Kannelmäen Voimistelijat ry

Tietoa kesäkaudesta, syyskauden ilmoittautumisesta ja jäseneduista

Tietoa kesäkaudesta, syyskauden ilmoittautumisesta ja jäseneduista
21 touko

Tässä jäsenkirjeessä kerromme kesäkaudesta, EasySport-leiristä, syyskauden ilmoittautumisesta, Gymnaestradasta, lasten ja aikuisten ohjaajahausta, jäseneduista ja kesän aukioloajoista.

 1. KESÄKAUSI

​Tänä kesänä aikuisten kesäkauden tunnit pidetään 31.5. – 19.8.2021. Nykyisten rajoitusten vuoksi kesäkaudella jumpataan ja liikutaan ulkona ja livestriimaustunneilla.

Ajalla 31.5.–30.6. ja 2.8.–19.8:
– Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin klo 18:00–19:00 ja keskiviikkoisin klo 18:00–19:00 on kesäjumppaa, lavista tai zumbaa.

– Livestriimaustunti torstaisin klo 18:00–18:50 tunnin sisältönä joko kehonhuolto tai pilates. Ilmoittautumiset tunnille vello.fi/kavo

– Ulkotreeni torstaisin klo 19:00–20:00. Lähtö Kavo-salin oven edestä (Kaarelantie 12 A). Tulethan paikalle hyvissä ajoin, koska  lähdemme klo 19:00 salin edestä liikkumaan.

Ajalla 5.–26.7:
– Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin klo 18:00–19:00 on kesäjumppaa tai lavista

Tarkemmat tuntisisällöt löytyy verkkosivuiltamme https://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kesakausi/

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Tunnin peruuttamisesta tiedotetaan saman päivän aikana klo 15:00 mennessä: www.kannelmaenvoimistelijat.fi ja Facebookissa.

Kaikille tunneille voi osallistua kertamaksulla 7 €/tunti. Jäsenet voivat myös ostaa sarjakortteja 5 krt, 10 krt tai 25 krt, jotka ovat voimassa 31.12.2021 saakka. Samalla sarjakortilla voi siis osallistua kesällä ja syyskaudella!

Ilmoittautumis- ja maksuohje:

– Ulkotunneille (kesäjumpat, lavis, zumba gold tai ulkotreeni) ei tarvitse varata etukäteen paikkaa.
Tunneilla voi maksaa osallistumisen käteisellä, työnantajan edulla (Smartum, epassi, Eazybreak, Virikeseteli) tai etukäteen ostetulla sarjakortilla.

– Livestriimaustunnille torstaisin pitää varata paikka vello.fi/kavo. Ilmoittautumisvahvistuksessa saat zoom-linkin, jolla pääset osallistumaan tunnille. Tunnit päivitetään velloon 31.5. mennessä. Myös livestriimaustunneilla voi maksaa osallistumisen kertamaksulla, työnantajan edulla (Smartum, epassi, Eazybreak, Virikeseteli) tai etukäteen ostetulla sarjakortilla. Avaa ohjelma noin 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Sarjakortilla maksaessasi merkkaa itse sarjakorttiisi päivämäärä, jolloin osallistut tunnille. Näytä sarjakortin päivämäärä puoli kameraasi, kun ohjaaja sitä pyytää. Jos haluat osallistua kertamaksulla, ohjaaja pyytää ilmoittamaan nimesi ja tunti laskutetaan sinulta myöhemmin (saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiin).

Mikäli sinulla on jo tälle vuodelle ostettu sarjakortti:

Tulemme jakamaan sarjakortteja ennen maanantain ja keskiviikon tunteja 31.5.–9.6. Tämän jälkeen toimitamme ohjaajille kortteja tunneille, kun niitä on ostettu Hoika-jäsentieto-ohjelmasta. Jotta saat kortin tunnille, niin ennakoithan tilaamalla sarjakortin hyvissä ajoin ennen edellisen kortin umpeutumista.

Mikäli puistotunti joudutaan keskeyttämään sateen vuoksi:

 • Jos kesäjumppaa on ehditty pitää alle puoli tuntia, saavat osallistujat lipukkeen, jolla voi osallistua kesäjumppiin 19.8. saakka.
 • Mikäli tunnista on ehditty pitämään yli puoli tuntia, emme tarjoa tuntihyvitystä.Huom! Ei koske ulkotreeniä, varauduthan siis tunnille säänmukaisin varustein.

Osallistuthan tunneille vain ja ainoastaan terveenä. Pidetään tunneillamme myös 2 metrin turvavälit muihin osallistujiin ja ohjaajiin.

 1. EASYSPORT-LEIRI 9.–10.8. klo 9 – 15Easysport-leiri on tarkoitettu kaikille 7-12-vuotiaille. Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!Leirillä temppuillaan, leikitään ja pelataan, unohtamatta rauhoittumista ja vapaata olemista. Osallistujat pääsevät itse vaikuttamaan leirin sisältöön. Leiri toteutetaan Kannelmäen Voimistelijoiden Kavo-salilla (Kaarelantie 12 A, 00430 Hki), sekä lisäksi tutustutaan lähiympäristön liikkumismahdollisuuksiin.Leirimaksu sisältää lämpimän lounaan päivän aikana. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat 28.7. mennessä osoitteeseenlapset@kannelmaenvoimistelijat.fi

  Leiriläisiä ei ole vakuutettu.

  Leiri-ilmoittautumiset 28.7.2021 osoitteessa:www.kannelmaenvoimistelijat.fi
  Lisätietoja: lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi
  Hinta: 30 €

 2. SYYSKAUDEN 2021 ILMOITTAUTUMISET

​Syyskauden 2021 tunnit julkaistaan verkkosivuillamme kesän aikana. Syyskausi alkaa 23.8.2021.

​Ennakkoilmoittautuminen on 9.-11.8.2021. Tiedotamme lisää lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittautumiset aukeaa kaikille 16.8.2021 klo 9:00.

 1. GYMNAESTRADA 2022

Voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada järjestetään Tampereella 9.- 12.6.2022. Luvassa on tapahtumia ympäri kaupunkia (kenttäohjelmia, iltaohjelmaa, näytöksiä, kokeilupisteitä, jne). Tapahtuma on tarkoitettu kaikille! Tulemme selvittämään elokuussa, onko seurasta halukkaista osallistujia tapahtumaan. Olethan mukana!

 1. ETSIMME SEKÄ LASTEN ETTÄ AIKUISTEN OHJAAJIA

Etsimme syyskaudelle lasten ja nuorten sekä aikuisten ohjaajia ensi lukuvuoden tunneille (2021-2022). Tarjoamme laadukasta liikuntaharrastusta lähialueen asukkaille. Tunnit pidetään pääsääntöisesti iltaisin lähialueen kouluilla, Pirkkolan urheilupuistossa sekä omalla Kavo-salilla (Kaarelantie 12 A). Palkkaus perustuu palkkataulukkoon, jossa tuntipalkka määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan.

Tällä hetkellä tarjoamme lapsille tanssi-, akrobatia-, voimistelu- ja freegymtunteja. Aikuisille on mm. jumppaa, tanssitunteja, kehonhuoltoa.

Oletko kiinnostunut ohjaamisesta ja /tai onko sinulla jo kokemusta ohjaustyöstä?

Ota rohkeasti yhteyttä (info@kannelmaenvoimistelijat.fi), niin jutellaan lisää!

 1. YHTEISTYÖKUMPPANIT JA EDUT JÄSENILLE

Reima

Reima tarjoaa VL-KAVO-koodia käyttämällä seuraavat edut:

Voimisteluliiton valikoidut sisä- ja ulkovaatteet -30% normaalihinnoista (https://buff.ly/3uTyt6R)

Tekniset sisävaatteet saatavilla nyt, softshell-ulkovaatteet saatavilla elokuusta alkaen

10% myynnistä seuralle

Reiman verkkokaupassa https://buff.ly/3y5ZfL1 saat koodilla ilmaisen toimituksen

5% myynnistä seuralle

Ostamalla Reiman verkkokaupasta, tuet samalla seuraa!

Pilatesstudio Hetki

Pilatesstudio Hetki (entinen Liikuntafysion pilatesstudio) sijaitsee Espoon Leppävaarassa Sellon kirjaston yläpuolella. Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenet saavat seuraavat Pilatesstudio Hetken tarjoamat jäsenedut:

– 20 %:n alennus kahden tunnin pilateskursseista (ml. mattopilateksen alkeiskurssi; laitepilateksen peruskurssi; norm. 35,00 €)

– ensimmäinen pilates yksilöohjaus 60 min. hintaan 75 € (sis. alv 24 %; norm. 95 €)

Kauneushoitola Beauty Boutique

Kannelmäessä sijaitseva Kauneus- ja Wellnesshoitola Beauty Boutique tarjoaa Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenille 10 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista ja tuotteista. Kerro jäsenyydestäsi asioinnin yhteydessä. www.beautyboutique.fi.

Kauneushoitola Onnentunne

Lassilassa pääset hemmottelemaan itseäsi arjen keskellä ja saat nauttia rentouttavan hetken omaa aikaasi. Tarjolla hoitoja päästä varpaisiin. Hoitovalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, kestovärjäykset, käsi- ja jalkahoidot, geelilakkaukset, klassinen hieronta, kuumakivihieronta, kasvolymfa, ripsienpidennykset ja meikkaukset. Hoitola on avoinna joustavasti ajanvarauksella iltaisin ja viikonloppuisin. Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen Kauneushoitola Onnentunteen palveluista. Tarjoamme 15 %:n verkkokauppamme löytyy kotisivujemme osoitteesta https://onnentunne.fi/kauppa/Käytä etusi syöttämällä kuponkikoodi KAVO21 kassalla. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita eikä ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai kauneushoitolan palveluihin.

JD BEAUTY

Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen JD Beauty kauneushoitolan kaikista hoidoista 31.12.2021 saakka. www.jdbeauty.fi (Maununnevantie 2, 00430 Helsinki). Kirjoita ajanvarauksen lisätietojen viestiosioon ”kavo”. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 1. TOIMISTO ON KIINNI KESÄLLÄ 25.6. – 1.8.

Toimisto on kiinni kesälomien ajan 25.6.–1.8. Kiireellisissä asioissa voit ottaa tuona aikana yhteyttä puheenjohtaja Tuuli Miettiseen puh 040 740 3862. Easysport-leiriasioissa voit laittaa sähköpostia ohjaajalle osoitteeseen: lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi

Seuraathan meitä Facebookissa ja Instagramissa? Klikkaa ja paina seuraa-nappulaa ​

https://www.facebook.com/kannelmaenvoimistelijat

https://www.instagram.com/kannelmaenvoimistelijat/

 

LIIKUNNALLISTA KESÄÄ!

​Kannelmäen Voimistelijat ry

​Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Kirsi Salasuo, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578
Liikunnanohjaaja Katariina Kuronen, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, 050 467 5119