Kannelmäen Voimistelijat

Ajankohtaista tietoa kevätkokouksesta, kesäleireistä ja koronatakuusta

Ajankohtaista tietoa kevätkokouksesta, kesäleireistä ja koronatakuusta
04 maalis

Kannelmäen Voimistelijat noudattaa koronaepidemian osalta Voimisteluliiton ja Suomen Olympiakomitean ohjeistuksia ja suosituksia, jotka perustuvat Suomen hallituksen, THL:n, Sosiaali- ja kulttuuriministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön ja ulkoministeriön linjauksiin. Näin seurassa harrastaminen on mahdollisimman turvallista vallitsevasta koronavirustilanteesta huolimatta.

1.      KEVÄTKAUSI  – PERHEGYM, DANCE FUSION, VESIJUMPPA JA HYDROBIC PIRKKOLASSA
2.      ETÄTUNNIT AIKUISILLE
3.      KEVÄTKOKOUS
4.      KEVÄTNÄYTÖS KANNELTALOLLA PERUTTU
5.      KESÄLEIRIT KOULULAISILLE
6.      HALLITUS 2021
7.      JÄSENEDUT 2021

 

KEVÄTKAUSI: PERHEGYM, DANCE FUSION, VESIJUMPPA JA HYDROBIC PIRKKOLASSA

Vallitsevan tilanteen vuoksi kauden alku on siirtynyt ja osa teistä on ehtinyt maksaa jo keväälle osallistumisen perhegym-, dance fusion-, vesijumppa- tai hydrobic-tunneille. Kannelmäen Voimistelijat ry:n hallitus päätti, että jo maksetut jäsen- ja kausimaksut kyseisille tunneille muutetaan ns. lahjakortiksi, joka on voimassa 31.12.2022 saakka. Lahjakortti kirjoitetaan sille summalle, joka on kirjautunut maksetuksi Hoika-jäsentieto-ohjelmaan. Näin lahjakortti huomioidaan seuraavassa laskussasi automaattisesti. Lahjakortti on henkilökohtainen, mikäli olet maksanut kausimaksun työnantajasi tarjoamalla liikuntaeduilla (smartum, eazybreak, epassi). Muissa tapauksissa, jos haluat maksaa lahjakortilla jonkun muun osallistumisen tunnille, olethan yhteydessä toimistolle sähköpostitse, kun olet ilmoittautumassa.Mikäli et halua lahjakorttia, vaan toivot rahojen palautusta, laita iban-muotoinen tilinumerosi sähköpostiosoitteeseen: info@kannelmaenvoimistelijat.fi 16.3.21 mennessä. Huomioithan, että työnantajan maksamia etuja emme voi palauttaa.

Lahjakortissa ja rahojen palautuksessa maksetaan takaisin myös jäsenmaksu, joten se tulee maksettavaksi seuraavalla kerralla, kun ilmoittaudut tunneille. Mikäli haluat kuitenkin olla seuran jäsen, voimme muuttaa lahjakortin summaa. Ole siinä tapauksessa yhteydessä toimistoon 16.3. mennessä.

Ilmoittelemme heti, kun pääsemme aloittamaan kyseiset tunnit.

LASTEN TUNNIT

Lasten tunnit voivat jatkua normaalisti rajoituksista huolimatta. Ainoastaan tanssillisen voimistelun yli 12-vuotiaiden ryhmä on peruttu toistaiseksi.

Laskujen eräpäivän muutoksista laitoimme viestiä helmikuussa. Lomautusten vuoksi laskujen eräpäiviä ei ole ehditty vielä muuttaa. Lähetämme laskut uusilla eräpäivillä maaliskuun aikana niille, jotka eivät ole vielä maksaneet laskua. Laskun voi kuitenkin maksaa jo saamasi laskun tiedoilla. Laskuista muutetaan ainoastaan eräpäivä, muut tiedot pysyvät samoina.

Mikäli lasten tunnit joudutaan perumaan yli 2 viikoksi, otetaan käyttöön koronatakuu eli menetettyjen tuntien hinta hyvitetään lahjakorttina. Lahjakortti on voimassa 31.12.2022 saakka, ja sen voi halutessaan siirtää toisen henkilön osallistumismaksuksi.

Lisätietoa ja ohjeistusta korona-ajan toimintatavoista löytyy verkkosivuiltamme: www.kannelmaenvoimistelijat.fi

ETÄTUNNIT AIKUISILLE

Järjestämme aikuisille seuraavat etätunnit niin kauan, kunnes voimme järjestää taas normaaleja tunteja:ma klo 10:00–11:00 niska-selkä, Emmi
ma klo 19:30–20:30 kehonhuolto, Katariinake klo 18:00–19:00 tehotreeni, Satu
ke klo 19:05–20:05 pilates, Satu

to klo 18:00–19:00 jokaisen jumppa, Katariina

Maanantaista 8.2.2021 alkaen jokaisella aikuisten etätunnille osallistuvilla tulee olla vuoden 2021 jäsenmaksu suoritettuna sekä voimassa oleva sarjakortti. Saat ne ostettua Hoika-palvelusta. Lisäksi tunneille tulee ilmoittautua vello.fi/kavo. Ilmoittautuessasi etätunnille Vellossa, saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen, jossa on linkki tunnille. Kaikille tunneille salasana on: kavo.

KEVÄTKOKOUS

Kannelmäen Voimistelijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Teams-kokouksena tiistaina 30.3.2021 klo 18:00. Kokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 sekä tilintarkastajien antama lausunto.Ilmoittautumiset 23.3.2021 mennessä sähköpostilla info@kannelmaenvoimistelijat.fi, niin linkki kokoukseen lähetetään sähköpostiisi. Tervetuloa!

KEVÄTNÄYTÖS KANNELTALOLLA PERUTTU

Epävarman tautitilanteen ja Kanneltalon rajoitusten vuoksi, olemme päättäneet perua tämän vuoden kevätnäytöksen Kanneltalolla. Toivottavasti pääsemme toteuttamaan joulunäytöksen 18.12.2021.

KESÄLEIRIT KOULULAISILLE

Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 1.–3.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!Kesäleirillä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona. Leirillä temppuillaan, leikitään ja pelataan, unohtamatta vapaata leikkiä ja rauhoittumista. Salissa tapahtuvan toiminnan lisäksi tutustutaan monipuolisesti lähialueen tarjoamiin liikkumismahdollisuuksiin. Leirien runko on molemmilla viikoilla samansuuntainen. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan sisältöön, joten kahta täysin samanlaista leiriviikkoa ei ole.I Leiri 7.–11.6.2021 klo 9:00–15:00

II Leiri 14.–18.6.2021 klo 9:00–15:00

Paikka: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta)

Hinta: 130 €/ 1 vko (sisältää ohjatun toiminnan, lämpimän lounaan ja välipalan)

Ilmoittautumiset 15.3.–23.5. www.kannelmaenvoimistelijat.fi
Lisätietoja lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi

HUOM! Haemme kesäleirille reippaita apuohjaajia, joilla on Helsingin kaupungin kesäseteli. Vinkkaathan mahdollisuudesta, jos lähipiirissäsi on 9-luokkalaisia, jotka etsivät kesätöitä.

HALLITUS 2021

Kannelmäen Voimistelijat ry:n hallitus vuonna 2021:

puheenjohtaja                                     Tuuli Miettinen

varapuheenjohtaja                              Kati Kauravaara

jäsen                                                   Riikka Hopiavaara

jäsen                                                   Jonna Kauranen

jäsen                                                   Hanna Lindberg

jäsen                                                   Maritta Röynä

 

JÄSENEDUT 2021

 • Pilatesstudio Hetki
  Pilatesstudio Hetki (entinen Liikuntafysion pilatesstudio) sijaitsee Espoon Leppävaarassa Sellon kirjaston yläpuolella. Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenet saavat seuraavat Pilatesstudio Hetken tarjoamat jäsenedut:- 20 %:n alennus kahden tunnin pilateskursseista (ml. mattopilateksen alkeiskurssi; laitepilateksen peruskurssi; norm. 35,00 €)- ensimmäinen pilates yksilöohjaus 60 min. hintaan 75 € (sis. alv 24 %; norm. 95 €)
 • Kauneushoitola Beauty Boutique
  Kannelmäessä sijaitseva Kauneus- ja Wellnesshoitola Beauty Boutique tarjoaa Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenille 10 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista ja tuotteista. Kerro jäsenyydestäsi asioinnin yhteydessä. www.beautyboutique.fi.
 • Kauneushoitola Onnentunne
  Lassilassa pääset hemmottelemaan itseäsi arjen keskellä ja saat nauttia rentouttavan hetken omaa aikaasi. Tarjolla hoitoja päästä varpaisiin. Hoitovalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, kestovärjäykset, käsi- ja jalkahoidot, geelilakkaukset, klassinen hieronta, kuumakivihieronta, kasvolymfa, ripsienpidennykset ja meikkaukset. Hoitola on avoinna joustavasti ajanvarauksella iltaisin ja viikonloppuisin. Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen Kauneushoitola Onnentunteen palveluista. Tarjoamme 15 %:n verkkokauppamme löytyy kotisivujemme osoitteesta https://onnentunne.fi/kauppa/. Käytä etusi syöttämällä kuponkikoodi KAVO21 kassalla. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita eikä ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai kauneushoitolan palveluihin.
 • JD BEAUTY
  Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen JD Beauty kauneushoitolan kaikista hoidoista 31.12.2021 saakka. www.jdbeauty.fi (Maununnevantie 2, 00430 Helsinki). Kirjoita ajanvarauksen lisätietojen viestiosioon ”kavo”. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

REIPASTA KEVÄTTÄ!

Kannelmäen Voimistelijat ry

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

 

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Kirsi Salasuo, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578
Lasten ja nuorten liikunta Katariina Kuronen, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, 050 467 5119