Kannelmäen Voimistelijat ry

Ilmainen jooganäytetunti keskiviikkona 28.7. klo 18

Ilmainen jooganäytetunti keskiviikkona 28.7. klo 18
24 kesä

Tervetuloa ilmaiselle dynaaminen flow jooga -näytetunnille KaVo-salille (Kaarelantie 12) keskiviikkona 28.7. klo 18-19. Tunnin pitää yli kymmenen vuotta joogaa harrastanut ja joogaopettajaksi valmistunut Johanna Käpynen.

Mitä on dynaaminen flow jooga, Johanna Käpynen?

Dynaaminen flow jooga, flow jooga ja dynaaminen jooga antaa aika vapaat kädet ohjaajalle/opettajalle ja nimen perusteella voi odottaa hieman haastavampaa tuntia, mutta sen ei kuitenkaan pitäisi sulkea pois ensikertalaisia.

Kenelle tunti on tarkoitettu?

Tunti voi olla fyysisesti haastava, mutta olen miettinyt aina asanoille eri variaatoita (joko helpottamaan tai haastamaan) ja korostanut sitä, että jokainen tekee oman jaksamisen ja omien tuntemustensa mukaan. Liikkeet ja asanat sidotaan toisiinsa ja tehdään jatkuvana, hengityksen tahtiin.

Millainen rakenne tunnilla on?

Alussa lähdetään rauhallisemmin liikkeelle ja mennään kohti tunnin “pääasananaa” (peak pose) ja lopussa lyhyt rentoutus. Tunti vahvistaa lihaksia, hoitaa niveliä, rakenteita, tasapainoa, lisää liikkuvuutta ja hyvinvointia. Tavoitteena että omassa kehossa olisi hyvä olla.

Kerro jotain itsestäsi?

Olen 32-vuotias helsinkiläinen, joogan lisäksi vapaa-ajalla pelaan lentopalloa, muutin juuri Kannelmäkeen ja asun täällä mieheni ja koiramme kanssa.

 

Tervetuloa! Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.