Kannelmäen Voimistelijat

Jäsentiedote 5/2019

10 loka

Hei Jäsen!

Oheisesta jäsenkirjeestä löydät tärkeää tietoa kuluvasta syksystä.

Oletko jo huomannut, että olemmeFacebookin lisäksi nyt myös Instagramissa.

SYYSLOMA 14.–20.10.
HYVINVOINTIAAMUPÄIVÄ 26.10.
OHJAAJAKOULUTUS
SYYSKOKOUS
SEURAVAATTEET
LASTEN TUNNIT
AIKUISTENTUNNIT

SYYSLOMA 14.-20.10.

Aikuisten iltatunnit pidetään syyslomalla normaalisti sekä KaVo-salilla että kouluilla ja Pirkkolassa.

Aikuisten aamu- ja päivätunnit on peruttu KaVo-salilla klo 9–16, lasten leirin takia.

Kaikki lasten ja perheliikunnan tunnit on peruttu syyslomaviikolla.

HYVINVOINTIAAMUPÄIVÄ

Tervetuloa Kannelmäen Voimistelijoiden ja Liikuntafysion yhteiseen hyvinvointiaamupäivään.

lauantaina 26.10. klo 9:00–12:00.

Tapahtuma on maksuton ja avoinna kaikille.

Tapahtumassa tarjolla:

– Mindfulnessia, ohjaajana Hanne Koveshnikov

– Yhdistetty kävelylenkki + lihaskuntoharjoittelu 60 min. lähimaastossa, ohjaajana Satu Huttunen

– Fysiokioski, Liikuntafysio Sello

– Tietoiskuja, Liikuntafysio Sello

– Pientä tarjoilua sekä yllätyksiä ja tarjouksia.

Julkaisemme tarkemman ohjelman lähiaikoina. Seuraa ilmoittelua.

 

OHJAAJAKOULUTUS

Oletko joskus miettinyt, että sinua voisi kiinnostaa lasten ja/tai aikuisten ohjaajaksi ryhtyminen? Jos vähääkään ajattelet, että voisit ohjata tunteja silloin tällöin tai vakituisesti, tunnin tai useamman viikossa, lue tämä huolellisesti. Kannelmäen Voimistelijat etsii/etsimme potentiaalisia ohjaajia, joille ohjaamisen aloittamisen kynnys yritetään tehdä mahdollisimman matalaksi. Siksi järjestämme lasten ja aikuisten ohjaamisesta kiinnostuneille tilaisuuden 26.10. klo 15:00 – 18:00 seuran omalla salilla (Kaarelantie 12). Tilaisuus on orientoiva koulutus, joka ei sido vielä mihinkään. Voit siis tulla mukaan, vaikka olisitkin vielä epävarma.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä tai soittamalla Hannelle (info@kannelmaenvoimistelijat, fi; puh. 050 505 1578), mikäli olet kiinnostunut lasten ohjaamisesta tai Katille (kati.kauravaara@gmail.com; puh. 050 583 6802), mikäli olet kiinnostunut aikuisten ohjaamisesta. Hanne ja Kati toimivat ohjaajien tutoreina prosessin aikana.

SYYSKOKOUS

Tervetuloa Kannelmäen Voimistelijoiden sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina  12.11. klo 18:00 seuran toimistolle (Kaarelantie 12 A). Kokouksessa päätetään vuoden 2020 jäsenmaksuista ja vahvistetaan talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Lisäksi valitaan seuralle hallitukseen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Ilmoittautumiset 10.11. mennessä info@kannelmaenvoimistelijat.fi

SEURAVAATTEET

Ensimmäinen seuravaatetilaus on laitettu eteenpäin. Olemme yhteydessä tuotteita tilanneisiin jäseniin, kun tiedämme milloin tuotteet voi noutaa. Seuraava tilaus tehdään viimeistään tammikuussa 2020. Mikäli tilauksia tulee aiemmin tarpeeksi, teemme tilauksen mahdollisuuksien mukaan. Seuravaatteisiin pääset tutustumaan täältä.

LASTEN TUNNIT

Lasten tunneille mahtuu vielä mukaan. Syysloman jälkeen kaikkille lasten ja perheliikunnan tunneille pääsee alennettuun hintaan. Ryhmien ajantasaisen tilanteen näet täältä.

AIKUISTEN TUNNIT

Onko korttisi jo melkein käytetty? Olethan huomannut, että meillä on käytössä myös 5x ja 10x kortteja, jotka ehtii hyvin käyttää vielä ennen kauden loppua. Uuden 5x kortin pääset ostamaan suoraan tästä ja 10x kortin tästä. Kortit löytyvät myös jäsentieto-ohjelman kautta.