Kannelmäen Voimistelijat ry

Tiedote koronarajoitusten vaikutuksesta toimintaan

Tiedote koronarajoitusten vaikutuksesta toimintaan
23 joulu

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt 23.12.21, että Uudenmaan alueelle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa kaksi viikkoa ajalla 28.12.2021–10.1.2022. Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että tietyt julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea (lista löytyy Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivuilta).

Määräys koskee kaikkia ryhmäliikuntaan käytettäviä sisätiloja, joten Kannelmäen Voimistelijoiden toimintaan tulee seuraavia muutoksia:

AIKUISTEN JOULUKAUSI

Viimeiset tunnit Kavo-salilla on maanantaina 27.12.21.

Sen jälkeen tunnit siirtyvät etätunneiksi ja pidetään samaan aikaan kuin aikaisemmin on ilmoitettu. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu vello.fi/kavo – kalenterin kautta ja ilmoittautumisvahvistuksessa on linkki tunnille. Olethan ajoissa myös etätunnilla, koska ohjaajan tulee katsoa kortit kameran kautta ennen tunnin alkua. Tunneille voi osallistua edelleen sarjakorteilla, joulukauden ostaneiden anytime-korteilla sekä kertamaksulla (kerro nimesi ohjaajalle ja että maksat kertamaksulla). Kertamaksusta tulee lasku tammikuun alussa.

Joulukauden tunnit:
ke 29.12. klo 18 Dynaaminen jooga flow, Johanna
ma 30.1. klo 18 Jokaisen jumppa, Satu
ma 30.1. klo 19 Kehonhuolto, Satu
Ke 5.1. klo 18 Tehotreeni, Satu (varaathan osallistuessasi käsipainon tai jonkin muun painon esim. iso kirja)

Ennen 23.12. ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki.

LIVESTRIIMAUS JA TALLENNE TAMMIKUUSSA

Saatavana on myös tallenne livestriimaustunnista kehonhuolto 5.1. Katso lisätiedot verkkosivuiltamme ja tilaa jäsentieto-ohjelman kautta (hinta 20 €/ tammikuu). Tämän tunnin tilaamalla tuet seuraa ja voit jumpata tammikuussa tutun ohjaajan kanssa vaikka joka päivä!

AIKUISTEN KEVÄTKAUDEN ALOITUS

Koska aikaisemmin ilmoittamamme aloituspäivä siirtyy ryhmäliikuntaan asetettujen rajoitusten vuoksi, aloitamme aikuisten kevätkauden tiistaina 11.1.2022.

LASTEN TUNNIT alkavat normaalisti 10.1. alkavalla viikolla.

Mikäli rajoituksiin tulee muutoksia tai saamme lisätietoa, tiedotamme mahdollisimman pian asiasta. Toiminnanjohtaja lomailee vkon 52, joten kiireellisissä asioissa kannattaa olla yhteydessä puheenjohtajaamme: tuuli.harinko@gmail.com tai puh 040 740 3862

Rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta!

Terveisin

Kannelmäen Voimistelijat