Kannelmäen Voimistelijat

Kuntotanssia ja joogaa tarjolla marras-joulukuussa

Lavis
27 marras

Tervetuloa kuntotanssi- ja joogakurssille marras-joulukuussa!

Kuntotanssissa pidät hauskaa hikoilua unohtamatta. Helpot koreografiat ja mukaansatempaava musiikki vievät mukanaan. Tunti sisältää myös lihaskuntoa ylläpitäviä liikkeitä. Tunti sopii kaikille, jotka pitävät liikkumisesta musiikin tahtiin ja haluavat saada sykkeen nousemaan sekä hymyn huulille liikunnan kautta.

Ohjaaja: Sini
Aika: lauantai 2.12.,9.12., 16.12. klo 10-11
Paikka: Kannelmäen Voimistelijoiden sali Kaarelantie 12
Hinta: 10 €/krt, kurssi 25 € (molemmat kurssit yhteensä 55 €)

Joogan erilaiset asennot eli asanat haetaan hengitystä seuraten ja yhdistetään erilaisiksi dynaamisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Harjoitusten avulla syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa. Tunti sopii kaikille, myös aloittelijoille

Ohjaaja: Johanna
Aika: lauantai 25.11., 2.12.,9.12., 16.12. klo 11-12
Paikka: Kannelmäen Voimistelijoiden sali Kaarelantie 12
Hinta: 10 €/krt, kurssi 35 € (molemmat kurssit yhteensä 55 €)

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen Hoika-ilmoittautumisjärjestelmämme kautta, mutta paikan päällä voi myös maksaa osallistumisen joko tasarahalla tai työnantajan etuseteleillä (Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit,  ePassi, Edenredin sähköiset edut ja Virikesetelit). Sarja- ja anytime-kortti ei käy. Myös seuran ei-jäsenet ovat kursseille tervetulleita, joten nappaa kaveri mukaan kurssille tutustumaan toimintaamme!