Kannelmäen Voimistelijat

Jäsentiedote 6/2021 (29.11.21)

Jäsentiedote 6/2021 (29.11.21)
01 joulu

Hyvä jäsen/huoltaja!

Olemme joutuneet tilanteeseen, jossa koronapandemia on vaikuttanut seuran talouteen. Jäsenmäärän pienentymisen ja tulojen vähenemisen vuoksi seuran taloudellinen tilanne on heikentynyt ja taloudellinen puskurikin on hupenemassa. Olemme saaneet vuonna 2021 Helsingin kaupungin korona-avustuksia sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön korona-avustusta, mutta nämä avustukset eivät kuitenkaan ole riittäneet paikkaamaan osallistujamäärän vähenemisestä aiheutuvaa tulojen menetystä kokonaisuudessaan. Siten olemme joutuneet ottamaan käyttöömme sopeuttamistoimia, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin. Joudumme kevätkaudella supistamaan tuntitarjontaamme ja yhdistämään tuntejamme. Olemme myös joutuneet irtisanomaan kuukausipalkkaisen liikunnanohjaajamme, mistä  johtuen joidenkin lasten tuntien toteutuminen on vielä epävarmaa.

Säästötoimenpiteinä olemme lopettaneet aikuisten tunteja, joiden kävijämäärät ovat keskimäärin alle 10 osallistujaa. Nämä tunnit jatkuvat syyskauden loppuun saakka, ja kevätkaudella niitä ei enää jatketa. Samoin muutama aikuisten tunti sunnuntailta lopetetaan. Perheliikunta ja Pirkkolan allasjumpat kuitenkin jatkuvat myös keväällä. Dance fusion-tuntien yhdistymisestä on tiedotettu osallistujia ryhmän whatsapp-kanavissa.

Säästääksemme myös salivuorokustannuksissa keskitämme tuntejamme Kavo-salille.

Vähäisen osallistujamäärän takia myös lasten tunneista lauantain Freegym 6 – 8 -vuotiaille Kavo-salilla ei jatku kevätkaudella.

Telinevoimistelu yli 8v. maanantaisin Kanneltiellä, tanssillisen voimistelun 7-10 -vuotiaiden ryhmä tiistaisin ja keskiviikon Dance junior – ja Dance kids -tunnit Kavo-salilla ovat vielä ilman ohjaajaa, ennakkoilmoittautuminen näihin ryhmiin siirtyy aikaisemmin ilmoitettua myöhemmäksi joulukuulle. Dance kids- ja Dance junior-ryhmäläiset voivat ilmoittautua jo ennakkoilmoittautumisen aikana mukaan tiistain Kannelmäen peruskoulun Kanneltien tunneille. Tiedotamme ryhmien osallistujia ilmoittautumisen aukeamisesta heti ohjaajan vahvistuttua sähköpostitse. Mikäli sinulla on tuttavapiirissäsi joku, jolla on ohjaajakokemusta ja/tai -koulutusta, otamme vinkkejä mielellämme vastaan!

Kevätkauden ohjelma on näkyvissä verkkosivuillamme 29.11. alkaen, ja kevätkausi alkaa 10.1.22.

Lasten tunnit ja perheliikunta: https://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/lasten-ja-nuorten-tunnit/
Aikuisten tunnit: https://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/aikuisten-tunnit/

Nyt siis kannattaa kertoa seuran toiminnasta ja tunneista kavereille ja sukulaisille! Kun saamme lisää jäseniä, voimme taas lisätä ja monipuolistaa  tuntitarjontaamme. Voit myös halutessasi tukea seuran toimintaa ostamalla kevätkaudella pääsyn kuukausittain vaihtuvalle livestriimaustunnille hintaan 20 €/kk. Ilmoittautuessasi tunnille, saat tunnista tallenteen käyttöösi kuukauden loppuun saakka huolimatta siitä, osallistutko livestriimauksen vai et. Tammikuun livestriimattu tunti on Satu Huttusen ohjaama kehonhuolto. Tunti livestriimataan ke 5.1.2022 klo 19:15–20:15, ja tallenne on katsottavissa tammikuun loppuun asti. Helmikuun livestriimattu tunti on Kati Kauravaaran ohjaama niska-selkä-tunti, joka livestriimataan to 3.2.2022 klo 19–20. Tallenne on katsottavissa helmikuun loppuun asti.

 

TUNNIT, JOIDEN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN SIIRTYY
(olemme yhteydessä osallistujien huoltajiin sähköpostitse joulukuun aikana)

Kannelmäen peruskoulu, Kanneltie 1
Maanantai

klo 18:55 Telinevoimistelu yli 8 v.

Malminkartanon nuorisotalo
Tiistai
Klo 18:00 tanssillinen voimistelu 7–10-v.

Kavo-sali
Keskiviikko
klo 17:00 Dance junior 6–8 -v. ( syksyn osallistujat voivat ilmoittautua tiistain vastaavalle tunnille ennakkoilmoittautumisissa Kannelmäen peruskoulun Kanneltien liikuntasalissa)
Klo 18:00 Dance kids 4–5-v. (syksyn osallistujat voivat ilmoittautua tiistain vastaavalle tunnille ennakkoilmoittautumisissa Kannelmäen peruskoulun Kanneltien liikuntasalissa)

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDELLE 2022

Ennakkoilmoittautumiset järjestetään    1 .–5.12.21 HUOM! Ennakkoilmoittautumisaikaa on jatkettu ja ennakkoilmoittautumisaika on 1.-15.12.21 (lisäys 8.12.)

Ennakkoilmoittautumissa voi ilmoittautua tunnille, jolla on käynyt syksyllä 2021.

Mikäli sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua tunneille ennen kuin kaikki on maksettu. Olethan yhteydessä toimistoon asiasta.

Uutuutena on, että aikuisten sarjakortteja voivat kaikki ostaa 1.12. alkaen ja ne ovat voimassa 31.12.2022 saakka.

Varsinaiset ilmoittautumiset toteutetaan         3.1.22

Kevätkausi alkaa                               10.1.22.

Työnantajaeduilla (Eazybreak, epassi, virikeseteli ja Smartum) maksaessasi muista, että niillä EI voi maksaa jäsenmaksua eikä lasten tunteja. Ilmoittaudu ensin normaalisti jäsentieto-ohjelman kautta ja hyväksy lasku. Maksa laskussa olevalla viitenumerolla jäsenmaksun osuus pankkiin ja kausimaksu työnantajaedulla mobiilisovelluksella, verkkopalvelussa tai tuomalla setelit toimistolle. Kun maksu on suoritettu, saamme suorituksesta sähköpostin ja kuittaamme laskun maksetuksi. Huomioithan, että kuittaamiseen menee 1–2  arkipäivää ja kauden alussa saattaa kuittaamiseen mennä pidempi aika.

Perheliikuntaan ilmoittautuessasi ilmoita kaikki perheliikuntaan osallistuvat jäsentieto-ohjelmassa. Ilmoittautuessasi saat 0 euron laskun jokaiselle. Kokeilemme keväällä uutta toimintatapaa ja teemme jokaiselle perheelle laskun kauden alussa, jolloin saamme kaikki jäsenmaksut ja kausimaksut yhdelle laskulle. Jos perheen jäsenet käyvät muillakin tunneilla, ilmoittautukaa niille normaalisti ja maksakaa niistä saamanne laskut omilla viitenumeroillaan.

Voimistelu/akro-tuntien uusi nimi on akrogym. Kaikilla voimistelu/akro-tunneilla käyneillä on mahdollisuus ennakkoilmoittautua tunneille.

JOULUKUUSSA OSTETTAVAT SARJAKORTIT VOIMASSA 31.12.2022 SAAKKA

Joulukuussa ostetut sarjakortit ovat voimassa ostopäivästä 31.12.2022 saakka. Maksettavaksi tulee vuoden 2022 jäsenmaksu.

Ennakkoon ostettujen kevään anytime-kortteihin voi ostaa anytime-osallistumisoikeuden joulunajan (20.12.2021–9.1.2022) jumppiin 15 eurolla. Osallistumisoikeus ei kuitenkaan koske joulukaudella toteutettavia kursseja.  Joulunajan jumpat löytyvät verkkosivuiltamme!

LASTEN JOULUKALENTERI-TEMPPURATA TO 2.12. klo 17 – 19

Kavo-salilla pidetään ilmainen joulukalenteri- temppurata alle kouluikäisille yhdessä oman aikuisen kanssa.  Satuvoimistelijat, joiden tunti on torstaisin Kavo-salilla, on kutsuttu tapahtumaan yhdessä oman aikuisen kanssa.

Tapahtumassa kahvila, josta saa pientä purtavaa ja pillimehua/kahvia. Varaathan siis mukaasi käteistä!

Kaikki ovat tervetulleita!

JOULUNÄYTÖS KANNELTALOLLA LA 11.12.

Joulunäytös pidetään lauantaina 11.12.2021 klo 14.00.

Liput tulevat myyntiin 29.11. Lippupisteeseen www.lippu.fi tai puh. 0600 900 900 (2 € / alk.min + mpm/ppm). Lippuja voi ostaa myös Kanneltalon lipunmyyntipisteestä keskiviikkoisin klo 14 -18 sekä tuntia ennen lipunmyynnillisiä esityksiä. Liput kannattaa hankkia ajoissa, jotta pääsee varmasti mukaan. Lippujen hinnat ovat:

aikuiset                                                              12 €
lapset/ eläkeläiset/ työttömät / varusmiehet      6 €

Lippupiste lisää hintaan palvelu- ja toimitusmaksut.

————————————

Talvisin terveisin

Kannelmäen Voimistelijat ry