Kannelmäen Voimistelijat

Tervetuloa liikkumaan!

Tervetuloa liikkumaan!
19 elo

 

TERVETULOA LIIKKUMAAN!

Tervetuloa Kannelmäen Voimistelijoiden syyskauden toimintaan mukaan!  Seuramme syyskausi käynnistyy 23.8.2021 Kavo-salilla ja Malminkartanon nuorisotalolla sekä 1.9. jälkeen koulujen saleilla ja Pirkkolassa.  Odotamme jo innolla näkevämme juuri sinut taas tunneillamme.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti ajalle 20.8. – 12.9.2021 olemme tehneet päätöksiä ja toimintaamme sopeutetaan päätösten mukaiseksi. Välttääksemme ryhmien kohtaamista ja varmistaaksemme ruuhkia, hallituksemme päätti muuttaa kaikki tunnit 45-50 minuutin mittaisiksi. Tuntien alkamis- ja päättymisaikoihin tuli siis vielä muutoksia! Tarkistathan oman tuntisi ajankohdan  verkkosivuiltamme (tunnit päivitetty verkkosivuille ja jäsentieto-ohjelmaan 19.8.21). HUOM! Sunnuntain telinejumppapaikka ei ole vieläkään vahvistettu. Ilmoitamme paikan heti kun kaupunki vahvistaa sen meille.

Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:

 • Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.
 • Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.
 • Saavu tunneille valmiiksi treenivaatteissa vain hieman ennen tunnin alkua. Pyrimme välttämään yhteisissä tiloissa oleskelua. Syyskaudella tunnit ovat illalla 45 – 50 minuutin mittaisia, jotta siirtymät tunneille eivät aiheuttaisi jonoja ja turvavälit pystyttäisiin varmistamaan.
 • Muista turvavälit. Pidä vähintään 2 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin. Kavo-salilla on merkityt paikat.
 • Pukuhuoneissa ja käytävillä joudutaan mahdollisesti rajoittamaan yhtäaikaista oleskelua, joten toivomme, että vanhemmat odottavat lapsia ulkona.
 • Vältämme turhia lähikontakteja seuramme tiloissa, eli vältäthän mm. kättelyä ja halailua ystäviä nähdessäsi.
 • Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.
 • Aikuisten tunneille ota oma jumppamatto mukaan.
 • Muistathan käydä vessassa jo kotona ennen salille tuloa.
 • Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.
 • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

Aikuisten tunneilla otamme käyttöön ilmoittautumiskalenterin, jotta saamme pidettyä myös aikuisten tunneilla turvavälit (Kavo-salilla osallistujamäärä max 16 hlö). Aikuisten tunneilla pyydämme jokaista jumpparia ottamaan kortin mukaan saliin ja laittamaan oman jumppapaikan/-maton viereen. Ohjaaja käy tarkistamassa /rastittamassa kortit tunnin aikana. Mikäli osallistut etätunnille, ole linjoilla hyvissä ajoin ennen tuntia ja varaudu näyttämään sarjakorttisi tai anytime-korttisi kameralla. Merkkaa sarjakorttiin päivämäärä. Vellon tunnit ajalle 23.8.-12.9. aukeaa perjantaina 20.8. klo 12 jälkeen.

Tehostamme salilla myös siivousta.

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

Tällä hetkellä sähköpostimme on ruuhkautunut ja viesteihin vastaaminen saattaa kestää muutamia arkipäiviä. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Anytime-korttilaiset voivat käyttää kevään anytime-korttia ja ilmoittautua tunneille normaalisti vello.fi/kavo kautta.

Ystävällisin terveisin

Kannelmäen Voimistelijat

Lisätietoa:

Kirsi Salasuo
Toiminnanjohtaja
info@kannelmaenvoimistelijat.fi
puh 050 505 1578

Tuuli Miettinen
Puheenjohtaja
puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi
puh 040 740 3862

Katariina Kuronen
Liikunnanohjaaja
lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi
puh  050 467 5119