Kannelmäen Voimistelijat

Koronapassia ei enää vaadita, aikuisten etätunneille muutoksia

Koronapassia ei enää vaadita, aikuisten etätunneille muutoksia
04 helmi


HELSINGIN KAUPUNKI EI ENÄÄ EDELLYTÄ KORONAPASSIA

Saimme sähköpostia 2.2.22, että Helsingin kaupunki ei enää vaadi koronapassia Helsingin kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa tai yleisötilaisuuksissa sisäänpääsyn ehtona. Tämä koskee siis Pirkkolan liikuntapuistoa (kuntosali ja opetusallas) sekä koulujen saleja.

Kavo-salilla ei helmikuun alusta alkaen ole vaadittu koronapassia.

AIKUISTEN ETÄTUNNIT 7.2. ALKAEN

Rajoitusten päättymisen jälkeen avasimme mahdollisimman pian ja jumpat pääsivät alkamaan omalla salilla. Tästä johtuen emme pystyneet järjestämään etäjumppia samaan aikaan ja jouduimme ne perumaan tältä viikolta. Hyviä uutisia kuitenkin etäilijöille! Aloitamme ensi viikolla kaksi ”hybridi”-tuntia eli maanantain Dynaamiseen Flow joogaan ja perjantain kehonhuoltoon voi osallistua joko etänä tai paikan päällä Kavo-salilla. Etätuntien ilmoittautuminen on vello.fi/kavo – kalenterissa eri kellonaikaan kuin varsinainen tunti, koska kalenteriin ei voi laittaa samalle kellonajalle kahta eri tapahtumaa.

Tunnit ovat:

Maanantai Dynaaminen Flow jooga klo 17:00–17:50, ohjaajana: Johanna Käpynen (HUOM! Etätunnille ilmoittauduttava jo klo 15.45 mennessä, koska ilmoittautumiskellonaika menee vello-kalenterin mukaan!)
Perjantaina Kehonhuolto klo 19:00–19:50, ohjaajana: Satu Huttunen

Ilmoittautuessasi etätunnille vellossa, saat ilmoittautumisvahvistuksessa linkin tunnille. Muistathan avata yhteyden hyvissä ajoin ja mikäli sarja- tai anytime-korttisi on kotona, näyttää se ohjaajalle ennen tunnin alkua.