Kannelmäen Voimistelijat ry

Ohjeita mahdollisimman turvalliseen jumppailuun – koronatakuu turvaa jos kausi joudutaan keskeyttämään

Ohjeita mahdollisimman turvalliseen jumppailuun – koronatakuu turvaa jos kausi joudutaan keskeyttämään
01 marras

Kannelmäen Voimistelijat ry on linjannut, että noudatamme viranomaisohjeistuksia ja -suosituksia kaikessa toiminnassamme. Tavoitteena on, että harrastetoiminta voi jatkua mahdollisimman turvallisesti.

Noudatathan seuraavia toimintaohjeita:

  • Älä osallistu toimintaan, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireisen on hakeuduttava koronavirustestiin ja omaehtoiseen karanteeniin ohjeistuksen mukaisesti.
  • Jos olet täyttänyt 15 vuotta, käytä kasvomaskia ennen ja jälkeen tuntia. Tämä koskee niin jumppareita kuin lasten vanhempia.
    -> Pukuhuoneissa tulee pitää kasvomaskia sekä noudattaa turvavälejä.
    -> Ohjaajat ja apuohjaajat käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista myös harjoituksen aikana.
  • Älä tule pukuhuoneeseen etukäteen tai jää sinne tunnin ajaksi tai sen jälkeen. Jätä pukuhuoneeseen päällysvaatteet ja siirry tunnille. Pukuhuonetiloja ei suljeta, koska niiden kautta saadaan ohjattua osallistujat tunneille ja sillä vähennetään lähikontakteja esim. KaVo-salin eteiskäytävällä. Odotathan siis ulkona, jos tulet ajoissa!
  • Pese tai desifioi kädet huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on saatavilla tunnin aikana.

Toistaiseksi tunneillamme voidaan käyttää välineitä ja ne desinfioidaan jokaisen tunnin jälkeen.

Ryhmäkoko Kavo-salilla on pienennetty aikuisten tunnilla 19 osallistujaa + ohjaaja. Poikkeuksena Lavis, jossa on 20 osallistujaa. Mikäli Lavikseen tulee peruutuksia, tunnilla noudatetaan samaa enimmäismäärää kuin muillakin aikuisten tunneilla (19 osallistujaa). Jos joudumme pienentämään lasten tai aikuisten erityishintaisten ryhmien kokoja, olemme yhteydessä suoraan tunneille ilmoittautuneisiin.

Nämä ohjeet siis koskevat kaikkia seuran tunteja ja liikuntapaikkoja.

Kannelmäen Voimistelijat ry:n hallitus on päättänyt kokouksessaan 27/20, että otamme käyttöön syyskauden osalta ns. koronatakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli syyskausi 2020 joudutaan keskeyttämään koronan takia, kaikkien kausimaksujen (ml. sarjakortit ja anytime) käyttöaikaa pidennetään koronan aiheuttaman tauon verran. Jäsenmaksu 2021 peritään normaalisti vuoden alussa.