkkataulukkoon, jossa tuntipalkka määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan.

Olisitko kiinnostunut ohjaamaan meillä? Lasten ja nuorten ohjaajien osalta katsomme eduksi ohjauskokemuksen, mutta olemme valmiita myös kouluttamaan innokkaita, kehityskelpoisia ohjaajaksi haluavia. Aikuisten ohjaajilta toivomme kokemusta ohjaustyöstä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: info (a) kannelmaenvoimistelijat.fi . Arvioimme jo ohjauskokemusta omaavien työhön soveltumisen näytetunnin perusteella. Lasten kanssa työskenteleviltä vaadimme rikosrekisteriotteen.

Miksi töihin Kannelmäen Voimistelijoihin?

“Kannelmäen Voimistelijat on hyvällä positiivisella ilmeellä varustettu seura, jossa ohjaat kivassa ilmapiirissä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tässä seurassa viihtyy, moni ohjaaja onkin seuramme kasvatteja, joka puhuu puolestaan lämminhenkisestä seurasta. ”

Heidi Juntunen, perheliikunnan ohjaaja

“Arvostan sitä, että seuratoiminnassa on yhdessä tekemisen meininkiä ja sitä, että pystymme seurana tarjoamaan ammattitaitoisten ohjaajien vetämää laadukasta liikuntatarjontaa lähialueen ihmisille, innostamaan ja kannustamaan ihmisiä liikkumaan ja pitämään huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan.”

Satu Huttunen, aikuisten liikunnan ohjaaja