Kannelmäen Voimistelijat

Jäsentiedote 2/2022

Jäsentiedote 2/2022
29 huhti
 1. KEVÄTKAUSI JA TIEDOSSA OLEVAT PERUUTUKSET
 2. TÄHTISEURA-AUDITOINTI
 3. TOUKO-, KESÄ/HEINÄ- JA ELOKUUN LIVESTRIIMAUKSET JA TALLENNE
 4. #UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 10.5.
 5. KEVÄTNÄYTÖKSET KANNELTALOLLA 21.5.
 6. AIKUISTEN KESÄKAUSI 6.6. – 28.8.
 7. KESÄLEIRIT KOULULAISILLE
 8. TILATYÖRYHMÄ
 9. JÄSENEDUT 2022

 

1.    KEVÄTKAUSI JA TIEDOSSA OLEVAT PERUUTUKSET

– Lasten tuntien kevätkausi on 10.1.–15.5.2022

– Perheliikunnan kevätkausi 3.2.–5.6.2022

– Aikuisten tuntien kevätkausi 1.2.–5.6.2022 (poikkeuksena vesijumppa ja hydrobic, joissa kausi jatkuu 12.6. saakka)

Kunta-alan lakon aikana tunnit normaalisti. Poikkeuksia saattaa tulla Pirkkolan tunteihin, niistä ilmoitetaan ryhmille sähköpostitse mahdollisimman pian.

Huom! Kanneltien koulun ja Pirkkolan kuntosalin aikuisten tunnit pidetään 16.5. alkaen seuraavasti:

–       Maanantaisin Lavis klo 18:00 – 18:50 pidetään puistojumppapaikalla, Mätäjoen lammen viereisellä viheriöllä (HUOM! Kellonajan muutos!)

–       Keskiviikon kuntopiiri klo 19–20 pidetään Kavo-salilla

–       Torstain Zumba klo 17:15-18:05 Kavo-salilla (HUOM! Kellonajan muutos!)

Peruutukset, jolloin tunteja ei pidetä:
– vappuna 30.4.–1.5.
– helatorstaina 26.5.

Seuran toimisto on kiinni 1.–31.7.2022

Syyskausi 2022 alkaa 29.8.2022. Ilmoittautumiset syyskaudelle alkavat elokuun alussa. Tiedotamme tarkemman ajankohdan touko-kesäkuussa.

2. TÄHTISEURA-AUDITOINTI

Kannelmäen Voimistelijat on lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunnan tähtiseura. Tähtiseura-ohjelman laatutekijä-kriteerit täyttävät seurat tunnistaa Tähtimerkistä. Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Kannelmäen Voimistelijoiden tähtiseuramerkkiä arvioidaan uudestaan tähtiseura-auditoinnissa 3.5.2022.

3.    TOUKO-, KESÄ/HEINÄ- JA ELOKUUN LIVESTRIIMAUKSET JA TALLENNE

Jatkamme alkuvuoden suosittuja livestriimaus + tallenne -tunteja. Yhden paketin hinta on 20 €, ja se sisältää mahdollisuuden osallistua livestriimatulle tunnille ja hyödyntää tunnista tehtyä tallennetta kuukauden loppuun asti (poikkeuksena kesäpilates, jossa tallenne on käytettävissä kesä- ja heinäkuussa).

Toukokuun tallenne on Kati Kauravaaran ohjaama niska-selkä-tunti, joka tallennetaan lauantaina 7.5. klo 10:00–11:00.

Kesä-heinäkuun tallenne Kesäpilates, joka livestriimataan 2.6. klo 19:00–20:00. Kesäpilates sopii kaikille, sillä ohjaaja Kati Kauravaara antaa liikkeistä kevyempiä ja helpompia sekä haastavampia vaihtoehtoja. Kesä-heinäkuun tallenne on katsottavissa heinäkuun loppuun asti.

Elokuun tallenne livestriimataan 2.8.Tämän tunnin sisältöön toivotaan jäseniltä ideoita. Kerro toiveesi tunnilla tai lähetä toimistolle sähköpostia. Ohjaajana toimii Satu Huttunen.

Ilmoittaudu livestriimatulle tunnille Hoika jäsentieto-ohjelman kautta. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse ilmoittautumisista ”toukokuun tallenne”/”kesä-heinäkuun tallenne”/ ”elokuun tallenne”. Ilmoittautumisen jälkeen saat 20 euron laskun. Linkki livestriimaustunnille löytyy laskustasi. Kopioi linkki laskustasi selaimeesi, niin pääset osallistumaan livestriimaustunnille.

Tuntia seuraavana arkipäivänä saat erillisen linkin tallenteeseen sähköpostiisi. Tallenteen linkillä voit katsoa tuntia kyseessä olevan kuukauden loppuun asti niin monta kertaa kuin haluat, mutta et voi kuitenkaan tallentaa tuntia omalle koneellesi. Voit myös tilata tallennelinkin livestriimaustunnin jälkeen, jolloin tunti on katsottavissa kuukauden loppuun saakka.

Muistathan osallistua livestriimaustunnille ajoissa, koska livestriimaus tallennetaan. Sinun tulee myös hyväksyä tallennus päästäksesi liittymään striimitunnille.

4.    #UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 10.5.

Kannelmäen Voimistelijat on tänäkin vuonna mukana unelmien liikuntapäivässä tiistaina 10.5. Unelmien liikuntapäivänä kaikille seuran aikuisten tunneille voi osallistua maksutta! Sarjakortteja ei ruksita Unelmien liikuntapäivänä. Ota ystäväsi, sukulaisesi tai puolisosi mukaan maksutta!

Tiistaina 10.5. Kavo-salilla (Kaarelantie 12):

klo 11:00–11:50 Zumba Gold
klo 17:00–17:50 Jokaisen jumppa
klo 18:00–18:50 Kahvakuula
klo 19:00–19:50 Pilates (HUOM! Unelmien liikuntapäivän pilates sopii kaikille)

Unelmien liikuntapäivän tunneille osallistuneiden kesken arvotaan 5 kerran sarjakortti seuran aikuisten tunneille. Kortti edellyttää jäsenyyttä.

Tervetuloa!

5.    KEVÄTNÄYTÖKSET KANNELTALOLLA LAUANTAINA 21.5.

Kannelmäen Voimistelijoiden perinteinen kevätnäytös järjestetään Kanneltalolla lauantaina 21.5. klo 13:30 ja klo 17:00. Ennen lippujen ostoa, varmistathan kummassa näytöksessä ryhmäsi tai lapsesi/tuttavasi ryhmä esiintyy.

Liput tulevat myyntiin 2.5. Kanneltalon lipunmyyntiin. Kanneltalon lipunmyyntipiste myy lippuja keskiviikkoisin klo 14–18 ja aina tuntia ennen esitystä. Muulloin lippuja Kanneltalon esityksiin voi ostaa lippu.fi-verkkokaupasta sekä Lippupisteen myyntipisteistä kuten R-kioskeilta, joissa lipunhintaan lisätään tilausmaksu. Lippuvaraukset Kanneltalon esityksiin puhelimitse keskiviikkoisin klo 14–18 numerosta 040 586 0934.

Liput kannattaa hankkia ajoissa, jotta pääsee varmasti mukaan.

Lippujen hinnat ovat:

–       aikuiset                                                                               14,50 € (+tilausmaksut alk. 1,50€)

–       lapset/ eläkeläiset/ työttömät / varusmiehet                      7 € (+tilausmaksut alk. 1,50€)

Hinta sisältävät Lippupisteen palvelumaksut.

6.    AIKUISTEN KESÄKAUSI 6.6.–28.8.

Aikuisten kesäkausi alkaa 6.6. ja tulossa on perinteikästä puistojumppaa maanantaisin sekä sisäjumppia Kavo-salilla, joista yhdelle voi osallistua myös etänä zoomin kautta. Julkaisemme kesäkauden aikataulun 16.5. alkavalla viikolla.

Tulossa myös kaksi sauvakävelytuntia, joille voi osallistua sarjakortilla tai kertamaksulla (10 €). Tiedotamme niistäkin lisää, kun julkaisemme kesäkauden aikataulun.

7.    KESÄLEIRIT KOULULAISILLE

Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 1.–3.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!

Kesäleirillä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona. Leirillä temppuillaan, leikitään ja pelataan unohtamatta vapaata leikkiä ja rauhoittumista. Salissa tapahtuvan toiminnan lisäksi tutustutaan monipuolisesti lähialueen tarjoamiin liikkumismahdollisuuksiin. Leirien runko on molemmilla viikoilla samansuuntainen. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan sisältöön, joten kahta täysin samanlaista leiriviikkoa ei ole.

I Leiri 8.–10.6.2022 klo 9:00–15:00

II Leiri 13.–17.6.2022 klo 9:00–15:00

 

     Paikka: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta)
Vastuuohjaajana leireillä toimii Noora Tuomasmäki.

     Hinta (sisältää ohjatun toiminnan ja lämpimän lounaan):

    

–       I Leiri: 60 € / 3 pv

–       II Leiri: 100 € / 5 pv

HUOM! Hinta on muuttunut aikaisemmasta, koska saimme Etelä-Suomen aluehallintovirastolta avustusta leiritoimintaan. Mikäli olet ilmoittanut jo lapsesi mukaan, niin maksamme takaisin erotuksen tai jos lasku on maksamatta voit muuttaa itse laskun loppusumman. Otamme yhteyttä kaikkiin maksun suorittaneisiin toukokuun alussa.

Ilmoittautumiset 29.5. mennessä osoitteessa: www.kannelmaenvoimistelijat.fi
Lisätietoja info (a) kannelmaenvoimistelijat.fi

8.    TILATYÖRYHMÄ

Etsimme uusia tiloja tunneillemme, sillä Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipiste menee remonttiin. Mikäli olet kiinnostunut kartoittamaan tiloja tai sinulla on tiedossa jokin mahdollinen liikuntatila tai -sali, tule mukaan tilatyöryhmään, jonka perustamme. Tilatyöryhmä toimii rajallisen ajan, ja sen tehtävänä on vuoden loppuun mennessä kartoittaa mahdollisia liikuntatiloja alueellamme. Työryhmän vastaavana toimii hallituksen jäsen Jonna Kauranen. Ilmoittaudu mukaan työryhmän toimintaan 15.5. mennessä sähköpostilla info (a) kannelmaenvoimistelijat.fi. Työryhmä sopii yhdessä ensimmäisen tapaamisen.

 

9.    JÄSENEDUT 2022

 • Pilatesstudio Hetki

Pilatesstudio Hetki sijaitsee Espoon Leppävaarassa Sellon kirjaston yläpuolella. Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenet saavat seuraavat Pilatesstudio Hetken tarjoamat jäsenedut:

 

– 20 %:n alennus kahden tunnin pilateskursseista (ml. mattopilateksen alkeiskurssi; laitepilateksen peruskurssi; norm. 35,00 €)

– ensimmäinen pilates yksilöohjaus 60 min. hintaan 75 € (sis. alv 24 %; norm. 95 €)

 

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.pilateshetki.fi/kalenteri.

 

Lisätietoja: www.pilateshetki.fi

 

 • Kauneushoitola Beauty Boutique

Kannelmäessä sijaitseva Kauneus- ja Wellnesshoitola Beauty Boutique tarjoaa Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenille 10 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista ja tuotteista. Kerro jäsenyydestäsi asioinnin yhteydessä. www.beautyboutique.fi.

–   JD BEAUTY
Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen JD Beauty kauneushoitolan kaikista hoidoista 31.12.2022 saakka. www.jdbeauty.fi (Maununnevantie 2, 00430 Helsinki). Kirjoita ajanvarauksen lisätietojen viestiosioon ”kavo”. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

LIIKUNNALLISTA KEVÄTTÄ!

 

Kannelmäen Voimistelijat ry

 

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

 

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja (a) kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Kirsi Salasuo, info (a) kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578