Kannelmäen Voimistelijat

Haemme ohjaajia lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaan

Kannelmäen Voimistelijat ry on Kannelmäen, Maununnevan, Pirkkolan ja Malminkartanon alueella toimivat liikuntaseura, jossa sekä lapset että aikuiset voivat harrastaa liikuntaa. Kannelmäen Voimistelijat etsii nyt tuntipalkkaisia liikunnanohjaajia liikuttamaan lähialueen lapsia ja aikuisia. Palkkaus on seuran palkkataulukon mukainen ja se perustuu ohjauskokemukseen ja soveltuvaan koulutukseen.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Nyt haussa on aikuisten ohjaajia esim. kuntosalin kiertoharjoitteluun sekä lasten tanssituntien, tanssillisen voimistelun ja telinevoimistelun ohjaajia.

Tunnit ovat pääosin arki-iltaisin klo 17 jälkeen. Hakuaika päättyy 12.12.2021.

Miksi töihin Kannelmäen Voimistelijoihin?

“Kannelmäen Voimistelijat on hyvällä positiivisella ilmeellä varustettu seura, jossa ohjaat kivassa ilmapiirissä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tässä seurassa viihtyy, moni ohjaaja onkin seuramme kasvatteja, joka puhuu puolestaan lämminhenkisestä seurasta. ”

Heidi Juntunen, perheliikunnan ohjaaja

“Arvostan sitä, että seuratoiminnassa on yhdessä tekemisen meininkiä ja sitä, että pystymme seurana tarjoamaan ammattitaitoisten ohjaajien vetämää laadukasta liikuntatarjontaa lähialueen ihmisille, innostamaan ja kannustamaan ihmisiä liikkumaan ja pitämään huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan.”

Satu Huttunen, aikuisten liikunnan ohjaaja