Kannelmäen Voimistelijat ry

AIKUISTEN KEVÄTKAUSI ALKAA ETÄTUNNEILLA – PERHEGYM ALOITUS SIIRTYY

AIKUISTEN KEVÄTKAUSI ALKAA ETÄTUNNEILLA – PERHEGYM ALOITUS SIIRTYY
07 tammi

Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti jatkaa sisäliikuntapaikkojen rajoituksia 11.1. jälkeen vielä kaksi viikkoa eli 24.1. saakka. Kannelmäen Voimistelijat aloittaa aikuisliikunnan kevätkauden etänä viidellä viikkotunnilla. Näin varmistamme, että jäsenemme pääsevät liikkumaan kanssamme koronasuluista huolimatta!

Perheliikunnan, Dance fusionin ja vesiliikunnan osalta sekä myös anytime-korttilaisten osalta selvitämme edelleen voimmeko jatkaa kevätkautta kesäkuuhun koronasulkujen keston ajan. Aikuisten sarjakortit ovat voimassa 31.12.22 saakka ja lasten tunnit pääsevät alkamaan 10.1.2022.

AIKUISTEN ETÄTUNNIT 10.1.22 alkaen:

ma klo 18:00–18:50 Dynaaminen Flow jooga, Johanna (10.1. ohjaajana Satu)

ti klo 18:00–18:50 tehotreeni, Satu (välineenä käytetään painoa – voit käyttää kotona löytyvää käsipainoa, kahvakuulaa, painavaa kirjaa/kirjoja yms)
ti klo 19:00–19:50 pilates, Satu

to klo 19:00–19:50 jokaisen jumppa, Laura / 20.1. ohjaajana: Eeva-Maria (välineenä selkänojallinen tuoli)

pe klo 17:30–18:20 niska-selkä, Satu (Huom! Liikkeitä tehdään seinää apuna käyttäen)

Tunneille tulee ilmoittautua vello.fi/kavo (tunnit tulevat näkyviin velloon 7.1.22). Ilmoittautuessasi etätunnille vellossa, saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen, jossa on linkki tunnille. Kaikille tunneille salasana on: kavo.

Tunneille voi osallistua kevään anytime- tai sarjakortilla, joka on voimassa vuonna 2022. Sarjakorttiin tulee merkata itse päivämäärä ja näyttää se ennen tunnin alkua kameran kautta ohjaajalle. Mikäli korttisi on toimistolla, niin ohjaaja ruksii kortit vello.fi/kavo-ilmoittautumisten perusteella ennen tunnin alkua. Anytime-korttilaisten ei tarvitse näyttää korttia, koska nekin tarkistetaan vellon ilmoittautumisten perusteella (päivitys 14.1.22). Olethan siis ajoissa paikalla tunnilla, jotta tunti pääsee alkamaan sovitusti. Ja tarvittaessa perut ilmoittautumisesi vellossa ajoissa, jos et osallistukaan tunnille.

Huomaathan myös, että etätunneillamme ei käytetä teknisistä ja tekijänoikeudellisista syistä musiikkia. Voit halutessasi itse soittaa mieleistäsi musiikkia. Osallistumiseen et tarvitse muuta, kuin vähän tilaa liikkua, sekä jumppamaton.