Kannelmäen Voimistelijat

Tunneille ilmoittaudutaan jäsentieto-ohjelman kautta. Ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä >>

Tällä sivulla kerrotaan seuraavista asioista:

Hinnasto kevät 2024

Jäsenmaksut 2024
Aikuiset20 € / kalenterivuosi
Lapset10 € / kalenterivuosi
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät10 € / kalenterivuosi

AikuisetHintaHUOM!
5x sarjakortti40€Oikeuttaa osallistumaan valitsemallesi tunnille 5 kertaa
10x sarjakortti70€Oikeuttaa osallistumaan valitsemallesi tunnille 10 kertaa
15x sarjakortti100€Oikeuttaa osallistumaan valitsemallesi tunnille 15 kertaa
25x sarjakortti155€Oikeuttaa osallistumaan valitsemallesi tunnille 25 kertaa
Anytime -kortti 250€Oikeuttaa rajattomaan käyttöön aikuisten tunneilla (poikkeuksena vesijumppa, hydrobic ja Dance fusion)
Erityishintaiset tunnitHintaHUOM!
Vesijumppa / hydrobic135€
Dance Fusion 90 min160€
Lapset
HintaHUOM!
1 kerran viikossa120€
Yli 13-vuotiaiden nuorten 10 x sarjakortti60€
Lasten tunnit sunnuntaisin (Voimistelukoulut
ja telinejumpat)
130€
Perhegym
1 lapsi + 1 aikuinen
130€* kausimaksu määräytyy lasten lukumäärän mukaan
Perhegym
2 lasta + 2 aikuista
150€* kausimaksu määräytyy lasten lukumäärän mukaan
Muut hinnatHintaHUOM!
Harrastustodistus / harrastelomake20€sis. postituskulut kotimaassa

Lapsi, joka käy kahdella lasten tunnilla viikossa, saa perushintaisesta lasten tunnista 10% alennuksen.

Dance fusionin ja/tai vesiliikunnan ostaneet saavat 10% alennuksen sarjakorttien normaalihinnoista.

Aikuisten sarja- ja anytime-kortin saat kortin oston jälkeen ohjaajalta ennen jumppatunnin alkua Kaarelan jäähallilta tai Raitin peruskoululta. Jos haluat kortin Tammen tai Runon koulujen tunneille, laita siitä viestiä info(a)kannelmaenvoimistelijat.fi.  Kortin ostamisen jälkeen kortin saa parin arkipäivän sisällä omalla nimellä.

Jos valitset ilmoittautumisen yhteydessä nuorten sarjakortin, voit osallistua kerran viikossa mille tahansa aikuisten tunnille (poikkeuksena kahvakuula-tunnit).

Seura ei ole vakuuttanut osallistujia. Varmistathan siis itse, että vakuutuksesi on voimassa.

Täältä näet ajantasalla olevan ilmoittautumistilanteen!

Peruutusehdot

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksamattomista laskuistamme lähetetään sähköpostiin maksumuistutuksen ja tämän jälkeen laskut toimitetaan Visma Duetto- perintätoimistoon.

Peruutus tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta tunnin nimen edessä olevaa ”roskakori”-kuvaketta painamalla. Tai voit lähettää sähköpostilla tiedon osoitteeseen: info(a)kannelmaenvoimistelijat.fi. Mikäli sähköpostiisi ei vastata viikon sisällä (5 arkipäivää, poikkeuksena loma-ajat), laita viesti uudestaan.

Tunnin osallistumisen voi perua noin 1 vk ilmoittautumisen jälkeen. Aikuisten tunneilla voi käydä yhdellä viikkotunnilla kokeilemassa. Lasten tunneilla voi kokeilla 1–2 kertaa ennen laskun maksua. Lasten tunneilla kokeilukerrasta pitää sopia joko toimiston kanssa tai ilmoittautumalla tunnille jäsentieto-ohjelman kautta. Ilmoittautuessa laskuun tulee 14 päivää maksuaikaa. Jos lapsesi ei jatka tunnilla, muistathan ilmoittaa sen toimistolle laskun poistoa varten. Ennakkoilmoittautumisen voi perua kauden ensimmäisten kertojen jälkeen.

Tunnin peruutus kauden/kurssin aikana lääkärintodistusta vastaan:

Palautamme kausi- tai kurssimaksun osuuden käyttämättä jääneistä tunneista lääkärintodistusta vastaan, mikäli korvausmahdollisuus on poissuljettu.

Muissa tapauksissa kauden aikana tehdyistä peruutuksista palautetaan max. 50 % käyttämättä jääneiden tuntien kausi- ja kurssimaksusta.

Yksittäisistä tai muutaman viikon peruutuksista ei palauteta kausi- ja kurssimaksuja. Palautukset koskevat ainoastaan yli 4 viikon peruutusta.

Kausi- ja kurssimaksujen palautuksista vähennetään 10 euron toimistokulut.

Smartum- tai virikeseteleillä, Smartum saldolla, Edenredillä tai ePassilla maksettuja kausi- tai kurssimaksuja ei palauteta peruutuksen yhteydessä.

Jäsenmaksua ei palauteta.

Peruutuksen tekijän on oltava yhteydessä seuran toimistoon sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli haluaa palautuksen. Jokainen peruutus käsitellään erikseen.

Tunnin peruuttanut menettää ennakkoilmoittautumismahdollisuuden seuraavalle kaudelle. Peruutuspaikka vapautuu uusille ilmoittautumisille.

Kannelmäen Voimistelijoilla on oikeus perua tunti, johon ei tule riittävästi osanottajia, tai ohjaajan sairastumisen vuoksi. Peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla ja seuran nettisivuilla.

Peruutusehdot voimassa 1.8.2015 alkaen (hallituksen hyväksymä 4/15 , 5/15 ja 5/16).

Lisäys peruutusehtoihin 5.10.20: Hallitus päätti (27/20), että ilmoittautumisen voi perua, mikäli kortti on vielä noutamatta. Peruuttamisesta peritään 10 euron toimistomaksu.

Peruutusehdot Kannelmäen Voimistelijat ry:n lasten leireille:

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä perutusta ilmoittautumisesta perimme leirinmaksusta 25 %. Ilmoittautumisajan päätyttyä laskutamme peruutuksista koko leirin hinnan. Lääkärintodistusta vastaan palautamme koko leirin hinnan vähennettynä toimistokuluilla 10 euroa. Jos lapsi sairastuu leirin aikana, hyvitämme lääkärintodistusta vastaan osan leirimaksusta.

Muistathan, että ennen maksua täytyy käydä ilmoittautumisohjelmassa valitsemassa haluamasi sarjakortti- tai anytimekortti tai osallistuminen tunnille. Työnantajaetuudella maksaminen ei automaattisesti ole ilmoittautuminen, vaan se on ainoastaan maksuväline.

Kannelmäen Voimistelijoissa käyvät maksuvälineinä:
• Käteinen
• Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum saldo oman nettiliittymän tai mobiilisovelluksen kautta
• ePassi
• Edenredin sähköiset edut
• Virikeseteli

 • Em. maksuvälineillä voi maksaa seuraavasti:
  • Jäsenmaksua EI voi maksaa Smartumilla, Virikeseteleillä, Edenredillä tai ePassilla. HUOM! Mikäli sinulla on epassilla Omarahaa, jolla haluat maksaa jäsenmaksun => ota yhteyttä toimistollemme.
  • Kausimaksu maksetaan joko laskulla, käteisellä tai liikuntaseteleillä toimistolle tai mobiilisti tai netissä ePassilla, Smartum Saldolla tai Edenredin tuotteella. Jos liikuntasetelisi tms. eivät riitä koko kausimaksuun, voit maksaa jäljelle jäävän osan alkuperäisellä laskulla. Muista käyttää maksaessasi oikeaa viitenumeroa.
  • Lauantaijumppa ja muut kertamaksulliset tunnit maksetaan paikan päällä joko käteisellä, Smartumin seteleillä, Virikeseteleillä tai ePassilla (ks. ohjeet alla).
 • Mikäli haluat siirtää laskusi eräpäivää, ota yhteyttä toimistoon.
 • Mikäli peruutat osallistumisesi, ei Smartum- tai virikeseteleillä, Smartum saldolla, Edenredillä tai ePassilla maksettuja kausimaksuja palauteta. Maksuja ei myöskään voi siirtää seuraavalle kaudelle.
 • Smartum- ja Virikesetelit, Edenred ja ePassi ovat henkilöstöetuja ja yksilöity saajansa henkilökohtaiseen käyttöön. Niillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikkumista.
 • Verohallinnon ohjeen mukaan liikunta- ja kulttuuriseteleihin on kirjoitettava käyttäjän nimi selkeällä käsialalla setelin taakse. Varauduthan myös esittämään henkilöllisyystodistuksen pyydettäessä.
 • HUOM! Kausimaksut voi maksaa liikuntaseteleillä, kun saat setelit käyttöösi, vaikka laskusi eräpäivä olisikin aiemmin (tästä on kuitenkin aina sovittava etukäteen laittamalla sähköpostia toimistolle).
 • Päivitys 16.12.22: Epassin OmaRahaa käytettäessä lähetä sähköpostilla kuitti toimistolle, josta näkyy OmaRahan osuus maksusta. Palveluntarjoaja (Kannelmäen Voimistelijat ry) ei saa suoraan tietää epassilta OmaRahan osuutta, joten mikäli kuittia ei ole toimitettu, ei sillä voi maksaa jäsenmaksun osuutta.

Kannelmäen Voimistelijat ry tukee liikkumista myöntämällä vuosittain korkeintaan kuusi vapaapaikkaa viikkotunneilleen (1 vapaapaikka = yksi viikkotunti kaudessa). Vapaapaikan hakijan ei tarvitse olla seuran jäsen, eikä hänen tarvitse olla liikkunut seurassa aikaisemmin. Vapaapaikkaa haetaan kaudeksi kerrallaan niin, että samalle henkilölle ei voida myöntää vapaapaikkaa kahtena peräkkäisenä kautena. Ainoa vapaapaikan myöntämisen kriteeri on hakijan elämäntilanne, joka hakijan tulee todentaa ja perustella vapaamuotoisessa hakemuksessaan. Vapaapaikka ei ole vastikkeellinen, eikä vapaapaikan hakijalla ja/tai saajalla ole jäsenvelvoitetta seuraa kohtaan. Vapaapaikkaa ei voi muuttaa rahaksi.

Vapaapaikkaa haetaan vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella, joka tulee jättää kirjallisena tai lähettää sähköpostilla seuran toimistoon viimeistään kaksi viikkoa sen kauden alkamisen jälkeen, jota hakemus koskee. Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten osalta hakemuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuran hallitus päättää vapaapaikkojen saajat mahdollisimman pian hakemusten viimeisen jättöpäivän jälkeen. Päätöksestä tiedotetaan välittömästi vapaapaikkaa hakeneita. Päätöksestä ei voi valittaa. Vapaapaikan saaneista ei tule automaattisesti seuran jäseniä.