Kannelmäen Voimistelijat

AIKUISTEN ETÄTUNNIT JATKUVAT JA PERHEGYM ALOITUS SIIRTYY VIELÄ ETEENPÄIN

AIKUISTEN ETÄTUNNIT JATKUVAT JA PERHEGYM ALOITUS SIIRTYY VIELÄ ETEENPÄIN
21 tammi

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut sisäliikuntapaikkojen rajoituksia 25.1.–7.2.2022. Tästä johtuen jatkamme edelleen aikuisten kevätkautta etätunnein kyseisen ajan. Perhegym-tunnit eivät vielä pääse alkamaan.

Kannelmäen Voimistelijoiden hallitus kokoontuu torstaina 27.1.22, ja keskustelemme silloin, miten koronasulkujen keston aikaiset peruutukset huomioidaan hinnassa tai kauden pidentämisessä. Tiedotamme asiasta kokouksen jälkeen.

AIKUISTEN ETÄTUNNIT 25.1.22 alkaen:

ma klo 17:00–17:50 Dynaaminen jooga flow, Johanna (HUOM! Tunti vielä maanantaina 24.1. klo 18:00 ja sen jälkeen siirtyy tunnin aikaisemmaksi!)

ti klo 18:00–18:50 tehotreeni, Satu (välineenä käytetään painoa – voit käyttää kotona löytyvää käsipainoa, kahvakuulaa, painavaa kirjaa/kirjoja yms)
ti klo 19:00–19:50 pilates, Satu

to klo 19:00–19:50 jokaisen jumppa, Laura

pe klo 17:30–18:20 niska-selkä, Satu (Huom! Liikkeitä tehdään seinää apuna käyttäen)

Tunneille ilmoittaudutaan osoitteessa vello.fi/kavo (tunnit tulevat näkyviin Velloon 24.1.). Ilmoittautuessasi etätunnille Vellossa, saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen, jossa on linkki tunnille. Kaikille tunneille salasana on: kavo.

Tunneille voi osallistua kevään anytime- tai sarjakortilla, joka on voimassa vuonna 2022. Sarjakorttiin tulee merkata itse päivämäärä ja näyttää se ennen tunnin alkua kameran kautta ohjaajalle. Mikäli korttisi on toimistolla, ohjaaja ruksii kortit vello.fi/kavo-ilmoittautumisten perusteella ennen tunnin alkua. Peruthan siis ilmoittautumisesi ajoissa Vellosta, jos et osallistukaan tunnille. Anytime-korttilaisten ei tarvitse näyttää korttia, koska nekin tarkastetaan vellon ilmoittautumisten perusteella. Kirjaudu ajoissa sisään tunnille, jotta tunti pääsee alkamaan sovitusti.

Huomaathan myös, että etätunneillamme ei käytetä teknisistä ja tekijänoikeudellisista syistä musiikkia. Voit halutessasi itse soittaa mieleistäsi musiikkia. Osallistumiseen et tarvitse muuta kuin vähän tilaa liikkua sekä jumppamaton.

Tervetuloa etäjumppiin!