Kannelmäen Voimistelijat

Neljän kerran kuntonyrkkeilykurssi 19.3. alkaen-PERUTTU

Neljän kerran kuntonyrkkeilykurssi 19.3. alkaen-PERUTTU
12 maalis
Tervetuloa kuntonyrkkeilykurssille! Kurssi on 4 kerran mittainen ja päivät ovat 19.3 + 26.3 + 2.4 + 9.4. klo 18-19 ja hinta 30€. Kurssi pidetään Kannelmäen alakoululla osoitteessa Kanneltie 1. Ilmoittautuminen on nyt auki ja ilmoittautua voi maanantaihin 16.3. saakka.
Kuntonyrkkeily on tehokas laji, koska se kuormittaa vartaloa monipuolisesti. Nyrkkeilyliikkuminen vaatii aktiivista jalkojen työskentelyä ja ylävartalo kuormittuu lyönti- ja väistöharjoitteista. Laji sopii siis erittäin hyvin mm. paljon tietokonetta käyttäville, jotka kärsivät niska- ja hartiaseudun jäykkyydestä ja kiputiloista.  Kuntonyrkkeily edellyttää kuitenkin harrastajaltaan tietyn tasoisen perustekniikan, jotta lajiharjoittelusta tulee turvallista ja tarkoituksenmukaista. Toisaalta tekniikan jatkuva kehittäminen tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja tekee harrastuksesta mielenkiintoisen.
Kurssi pidetään ilman hanskoja eli oikeasti lyömään ei pääse. Kurssilla perehdytään kuntonyrkkeilyn perustekniikkaan ja nyrkkeilyn lajinomaisiin harjoitteisiin.
Kurssin ohjaa Heidi Linden, joka on harrastanut kuntonyrkkeilyä kuusi vuotta pääkaupunkiseudun eri saleilla ja käynyt Nyrkkeilyliiton ohjaajakoulutuskurssin. “Minua motivoi lajissa kehon kontrollin ja koordinaatiokyvyn kehitys. Ja tietysti nopeus ja voima. Nyrkkeily on tekniikkalaji, joka tarjoaa jatkuvasti mielen haastetta. Se on myös kestävyyslaji, jossa voi etsiä omia kehon rajoja.”