Kannelmäen Voimistelijat

Etätunnit jatkuvat tammikuun loppuun asti

Etätunnit jatkuvat tammikuun loppuun asti
09 tammi

Aikuisten etätunnit jatkuvat tammikuun loppuun maanantaisin ja torstaisin kertamaksulla 7€/kerta. Tunnit pidetään Zoomissa, joka toimii verkkoselaimessa. Sinun ei siis tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi. Voit tulla mukaan vaikka et olisi jäsenemme. Saat laskun sähköpostiisi.

Kehonhuolto maanantaisin klo 19.30

Tunnilla hyödynnetään erilaisia kehonhallinta- ja kehonhuoltotekniikoita ja tehdään rauhalliseen tahtiin monipuolisia hengitys-, liikkuvuus-, venyttely- ja rentoutusharjoituksia. Arjen toimissa tärkeät tukilihaksesi vahvistuvat, lihastasapainosi kehittyy ja kehosi ja mielesi rentoutuvat. Tule kokeilemaan ja oppimaan, miten rauhallisetkin harjoitteet voivat saada muutoksia aikaan.

Tehotreeni torstaisin klo 18

Reipastahtisen alkulämmittelyn jälkeen tunti sisältää koko kehoa rasittavia toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä, jotka lisäävät ja ylläpitävät lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Tunnin aikana saattaa olla myös sykkeenkohotusjaksoja, jotka edistävät sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa.

Ilmoittaudu vello.fi/kavo.

 

Ohjaajana maanantaina 11.1., torstaina 14.1. ja maanantaina 18.1. Katariina Kuronen. Torstaista 21.1. alkaen ohjaajana on Satu Huttunen.