Kannelmäen Voimistelijat ry

Aikuisten tunnit

Lasten tunnit

Ilmoittautuminen ja maksaminen

 

Anytime, mitä se tarkoittaa?

Anytime tarkoittaa korttia, jolla voit käydä kauden aikana kuinka monella tunnilla tahansa. Poikkeuksena erityishintaiset tunnit, jotka eivät sisälly Anytimeen.

tunti, mitä se tarkoittaa?

Erityishintaisilla tunneilla (vesijumpat ja Dance Fusion) on rajoitettu osallistujamäärä.  Ilmoittautuminen oikeuttaa käymään vain kyseisellä tunnilla ja kyseinen tunti on aina hinnastossa ilmoitetun hintainen, olitpa valinnut kuinka monta muuta tuntia tahansa (ks. myös lisäviikkotunti-kohta).

Täytyykö yksittäisille tunneille ilmoittautua etukäteen?

Aikuisten ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen (poikkeuksena erityishintaiset tunnit, kts. edellinen). Ostettu sarjakortti (myös Anytime) tulee olla mukana kaikilla tunneilla, ja tunnin alussa sarjakortista (pl. Anytime) kirjataan yksi käytetty kerta pois.

Vakuuttaako seura jäsenensä?

Seuramme ei vakuuta jäseniä jumppatuntien ajaksi, vaan jokaisen tulisi huolehtia omat ja lapsensa vakuutukset kuntoon.

 

Tuon lapseni ensimmäistä kertaa jumppaan, saanko jäädä seuraamaan tuntia?

Toivomus on, että mikäli lapsesi jää saliin reippaana, vanhemmat poistuisivat tilojen ulkopuolelle jumppatunnin alkaessa. Jumppatunnit ovat tarkoitettu lasten omiksi jumppahetkiksi, joissa he pääsevät opettelemaan ensimmäisiä kertoja ryhmässä toimimista ja vanhemmista erossa olemista yhdessä muiden lasten ja kannustavien ohjaajien kanssa. Toivomme, että annatte ohjaajille ja lapsille näin jumpparauhan. Erikseen tunnista riippuen järjestämme yhteistunteja, jolloin vanhemmat ovat yhdessä lastensa kanssa erittäin tervetulleita osallistumaan tunnille!

Pyydättekö lasten ohjaajia näyttämään rikosrekisteriotteen?

Kyllä. Jokainen ohjaaja, joka toimii alle kahdeksantoistavuotiaiden parissa on näyttänyt rikosrekisteriotteen ennen kuin on aloittanut ohjaamisen seurassamme.

Voiko perheliikuntaa ja/tai lasten tuntia käydä korvaamassa, jos oma tunti jää joskus väliin?

Lasten ja nuorten tunteja ei ole tällä hetkellä mahdollista korvata tuntien turvallisuuden säilymisen vuoksi.

 

Saanko käydä kokeilemassa tuntia ennen kuin ilmoittaudun?

Kyllä saat! Kaikilla aikuisten ja perheliikunnan tunneilla, joissa on tilaa, on mahdollisuus käydä kerran kokeilemassa ja tunnustelemassa, onko tunti mieleinen. Lasten tunneille kokeilukerta tulee aina ensin ilmoittaa toimistolle.

Miten voin ilmoittautua tunneille?

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta. Ohjeet rekisteröitymiseen ja jäsentieto-ohjelman käyttöön löydät täältä.

En löydä jäsentieto-ohjelmasta tuntia, jolle haluan ilmoittautua, mitä teen?

Varmista, onko tunti sellainen, johon voi mennä sarja-tai anytimekortilla (= kaikki tunnit, jotka eivät ole erityishintaisia). Jos on, sinun tarvitsee valita jäsentieto-ohjelmasta vain “sarjakortti” tai “anytimekortti” ja voit alkaa käydä tällä haluamallasi aikuisten tunnilla ilman erillistä ilmoittautumista. 

Tunti, jolle haluaisin ilmoittautua, on jo täynnä. Onko mitään tehtävissä?

Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle jäsentieto-ohjelman kautta. Mikäli tunnilta vapautuu paikkoja, on toimisto varasijalla oleviin yhteydessä.

Kausi on jo alkanut, voinko edelleen ilmoittautua tunneille?

Kyllä voit. Ilmoittautumiset tunneillemme alkavat ennen varsinaisen jumppakauden alkua, mutta tunneille voit ilmoittautua missä vaiheessa kautta tahansa, mikäli tunneilla on vielä tilaa.

Olen opiskelija, eläkeläinen tai varusmies, miten saan jäsenmaksusta luvatun alennuksen?

Jäsentieto-ohjelmamme ei kykene suoraan tunnistamaan opiskelijoita/eläkeläisiä/varusmiehiä, jonka vuoksi ohjelma antaa aina suoraan aikuisten 20 euron jäsenmaksun laskulle. Jos kuulut edellä mainittuihin ryhmiin, voit kuitenkin vähentää laskun summasta kymmenen (10) euroa, kun maksat laskun. Kirjoita myös omiin tietoihisi jäsentieto-ohjelmaan “huoltajan nimi ja puhelinnumero” (ainoa kohta johon voi kirjoittaa lisätietoja), että olet opiskelija/eläkeläinen/varusmies.

Miten maksan ePassin, Edenredin tai Smartumin sovelluksella?

Ilmoittaudu Hoika-jäsentieto-ohjelman kautta tunnille tai valitse sieltä haluamasi sarjakortti. Hyväksy lasku.

1. Lataa puhelimeesi haluttu sovellus (ePassi, Edenred, Smartum).
2. Seuraa sovelluksen ohjeita ja valitse Kannelmäen Voimistelijat maksun saajaksi. Lisää oikea summa.
3. Kun olet vahvistanut maksun, saamme tiedon maksusta sähköpostiin ja kuittaamme summan maksetuksi muutaman pankkipäivän sisällä. Kuittia maksusta ei tarvitse toimittaa.

Muistathan, että työnantajaetuuksilla ei voi maksaa jäsenmaksun osuutta eikä lasten harrastuksia!

Miten maksan ilmoittautumiseni Smartumin liikuntaseteleillä tai Edenredin virikeseteleillä?

Smartum-setelit tulee toimittaa seuramme toimistolle (Klaneettitie 6-8 A), joko tuomalla itse paikan päälle, jättämällä ne seuran postilaatikkoon, luovuttamalla ohjaajille kouluilla pidettävien tuntien aikana tai postittamalla ne. Huomioithan, että olet itse vastuussa postitse tulevista seteleistä – seura ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Muistathan myös, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa lasten tai puolison harrastuksia.

Voinko maksaa työnantajaetuuksilla (Epassi, Smartum, Edenred) myös jäsenmaksun?

Työnantajien etuuksilla EI voi maksaa jäsenmaksua. Niillä on mahdollista maksaa ainoastaan kausimaksut. Jäsenmaksu tulee maksaa viitesiirtona saamasi laskun viitettä käyttäen.

Voinko maksaa osan kausimaksustani liikuntaseteleillä/liikuntaedulla ja osan laskulla?

Kyllä voit. Muista vähentää liikuntaseteleillä tai liikuntaedulla maksamasi osuus laskusi loppusummasta. Ei haittaa, vaikka ensin maksaisit laskun ja ehtisit tuoda liikuntasetelit toimistolle tai kouluille vasta sen jälkeen. Muista kuitenkin, että jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa työnantajaetuuksilla.

Onko minun mahdollista muuttaa laskuni eräpäivää tai maksaa lasku kahdessa erässä?

Kyllä, kumpikin on mahdollista. Ole asiasta yhteydessä suoraan toimistoon. 

Miten voin perua ilmoittautumiseni?

Peruutusehdot löydät täältä.

Mitä käy, jos olen maksanut työantajaetuuksilla ja perun ilmoittautumiseni?

Vaikka peruutat osallistumisesi kyseiselle kaudelle, ei työnantajaetuuksilla maksettuja osuuksia kausimaksusta voida kuitenkaan palauttaa. Maksuja ei myöskään voi siirtää seuraavalle kaudelle tai toiselle henkilölle.

 

ETKÖ LÖYTÄNYT KYSYMYKSEESI VASTAUSTA?

Laita viestiä seuran toimistolle sähköpostitse osoitteeseen: info@kannelmaenvoimistelijat.fi. Kysymykseen vastataan mahdollisimman pikaisesti.