Kannelmäen Voimistelijat

Tänne olemme koonneet vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Tunnit

Lasten tunnit

Ilmoittautuminen ja maksaminen

 

Anytime, mitä se tarkoittaa?

 Anytime tarkoittaa korttia, jolla voit käydä kauden aikana kuinka monella tunnilla tahansa. Poikkeuksena erityishintaiset tunnit, jotka eivät sisälly Anytimeen.

tunti, mitä se tarkoittaa?

Näillä erityishintaisilla tunneilla on rajoitettu osallistujamäärä. Tunnit järjestetään joko pienemmissä saleissa, vaativat erityisen paljon liikkumatilaa tai niiden sisältö vaatii ohjaajaa antamaan tunnilla enemmän henkilökohtaista ohjausta. Tällaiselle tunnille ilmoittautuminen oikeuttaa käymään vain kyseisellä tunnilla ja kyseinen tunti on aina hinnastossa ilmoitetun hintainen, olitpa valinnut kuinka monta muuta tuntia tahansa (ks. lisäviikkotunti-kohta).

Vakuuttaako seura jäsenensä?

Seuramme ei vakuuta jäseniä jumppatuntien ajaksi, vaan jokaisen tulisi huolehtia omat ja lapsensa vakuutukset kuntoon.

 

Tuon lapseni ensimmäistä kertaa jumppaan, saanko jäädä seuraamaan tuntia?

Toivomus on, että mikäli lapsesi jää saliin reippaana, vanhemmat poistuisivat pukuhuoneiden puolelle jumppatunnin alkaessa. Jumppatunnit ovat tarkoitettu lasten omiksi jumppahetkiksi, jossa he pääsevät opettelemaan ensimmäisiä kertoja ryhmässä toimimista ja vanhemmista erossa oloa, yhdessä muiden lasten ja kannustavien ohjaajien kanssa. Toivomme, että annatte ohjaajille ja lapsille näin jumpparauhan. Erikseen tunnista riippuen järjestämme yhteistunteja, jolloin vanhemmat ovat yhdessä lastensa kanssa erittäin tervetulleita osallistumaan tunnille!

Pyydättekö lasten ohjaajia näyttämään rikosrekisteriotteen?

Kyllä. Jokainen ohjaaja, joka toimii alle kahdeksantoista vuotiaiden parissa on näyttänyt rikosrekisteriotteen ennen kuin on aloittanut ohjaamisen seurassamme.

Voiko perheliikunta ja/tai lasten tuntia käydä korvaamassa, jos oma tunti jää joskus väliin?

Perheliikunnan, lasten ja nuorten tunteja ei ole tällä hetkellä mahdollista korvata tuntien turvallisuuden säilymisen vuoksi.

 

Saanko käydä kokeilemassa tuntia ennen kuin ilmoittaudun?

Kyllä saat! Kaikilla aikuisten ja perheliikuntatunneilla, joissa on tilaa, on mahdollisuus käydä kerran kokeilemassa ja tunnustelemassa, onko tunti mieleinen. Lasten tunneille kokeilukerta tulee aina ensin ilmoittaa toimistolle.

Miten voin ilmoittautua tunneille?

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta. Ohjeet rekisteröitymiseen ja jäsentieto-ohjelman käyttöön löydät täältä >>.

En löydä jäsentieto-ohjelmasta tuntia, jolle haluan ilmoittautua, mitä teen?

Varmista, onko tämä tunti sellainen, johon voi mennä sarja-tai anytimekortilla (kaikki tunnit, jotka eivät ole erityishintaisia). Jos on, sinun tarvitsee valita jäsentieto-ohjelmasta vain “sarjakortti” tai “anytimekortti” ja voit alkaa käydä tällä haluamallasi aikuisten tunnilla. 

Tunti, jolle haluaisin ilmoittautua, on jo täynnä, onko mitään tehtävissä?

Toivoa on vielä. Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle ilmoittautumisohjelmassamme. Mikäli tunnilta vapautuu paikkoja, on toimisto varasijalaisiin yhteydessä.

Kausi on jo alkanut, voinko edelleen ilmoittautua tunneille?

Kyllä voit. Ilmoittautumiset tunneillemme alkavat ennen varsinaisen jumppakauden alkua, mutta tunneille voit ilmoittautua missä vaiheessa kautta tahansa, mikäli tunneilla on vielä tilaa. Mikäli kausi on edennyt yli puolen välin, sinulle lasketaan jumppamaksu jäjellä olevien tuntien mukaan.

Opiskelija, eläkeläis- tms. -alennus jäsenmaksusta, miten saan sen?

Jäsentieto-ohjelmamme ei kykene tunnistamaan opiskelijoita/eläkeläisiä/varusmiehiä, minkä vuoksi ohjelma antaa aina suoraan aikuisten 20 euron jäsenmaksun laskuun. Jos kuulut edellä mainittuihin ryhmiin, voit kuitenkin vähentää laskun summasta kymmenen (10) euroa, kun maksat laskun. Kirjoita myös omiin tietoihisi jäsentieto-ohjelmaan “huoltajan nimi ja puhelinnumero” (koska se on ainoa kohta johon voi kirjoittaa lisätietoja), että olet opiskelija/eläkeläinen/varusmies.

Miten maksan e-Passilla?

ePassi -lipun tilausohjeet:
1. Soita numeroon 050 902 3456
2. Seuraa puhelun ohjeita ja anna joku seuraavista ePassi-tunnuksista:

ePassi-tunnus 
19986 (6,00 €) Kertamaksu
19987
(35,00 €) 5x sarjakortti/kausi
20025 (65,00 €) 10xsarjakortti /kausi
20026(140,00 €) 25xsarjakortti/ kausi
20027 (180 €) 3 krt / vko anytimekortti/ kausi
20028(86,00 €) vesiliikunta/ kausi
20029 (130,00 €) Dance fusion tai perheliikunta su / kausi
20030 (120,00 €) Perheliikunta arkena / kausi
20031(12,00 €) 2 x kertamaksu
19986 (haluttu summa)Oma summa

Voit myös maksaa käyttämällä epassin kertaluontoista passia (ks. www.epassi.fi)

Miten maksan tuntini Smartumin-liikuntaseteleillä?

Smartum-setelit tulee toimittaa seuramme toimistolle (Kaarelantie 12), joko tuomalla itse paikan päälle, jättämällä ne seuran postilaatikkoon (KaVo-salin sisäänkäynnin rappukäytävässä) tai toimistolle KaVo-salilla pidettävien tuntien aikana tai postittamalla ne. Huomioithan, että olet itse vastuussa postitse tulevista seteleistä, seura ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Muistathan myös, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, eli voit maksaa niillä vain omia tuntejasi, et esim. lapsesi tai puolisosi.

Voinko maksaa smartumilla/sporttipassilla tms. myös jäsenmaksun?

Et. Smartumin-liikuntaseteleillä/Virike-seteleillä ja sporttipassilla EI voi maksaa jäsenmaksua. Niillä on mahdollista maksaa ainoastaan tuntimaksut. Jäsenmaksu tulee maksaa joko käteisellä tai viitesiirtona saamasi laskun viitettä käyttäen.

Tulisin maksamaan laskuni, milloin toimisto on auki?

Toimiston työntekijät ovat pääsääntöisesti toimistolla arkipäivisin kello 10-14, mutta poikkeuksiakin on. Varmista työntekijöiden paikallaolo aina ennen käyntiäsi. 

Voinko maksaa osan kausimaksustani liikuntaseteleillä ja osan laskulla?

Kyllä voit. Muista vain vähentää liikuntaseteleillä maksamasi osuus laskusi loppusummasta. Eikä haittaa, vaikka ensin maksaisit laskun ja ehtisit tuoda liikuntasetelit toimistolle vasta sen jälkeen. Muista kuitenkin, että jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa liikuntaseteleillä tms.

Onko minun mahdollista muuttaa laskuni eräpäivää tai maksaa lasku kahdessa erässä?

Kyllä, kumpikin on mahdollista. Ole tällöin yhteydessä suoraan toimistoon. 

Miten voin perua ilmoittautumiseni?

Peruutusehdot löydät Ilmoittautuminen ja hinnasto -sivulta >>

Mitä käy, jos olen maksanut Smartum seteleillä tms. ja perun ilmoittautumiseni?

Vaikka peruutat osallistumisesi kyseiselle kaudelle, ei Smartumin seteleillä tai saldo-kortilla, Virikeseteleillä tai e-passilla maksettuja osia kausimaksusta voida kuitenkaan palauttaa. Maksuja ei myöskään voi siirtää seuraavalle kaudelle tai toiselle henkilölle.

 

ETKÖ LÖYTÄNYT KYSYMYKSEESI VASTAUSTA?

Laita viestiä seuran toimistolle sähköpostitse osoitteeseen: info(at)kannelmaenvoimistelijat.fi. Toimiston työntekijät vastaavat parhaan taitonsa mukaan.