Kannelmäen Voimistelijat ry

Jäsentiedote 5/2022

Jäsentiedote 5/2022
04 elo

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET SYYSKAUDELLE!

 

  • Ennakkoilmoittautumiset alkavat jäsentieto-ohjelman kautta maanantaina 8.8.2022. klo 9:00 ja päättyvät torstaina 11.8.2022 klo 23:59. Ennakkoilmoittautua voi tänä aikana ainoastaan tunneille, joilla on käynyt kevätkaudella 2022.Aikuisten tunneille ennakkoilmoittautumiset koskevat ainoastaan Dance fusion-, vesijumppa- ja hydrobic-tunteja. Pirkkolan kuntopiiri on siirretty Kavo-salille, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita, tunnille voi osallistua sarja- tai anytimekortilla. Kaikille muille aikuisten tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautua ja sarjakortit (voimassa 31.12.2022 saakka) ovat ostettavissa milloin vain. Syyskauden anytime-kortteja voi ostaa 8.8. alkaen.

Jos sinulla on maksamattomia kausi-, kurssi- tms. maksuja, et voi ilmoittautua syyskauden tunneille, ennen kuin maksut ovat taas ajan tasalla. Tarvittaessa voit käydä tarkistamassa laskujesi tilanteen kirjautumalla sisään jäsentieto-ohjelmaan ja valitsemalla sieltä ”omat tiedot” ja ”laskut”.

Kevään tunteihin on tullut muutoksia mm. Kannelmäen peruskoulun Kanneltien remontin takia. Tästä johtuen, olemme siirtäneet tunteja Malminkartanon nuorisotalolle, Kavo-salille ja Kannelmäen peruskoulun Runonlaulajantielle. Myös kellonaika tai viikonpäivä on muuttunut joillain tunneilla tästä johtuen.Tarkistathan siis tuntien sijainnin ja ajankohdan.

  • Varsinainen ilmoittautuminen alkaa 15.8. klo 9:00
  • UUSIA TUNTEJA:
    -Tanssillinen voimistelu 10-12 -vuotiaille alkaa keskiviikkoisin klo 19:00 Kannelmäen peruskoulun Runonlaulajantiellä.
    – Niska-selkätunti – livestriimaus ja uusi tallenne joka kuukauden ensimmäinen torstai (hinta 20 €/kk). Ilmoittautumiset jäsentieto-ohjelman kautta. Ilmoittautumisesta muodostuneesta laskusta löytyy linkki
  • Syyskausi 2022 alkaa maanantaina 29.8.2022. 

 

www.kannelmaenvoimistelijat.fi/lasten-ja-nuorten-tunnit/

www.kannelmaenvoimistelijat.fi/aikuisten-tunnit/

 

REIPASTA SYKSYN ODOTUSTA!