Kannelmäen Voimistelijat

Jäsentiedote 2–20

Jäsentiedote 2–20
03 huhti

Jäsentiedote 2–20

 

Hyvä jäsen,

 

Valitettavasti jouduimme keskeyttämään kevätkautemme 15.3.2020 koronavirusepidemian takia. Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu on ohjeistanut, että koronavirusepidemian kaltaisessa tilanteessa seuraa on kohdannut ylivoimainen este toteuttaa harrastustoimintaa, eikä seuralla tällöin ole kausimaksujen palautusvelvollisuutta. Kannelmäen Voimistelijat on taloudellisesti tukalassa tilanteessa, ja hallitus päätti kokouksessaan 24.3 olla palauttamatta kausimaksuja. Sen sijaan seura haluaisi jollakin tavalla hyvittää jäsenilleen sitä, että jumppaamaan ja liikkumaan seuran tunneille ei ole päässyt, vaikka on maksanut kausimaksun.

Kerro meille, minkälaista hyvitystä toivoisit!  Vastata kyselyymme viimeistään 19.4. Jos olet seurassa jumppaavan lapsen vanhempi ja käyt aikuisten tunneilla, vastaathan kyselyyn kaksi kertaa ja valitset eri vastauskerroilla eri roolin.

Tästä kyselyyn.

 

 

SISÄLTÖ

SEURA TARJOAA MAKSUTTOMIA LIVESTRIIMATTUJA ETÄJUMPPATUNTEJA 8.4. – 6.5. 

KEVÄTKOKOUS

KESÄKAUSI

KESÄLEIRI

YHTEISTYÖKUMPPANIT

YHTEYSTIEDOT

 

 

SEURA TARJOAA MAKSUTTOMIA LIVESTRIIMATTUJA ETÄJUMPPATUNTEJA 8.4. – 6.5.

Osallistu seuran tarjoamille maksuttomille livestriimatuille etätunneille 8.4. – 6.5. keskiviikkoisin ja pääsiäislauantaina 11.4. Tunneille osallistut kotonasi ja seuraat ohjausta verkkoyhteyden kautta. Tunnit ovat seuraavat:

 

ke klo 17:00–17:50 niska-selkä, ohjaajana Satu Huttunen

ke klo 18:00–18:50 koko kropan treeni, ohjaajana Satu Huttunen

pääsiäislauantaina 11.4 klo 11:00–12:00 pilates, ohjaajana Kati Kauravaara

 

Toimi näin, jos haluat osallistua etätunneille:

1    Ilmoittaudu jäsentieto-ohjelmassa ryhmään ”Etätunnit kevätkausi”, jolloin ilmoittaudut etätuntien linkin saajaksi. Etätunnille voivat osallistua myös uudet jäsenet, mutta heidän tulee maksaa seuran jäsenmaksu etätunnille osallistuakseen.

2   Kaikille linkin saajaksi ilmoittautuneille lähetetään ennen tuntia sähköpostitse osallistumislinkki kaikkien tuntien osalta. Sinun ei tarvitse osallistua kaikille etätunneille – osallistut niille tunneille, joille haluat. Jos siis haluat osallistua yhdelle tai useammalle etätunnille, ilmoittaudu linkin saajaksi vain kerran. Saat tällöin automaattisesti linkin kaikista tunneista. Huomaathan kuitenkin, että olet ilmoittautunut linkin saajaksi viimeistään keskiviikkona klo 14, mikäli haluat osallistua saman illan tunnille/tunneille. Pääsiäislauantain tunnille osallistujien tulee ilmoittautua linkin saajaksi viimeistään to 9.4 klo 12. Linkki pääsiäislauantain tunnille lähetetään poikkeuksellisesti jo torstaina.

 

Etäyhteyttä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen ja verkkoyhteyden. Etäyhteytenä käytetään Zoom-alustaa, jonne pääsee tietokoneella verkkoselaimen kautta. Mikäli olet etäyhteydessä puhelimen kautta, käy lataamassa laitteellesi ilmainen Zoom-sovellus sovelluskaupastasi. Lisäksi tarvitset vähän tilaa ympärillesi, jumppa-alustan sekä joustavan vaatetuksen. Joillakin koko kropan treeni -tunneilla hyödynnetään käsipainoja, mutta voit hyvin käyttää silloin esimerkiksi paksuja kirjoja tai vedellä täytettyjä litran muovipulloja, jos sinulta ei löydy käsipainoja kotoa.

alkuun

KEVÄTKOKOUS

Koronatilanteen takia jouduimme perumaan aiemmin ilmoittamamme kevätkokouksen.

Kannelmäen Voimistelijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 16.5. klo 10:00 seuran toimistolla os. Kaarelantie 12 A (sisäänkäynti takapihan kautta). Kokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2019 sekä tilintarkastajien antama lausunto.

Ilmoittautumiset 13.5.20 mennessä sähköpostilla info@kannelmaenvoimistelijat.fi.

Tervetuloa!

alkuun

KESÄKAUSI

Tämän hetkisten tietojen mukaan toivomme, että pääsemme aloittamaan aikuisten kesäkauden 1.6.2020.

Tänä kesänä järjestämme aikuisten kesäkauden 1.6. – 23.8.2020.  Tarjoamme jumppaa sekä sisällä että ulkona. Ulkojumpat pidetään Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin. Sisäjumpat pidetään tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin KaVo –salilla. Tarkemmat tuntisisällöt ja hinnat julkaisemme nettisivuiltamme http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kesakausi/ kevään aikana.

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Sadeilmalla tunnit siirretään sisälle KaVo-saliin (Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki). Tieto tunnin siirtämisestä KaVo-saliin ilmoitetaan seuran verkkosivuilla: www.kannelmaenvoimistelijat.fi ja Facebookissa klo 15:00.

alkuun

KESÄLEIRI

Lasten kesäleirit järjestetään näillä näkymin suunnitellusti.

Kesäleiri on kaikille 1. –3. -luokkalaisille tytöille ja pojille. Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!

 

Kesäleirillä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona. Leirillä temppuillaan, leikitään ja pelataan, unohtamatta vapaata leikkiä ja rauhoittumista. Salissa tapahtuvan toiminnan lisäksi tutustutaan monipuolisesti lähialueen tarjoamiin liikkumismahdollisuuksiin. Leirien runko on molemmilla viikoilla samansuuntainen. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan sisältöön, joten kahta täysin samanlaista leiriviikkoa ei ole.

 

I Leiri 1. – 5.6.2020 klo 9:00 – 15:00

II Leiri 8. – 12.6.2020 klo 9:00 – 15:00

Paikka: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta)

Hinta: 130 €/ 1 vko (sisältää ohjatun toiminnan, lämpimän lounaan ja välipalan)

     Ilmoittautumiset 22.5. mennessä jäsentieto-ohjelman kautta

alkuun

 

Liikuntafysio tarjoaa seuran jäsenille jäsenetuna 50 %:n alennuksen etäpilatestunneista

Kannelmäen Voimistelijoiden yhteistyökumppani Liikuntafysio Sello järjestää livestriimattua etäpilatesta. Tällä hetkellä viikkotunteja on kolme:

 

ma klo 19:15–20:15 pilates perus- ja keskitaso

to klo 18:30–19:30 pilates alkeet

pe klo 11:00–12:00 pilates perustaso

 

Liikuntafysio tarjoaa Kannelmäen Voimistelijoille jäsenetuna mahdollisuuden osallistua etäpilatestunneille 50 %:n alennuksella kertamaksusta (norm. kertamaksu 20 €) huhti-toukokuussa. Mikäli haluat osallistua tunnille, toimi näin:

 

1   Mene osoitteeseen www.liikuntafysio.fi/kalenteri. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Liikuntafysion pilatesasiakkaaksi, rekisteröidy. Muussa tapauksessa kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksillasi.

2   Valitse kalenterista haluamasi tunti, klikkaa tuntia ja paina ”uusi ajanvaraus”.

3     Kirjoita Lisätietoja ohjaajalle -kohtaan ”olen Kannelmäen Voimistelijoiden jäsen” ja klikkaa ”Luo ajanvaraus”.

4     Tulet saamaan ennen tunnin alkua linkin, jota kautta pääset osallistumaan tunnille.

5     Tunti laskutetaan jälkikäteen.

 

Maanantain ja perjantain tuntia ohjaa seuran toiminnastakin tuttu Kati Kauravaara. Etäyhteyttä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen ja verkkoyhteyden. Etäyhteytenä käytetään Zoom-alustaa, jonne pääsee tietokoneella verkkoselaimen kautta. Mikäli olet etäyhteydessä puhelimen kautta, käy lataamassa laitteellesi ilmainen Zoom-sovellus sovelluskaupastasi.

Lisäksi tarvitset vähän tilaa ympärillesi, jumppa-alustan sekä joustavan vaatetuksen. Voit siis osallistua tunnille vaikkapa omasta olohuoneestasi!

 

AURINKOISTA KEVÄTTÄ!

 

Kannelmäen Voimistelijat ry

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

alkuun

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Hanne Kajasviita, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578

Lasten ja nuorten liikunta, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, 050 467 5119

Aikuisten liikunta: aikuiset@kannelmaenvoimistelijat.fi