Kannelmäen Voimistelijat

Jäsentiedote 5/2023 (26.8.2023)

Jäsentiedote 5/2023 (26.8.2023)
10 elo
 1. SYYSKAUDEN ILMOITTAUTUMISET JA SYYSKAUSI

Syyskauden ilmoittautumiset ovat käynnistyneet. Varsinainen syyskausi alkaa maanantaina 28.8.

Jos sinulla on maksamattomia kausi-, kurssi- tms. maksuja, et voi ilmoittautua syyskauden tunneille, ennen kuin maksut ovat taas ajan tasalla. Tarvittaessa voit käydä tarkistamassa laskujesi tilanteen kirjautumalla sisään jäsentieto-ohjelmaan ja valitsemalla sieltä ”omat tiedot” ja ”laskut”.

 1. LASTEN TUNNIT JA PERHEGYM

Lasten tunteihin on tullut jonkin verran muutoksia syyskaudelle. Ohjaajavaihdosten ja tilojen puutteen vuoksi muutoksia on tehty muun muassa seuraaviin tunteihin:

  • Kevät 2023 Ninjagym 4–5 v, Malminkartanon ala-aste. Ryhmä jatkaa nimellä Voimistelukoulu 4–6 v klo 18:00-18:45 Malminkartanon ala-asteella.
  • Kevät 2023 Freegym 6–8 v, Malminkartanon ala-aste. Tunti ei jatku, mutta korvaavan, uuden tunnin voi etsiä seuran nettisivuilta
  • Kevät 2023 Dance kids, Ministarat, Kavo-Sali. Tunti on siirtynyt maanantaille klo 17:00–17:50 Kavo-sali

Lasten ja perheiden tuntitarjonta löytyy osoitteesta www.kannelmaenvoimistelijat.fi/lasten-ja-nuorten-tunnit/

 1. AIKUISTEN TUNNIT

Kevään 2023 Dance fusion-, vesijumppa- ja hydrobic- tunneille osallistuneet on siirretty kokonaisuudessaan osallistujiksi syksyn 2023 vastaavaan ryhmään. Laskut on lähetetty osallistuneille sähköpostilla. Mikäli haluat lopettaa ryhmässä, ilmoita siitä mahdollisimman pikaisesti toimistolle sähköpostilla (info@kannelmaenvoimistelijat.fi), jotta ryhmään voidaan vapauttaa paikkoja uusille osallistujille

Jonkun verran muutoksia on tullut aikuisten tuntitarjontaa mm. Lavis on siirtynyt maanantai-illasta keskiviikko-iltaan. Uutena tuntina käynnistyy mm. toinen kevennetty jumppa tiistaina klo 16.

Kaikki sarjakortit ovat voimassa vuoden loppuun saakka.

Aikuisten tuntitarjonta löytyy osoitteesta www.kannelmaenvoimistelijat.fi/aikuisten-tunnit/

 1. SENIOREILLE LISÄÄ LIIKETTÄ HYVÄSSÄ SEURASSA-KURSSI

Oletko yli 65 -vuotias tai onko sinulla yli 65-vuotias ystävä/tuttava/naapuri/läheinen?

Kannelmäen Voimistelijat järjestää maksuttoman Lisää liikettä hyvässä seurassa-kurssin senioreille yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Kurssilla pääsee hyvässä seurassa kokeilemaan matalalla kynnyksellä erilaisia liikuntamuotoja ulkoliikunnasta lihaskunto- ja tasapainoharjoitteluun.

Aika: ma 18.9.–6.11. klo 13:30 –15:00.
Paikka: Kokoontuminen pääasiallisesti Kannelmäen Voimistelijoiden salissa osoitteessa Kaarelantie 12.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
puhelin: 050 324 8664
sähköposti: info@ kannelmaenvoimistelijat.fi.

 1. TOIMISTON AUKIOLOAIKOIHIN MUUTOKSIA

Toimisto on avoinna vain tarvittaessa ja viikkotuntien yhteydessä. Liikuntasetelit voi toimittaa toimiston ollessa suljettuna seuran postilaatikkoon, joka löytyy  rappukäytävästä)  salin sisäänkäynnin vierestä.

Puhelimitse olemme tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 10–15 välisenä aikana, sähköposteihin ja viesteihin vastaamme mahdollisimman pian.

HUOM! 3.9. asti yhteydentotot vain sähköpostilla.

LIIKUNNALLISTA SYKSYN ALKUA!