Kannelmäen Voimistelijat

Kevätkauden ennakkoilmoittautumiset alkaneet!

Kevätkauden ennakkoilmoittautumiset alkaneet!
03 joulu

Kevään tunnit on julkaista. Tunteja järjestetään alueen kouluilla, Kaarelan jäähallilla ja Pirkkolan uimahallilla. Tarkemmat tiedot tunneista löytyy nettisivuilta

LASTEN TUNNIT JA PERHEGYM

Kevätkauden tuntien ennakkoilmoittautumiset ovat nyt käynnissä.  4.12.–10.12. Ennakkoilmoittautua voi tunneille, joilla on käynyt syyskaudella 2023.

Muutoksia on tullut seuraaviin tunteihin:

  • Maanantain ministarat- ryhmä – ryhmäläiset voivat ilmoittautua muille dance kids- tai dance junior- tunneille ennakkoilmoittautumisissa.  Tunteja on Malminkartanon nuorisotalolla ja Kannelmäen peruskoulun RAITIN toimipisteessä. Ohjaajana Niki.
  • Torstain voimistelukoulu ja perhegym siirtyvät Kannelmäen peruskoulun TAMMEN toimipisteeseen. Ryhmäläiset voivat ennakkoilmoittautua paikan vaihdosta huolimatta

AIKUISTEN TUNNIT

Osata  nyt satrjakortit kevääksi, sillä joulukuussa  ostetut sarjakortit voimassa 31.12.2024 saakka. Kevään anytime on voimassa 19.5.2024 saakka.

Dance fusion- vesijumppa- ja hydrobic-ryhmien ei tarvitse ennakkoilmoittautua, vaan kaikille ryhmissä syksyllä 2023 käyneille lähtee joulukuussa 2023 automaattisesti lasku kevään tunneille.

Livestriimaus-tunteja jatketaan edelleen samoilla tunneilla kuin syksyllä eli tiistain pilatekseen klo 20:00-20:50 ja perjantain kehonhuoltoon klo 19:00 – 19:50 myös mahdollista osallistua etänä Teamsin kautta.

Kannelmäen peruskoulun TAMMEN toimipisteeseen on tulossa uusia tunteja. Tiedotamme näistä erikseen joulukuun aikana.

Muistathan käyttää vuoden vaihteessa vanhentuvat työnantajaedut (Smartum, Edenred, epassi) ajoissa!