Kannelmäen Voimistelijat

Aikuisten kevätkausi alkaa etätunneilla

Aikuisten kevätkausi alkaa etätunneilla
03 helmi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti aikuisten sisällä tapahtuva ryhmäliikunta on peruttu vielä ainakin helmikuun ajan. Kannelmäen Voimistelijat aloittaa 8.2.2021 aikuisliikunnan kevätkauden etänä viidellä viikkotunnilla. Näin toivomme, että jäsenemme pääsevät liikkumaan kanssamme koronasuluista huolimatta! Sarjakortit käyvät tunneilla (sekä etä- että livetunnit, sitten kun ne päästään aloittamaan) 31.12.2021 saakka.

TUNNIT:

ma klo 10:00–11:00 niska-selkä, Emmi (poikkeuksena maanantai 8.2. ohjaajana Satu)
ma klo 19:30–20:30 kehonhuolto, Katariina

ke klo 18:00–19:00 tehotreeni, Satu
ke klo 19:05–20:05 pilates, Satu

to klo 18:00–19:00 jokaisen jumppa, Katariina

Maanantaista 8.2.21 alkaen jokaisella aikuisten etätunnille osallistuvilla tulee olla vuoden 2021 jäsenmaksu suoritettuna sekä voimassaoleva sarjakortti (hoika.fi).  Lisäksi tunneille tulee ilmoittautua vello.fi/kavo. Ilmoittautuessasi etätunnille vellossa, saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen, jossa on linkki tunnille. Kaikille tunneille salasana on: kavo.

– Mikäli olet ostanut jo sarjakortin (5x, 10x tai 25x) vuodelle 2021
Voit huoletta ilmoittautua mukaan etätunneille. Kortteja säilytetään toimistolla ja niiden rastitus hoidetaan toimiston toimesta vellon kautta ilmoittautumisten perusteella. Pidäthän myös itse kirjaa osallistumiskerroistasi.

– Syyskauden 2020 koronatakuu
Syyskausi 2020 loppui muutama viikko ilmoitettua aiemmin koronarajoitusten vuoksi. Sarjakorttien käyttäjille annoimme koronatakuun niin, että syyskauden kortilla voi jumpata menetetyt kerrat kevätkaudella. Kevätkaudelle jatkaminen vaatii kuitenkin vuoden 2021 jäsenmaksun maksamisen. Sen voit tehdä ilmoittautumalla jäsentieto-ohjelmassa ”jäsenyys 2021-minulla on jo kortti”.
Haluamme tässä haastavassa tilanteessa tarjota jäsenillemme jatkoaikaa. Huomioi, että syksyllä 2020 ostetut sarjakortit ovat voimassa vuoden 2021 sarjakorttien tavoin 31.12.2021 saakka. Mikäli sinulla on sarjakortti kotona ja osallistut etätunneille toivomme, että toimitat kortin toimiston postilaatikkoon, jotta voimme merkata siihen osallistumiset.

– Anytime -kortin ostaneet
Jos olet ostanut anytime-kortin vuodelle 2021, sinulla on kaksi toimintavaihtoehtoa:
1) voit muuttaa anytime-korttisi sarjakortiksi (yht 31 kertaa) tai
2) voit jättää anytime-kortin odottamaan syksyä 2021
Laita toimistolle sähköpostia, mikäli haluat vaihtaa anytime-kortin sarjakortiksi.

– Vesijumppa, kuntopiiri Pirkkolassa ja Dance fusion
Ikävä kyllä, vesijumpan, kuntopiirin tai dance fusionin jatkosta emme vielä tiedä. Joudumme nyt odottelemaan, että pääsemmekö aloittamaan näiden ryhmien kauden maaliskuun alussa ja miettimään tilannetta näiden ryhmien osalta uudestaan.

Huomaathan myös, että etätunneillamme ei käytetä teknisistä ja tekijänoikeudellisista syistä musiikkia. Voit halutessasi itse soittaa mieleistäsi musiikkia. Osallistumiseen et tarvitse muuta, kuin vähän tilaa liikkua, sekä jumppamaton. Mikäli tunneilla käytetään välineitä, tiedotamme siitä verkkosivuillamme ja kerromme myös vaihtoehtoisen kotoa löytyvän välineen (esim. painava kirja käsipainon sijaan).

Huomioithan, että toimistolla on edelleen henkilökunta osalomautettuna, joten toivomme kaikki kysymykset sähköpostitse. Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian.

Tervetuloa kevään jumppiin!