Kannelmäen Voimistelijat

Lasten tunnit päästään aloittamaan 1.2.

Lasten tunnit päästään aloittamaan 1.2.
28 tammi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi eilen 27.1.2021, että lasten tunnit voidaan aloittaa tietyin rajoituksin 1.2.2021. Näin ollen aloitamme Kannelmäen Voimistelijoiden kevätkauden lasten tuntien osalta maanantaina 1.2.2021. Kaikki lasten tunnit lukuun ottamatta perhygymiä sekä vauvajumppaa alkavat maanantaina. Jotta varmistamme kaikille turvalliset jumppatunnit, niin pyydämme teitä huomioimaan seuraavat asiat jumppaan tullessanne/tuodessanne lastanne jumppaan:

  • Älä osallistu toimintaan, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireisen on hakeuduttava koronavirustestiin ja omaehtoiseen karanteeniin ohjeistuksen mukaisesti.
  • Jos olet täyttänyt 12 vuotta, käytä kasvomaskia ennen ja jälkeen tuntia. Tämä koskee niin jumppareita kuin lasten vanhempia.
    -> Pukuhuoneissa tulee pitää kasvomaskia sekä noudattaa turvavälejä.
    -> Ohjaajat ja apuohjaajat käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista myös harjoituksen aikana.
  • Älä tule pukuhuoneeseen etukäteen tai jää sinne tunnin ajaksi tai sen jälkeen. Jätä pukuhuoneeseen päällysvaatteet ja siirry tunnille. Pukuhuonetiloja ei suljeta, koska niiden kautta saadaan ohjattua osallistujat tunneille ja sillä vähennetään lähikontakteja esim. KaVo-salin eteiskäytävällä. Odotathan siis ulkona, jos tulet ajoissa!
  • Pese tai desifioi kädet huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on saatavilla tunnin aikana.

Koronatilanteesta johtuvista rajoituksista sekä siitä aiheutuvista taloudellisesta tilanteesta johtuen toiminnanjohtaja ja toimistolla työskentelevä liikunnanohjaaja ovat edelleen lomautettuna osa-aikaisesti. Tilanteesta johtuen toimistolla työskennellään ainoastaan maanantaista keskiviikkoon (asiakaspalvelua maanantait ja tiistait) eli toimistolla ollaan seuraavan kerran maanantaina 1.2.2021.

Kiireellisissä asioissa voi ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan Tuuli Miettiseen sähköposti: puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi