Kannelmäen Voimistelijat

Kuvasuunnistus Maununnevalla 8-19.4.2020

Kuvasuunnistus Maununnevalla 8-19.4.2020
08 huhti

Kannelmäen Voimistelijat järjestävät kuvasuunnistuksen Maununnevan alueella 8-19.4.2020.

Kuvasuunnistus on leikkimielinen ja ilmainen paikallistutuntemusta testaava tapahtuma. Kokoperheelle soveltuvassa kierroksessa suunnistetaan kuvien avulla. Kuvissa näkyy vihjeitä lähialueesta ja kulkureitistä. Seuraavalle rastille voi siirtyä heti kun on löytänyt kuvattavan kohteen tai voi jäädä hetkesi liikkumaan ja leikkimään alueelle.

Kierrokselle voi osallistua lihasvoimin kävellen, juosten, rattailla tai pyöräillen. Koko kierroksen pituus on n. 5 km ja matkalla rasteja on yhteensä 10 kpl.

Suurinosa rasteista löytyy matkan varrelta kierrosta kiertämällä, kaksi rasteista löytyy metsästä, jolloin varsinaiselta kulkureitiltä joutuu poikkeamaan sivuun (kuva polusta).

Arvontaan osallistuminen: Kaikkien kierroksen kiertäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja (3 kpl). Arvontaan voi osallistua lähettämällä kuvan yhdeltä rastipisteeltä #kavohaastaaliikkumaan-tunnuksella varustettuna 19.4 mennessä. s-postiin lapset (a) kannelmaenvoimistelijat.fi  puh.050-4675119 tai Instagramissa @kannelmaenvoimistelijat.fi.

Kuvakartta löytyy linkistä: http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kuvasuunnistus-maununneva/