Kannelmäen Voimistelijat

Tunneille ilmoittaudutaan jäsentieto-ohjelman kautta. Ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä >>

Tällä sivulla kerrotaan seuraavista asioista:

Hinnasto

Jäsenmaksut 2022 
Aikuiset20€/kalenterivuosi
Lapset10€/kalenterivuosi
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät10€/kalenterivuosi

AikuisetHintaHuom!
5x sarjakortti35€Oikeuttaa osallistumaan valitsemallesi tunnille 5 kertaa
10x sarjakortti65€Oikeuttaa osallistumaan valitsemallesi tunnille 10 kertaa
25x sarjakortti150€ Oikeuttaa osallistumaan valitsemallesi tunnille 25 kertaa
Anytime -kortti190€Oikeuttaa rajattomaan isosalituntien käyttöön
Erityishintaiset tunnit
Vesijumppa / hydrobic115 €
Dance Fusion 75 min130€
Tallennettu etätunti20 €/kk
Lapset
1 kerran viikossa100€
Yli 13-vuotiaiden nuorten 10 x sarjakortti60€
Telinejumppa sunnuntaisin110€
Perhegym
1 lapsi + 1 aikuinen
130€
Perhegym
2 lasta + 2 aikuista
150€

Lapsi, joka käy kahdella lasten tunnilla viikossa, saa perushintaisesta lasten tunnista 10% alennuksen.

Dance fusionin ja/tai vesiliikunnan ostaneet saavat 10% alennuksen jumppakorttien normaalihinnoista.

Aikuisten sarja- ja anytime-kortin saat ilmoittautumisen jälkeen Kavo-salin tunneilta ohjaajalta ennen tunnin alkua. Mikäli käyt ainoastaan muilla saleilla, sovi nouto joko toimistolta tai niin, että ohjaaja tuo korttisi tunnillesi. Ilmoittautumisen jälkeen kortin saa parin arkipäivän sisällä.

Seura ei ole vakuuttanut osallistujia. Varmistathan siis itse, että vakuutuksesi on voimassa.

 

Täältä näet ajantasalla olevan ilmoittautumistilanteen!

YLI 13-VUOTIAIDEN NUORTEN SARJAKORTIT:

Jos valitset ilmoittautumisen yhteydessä nuorten sarjakortin, voit osallistua kerran viikossa mille tahansa aikuisten tunnille (poikkeuksena kahvakuula-tunnit).

Peruutusehdot

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksamattomista laskuistamme lähetetään sähköpostiin maksumuistutuksen ja tämän jälkeen laskut toimitetaan Visma Duetto- perintätoimistoon.

Peruutus tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta tunnin nimen edessä olevaa ”roskakori”-kuvaketta painamalla. Tai voit lähettää sähköpostilla tiedon osoitteeseen: info(a)kannelmaenvoimistelijat.fi. Mikäli sähköpostiisi ei vastata viikon sisällä (5 arkipäivää, poikkeuksena loma-ajat), laita viesti uudestaan.

Tunnin osallistumisen voi perua noin 1 vko ilmoittautumisen jälkeen. Yhden kerran voi käydä tunneilla kokeilemassa. Lasten tunneilla 1–2 kertaa. Ennakkoilmoittautumisen voi perua kauden ensimmäisten kertojen jälkeen.

Tunnin peruutus kauden/kurssin aikana lääkärintodistusta vastaan. Palautamme kausi- tai kurssimaksun osuuden käyttämättä jääneistä tunneista lääkärintodistusta vastaan, mikäli korvausmahdollisuus on poissuljettu.

Muissa tapauksissa kauden aikana tehdyistä peruutuksista palautetaan max.50% käyttämättä jääneiden tuntien kausi- ja kurssimaksusta.

Yksittäisistä tai muutaman viikon peruutuksista ei palauteta kausi- ja kurssimaksuja. Palautukset koskevat ainoastaan yli 4 viikon peruutusta.

Kausi- ja kurssimaksujen palautuksista vähennetään 10 euron toimistokulut.

Smartum- tai virikeseteleillä, Smartum-korteilla, Sporttipassilla tai OmaKunto-kortilla maksettuja kausi- tai kurssimaksuja ei palauteta peruutuksen yhteydessä.

Jäsenmaksua ei palauteta.

Peruutuksen tekijän on oltava yhteydessä seuran toimistoon sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli haluaa palautuksen. Jokainen peruutus käsitellään erikseen.

Tunnin peruuttanut menettää ennakkoilmoittautumismahdollisuuden seuraavalle kaudelle. Peruutuspaikka vapautuu uusille ilmoittautumisille.

Kannelmäen Voimistelijoilla on oikeus perua tunti, johon ei tule riittävästi osanottajia tai ohjaajan sairastumisen vuoksi. Peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla ja seuran nettisivuilla.

Voimassa 1.8.2015 alkaen (hallituksen hyväksymä 4/15 , 5/15 ja 5/16).

Lisäys peruutusehtoihin 5.10.20: Hallitus päätti (27/20), että ilmoittautumisen voi perua, mikäli kortti on vielä noutamatta. Peruuttamisesta peritään 10 euron toimistomaksu.

  • Peruutusehdot Kannelmäen Voimistelijat ry:n lasten leireille
    Ennen ilmoittautumisajan päättymistä perutusta ilmoittautumisesta perimme leirinmaksusta 25 %.Ilmoittautumisajan päätyttyä laskutamme peruutuksista koko leirin hinnan. Lääkärintodistusta vastaan palautamme koko leirin hinnan vähennettynä toimistokuluilla 10 euroa. Jos lapsi sairastuu leirin aikana, hyvitämme lääkärintodistusta vastaan osan leirimaksusta.
    LISÄYS LEIRIN PERUUTUSEHTOIHIN KORONAPANDEMIAN AJAKSI:Lapsi voi jäädä pois leiriltä ja saada maksun menetetyistä päivistä takaisin pelkällä vanhemman ilmoituksella (ei tarvitse erikseen lääkärintodistusta) mikäli lapsi on nuhainen tai on muita hengitystieinfektio-oireita. (taha 5/2020)

 

HUOM! Kausimaksut voi maksaa liikuntaseteleillä kun saat setelit käyttöösi, vaikka laskusi eräpäivä olisikin aiemmin.

Kannelmäen Voimistelijoissa käyvät maksuvälineinä:
• Käteinen
• Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum saldo oman nettiliittymän tai mobiilisovelluksen kautta
• ePassi
• Edenredin sähköiset edut
• Virikesetelit
• Eazybreak

Em. maksuvälineillä voi maksaa seuraavasti:
• Jäsenmaksua EI voi maksaa Smartumilla, Virikeseteleillä tai ePassilla.
• Kausimaksu maksetaan joko laskulla, käteisellä tai liikuntaseteleillä toimistolle tai mobiilisti tai netissä e-passilla, Smartum Saldolla tai Edenredin tuotteella. Jos liikuntasetelisi tms. eivät riitä koko kausimaksuun, voit maksaa jäljelle jäävän osan alkuperäisellä laskulla. Muista käyttää viitenumeroa.
• Lauantaijumppa ja muut kertamaksulliset tunnit maksetaan paikan päällä joko käteisellä, Smartumin seteleillä, Virikeseteleillä tai ePassilla (ks. ohjeet alla).
Huom! Mikäli haluat siirtää laskusi eräpäivää, ota yhteyttä toimistoon.
• Mikäli peruutat osallistumisesi, ei Smartumin seteleillä tai saldo-kortilla, Virikeseteleillä tai epassilla maksettuja kausimaksuja palauteta. Maksuja ei myöskään voi siirtää seuraavalle kaudelle.
• Smartum ja Virikesetelit ja ePassi ovat henkilöstöetuja ja yksilöity saajansa henkilökohtaiseen käyttöön. Niillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikkumista.
• Verohallinnon ohjeen mukaan liikunta- ja kulttuuriseteleihin on kirjoitettava käyttäjän nimi selkeällä käsialalla setelin taakse. Varauduthan myös esittämään henkilöllisyystodistuksen pyydettäessä.

Kannelmäen Voimistelijat ry tukee vähävaraisten liikkumista myöntämällä vuosittain korkeintaan kuusi vapaapaikkaa viikkotunneilleen (1 vapaapaikka = yksi viikkotunti kaudessa). Vapaapaikan hakijan ei tarvitse olla seuran jäsen, eikä hänen tarvitse olla liikkunut seurassa aikaisemmin. Vapaapaikkaa haetaan kaudeksi kerrallaan niin, että samalle henkilölle ei voida myöntää vapaapaikkaa kahtena peräkkäisenä kautena. Ainoa vapaapaikan myöntämisen kriteeri on vähävaraisuus, joka hakijan tulee todentaa ja perustella vapaamuotoisessa hakemuksessaan. Vapaapaikka ei ole vastikkeellinen, eikä vapaapaikan hakijalla ja/tai saajalla ole jäsenvelvoitetta seuraa kohtaan. Vapaapaikkaa ei voi muuttaa rahaksi.
Vapaapaikkaa haetaan vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella, joka tulee jättää kirjallisena tai lähettää sähköpostilla seuran toimistoon viimeistään kaksi viikkoa sen kauden alkamisen jälkeen, jota hakemus koskee. Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten osalta hakemuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuran hallitus päättää vapaapaikkojen saajat mahdollisimman pian hakemusten viimeisen jättöpäivän jälkeen. Päätöksestä tiedotetaan välittömästi vapaapaikkaa hakeneita. Päätöksestä ei voi valittaa. Vapaapaikan saaneista ei tule automaattisesti seuran jäseniä.