Kannelmäen Voimistelijat

Päivitetty lukujärjestys on julkaistu

Päivitetty lukujärjestys on julkaistu
18 elo

Liikuntasalivuorojen perumisen takia joudumme muuttamaan kausiohjelmaamme joidenkin tuntien osalta. Saimme kuitenkin muokattua lukujärjestystä niin, että lähes kaikki tunnit onnistutaan pitämään.

  • Tunteja ei ole Kannelmäen peruskoulun Kanneltien ja Runonlaulajantien saleilla
  • Tunnit pidetään seuraavissa paikoissa: Kavo-Sali (Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki), Malminkartanon ala-aste (Puustellintie 6, 00410 Helsinki), Pihkapuiston ala-aste (Pihkatie 11, 00410 Helsinki), uutena paikkana Kaarelan jäähallin sali (Kaarelan raitti, 00430 Helsinki), Pirkkolan kuntosali ja Pirkkolan uimahalli (Pirkkolan liikuntapuisto, 00630 HKI) + livestriimaustunnit
  • Aikuisten tunnit ovat pääsääntöisesti iltaisin 50 minuutin mittaisia. Tällä varmistetaan, että edellisen tunnin osallistujat ovat ehtineet poistua ennen seuraavan tunnin osallistujien saapumista.
  • Mikäli uusi aika sopii, sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  • Jos haluat peruuttaa tai vaihtaa tuntia, ota yhteyttä toimistolle joko lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi tai info@kannelmaenvoimistelijat.fi. Aikuisten tunneille, joille ei ole erikseen ilmoittautumista ja joilla voi käydä sarja- tai anytimekortilla, ei tarvitse olla yhteydessä tunnin vaihdosta erikseen toimistolle.
  • Tutustu lukujärjestyksiin verkkosivuilla: aikuiset >> sekä lapset ja nuoret >>

Ilmoittautumisjärjestelmä tulossa

Aikuisten tunneilla otamme käyttöön ilmoittautumiskalenterin, jotta saamme pidettyä myös aikuisten tunneilla turvavälit (Kavo-salilla osallistujamäärä max 20 hlö ja paikat on merkitty salin lattiaan). Selvitämme sellaisen käyttöä parhaillaan (18.8.20) ja tiedotamme asiasta heti kun asia varmistuu.

Aikuisten tunneilla pyydämme jokaista jumpparia ottamaan kortin mukaan saliin ja laittamaan oman jumppapaikan/-maton viereen. Ohjaaja käy tarkistamassa /rastittamassa kortit tunnin aikana.