Kannelmäen Voimistelijat

Jäsentiedote 4/2020

Jäsentiedote 4/2020
31 heinä

HYVÄ JÄSEN!

jäsenkirjeessä tiedotamme ajankohtaisista asioista:

 1. KORONATILANNE
 2. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN
 3. SYYSKAUDEN TUNNIT
 4. PILATES ALKEET -KURSSI
 5. KESÄJUMPAT JATKUVAT
 6. TOIMISTOPÄIVYSTYS.. 4
 7. MUUTOKSIA TOIMISTOLLA
 8. ETSIMME AIKUISTEN OHJAAJIA
 9. NÄYTÖSTYÖRYHMÄ ETSII UUSIA JÄSENIÄ

 

1.    KORONATILANNE

 

Ohjaajien ja jumppaajien terveys on meille tärkeää. Muistattehan noudattaa koronatilanteesta johtuvia suosituksia, jotta voisimme käydä jumpissa turvallisesti ja omalta osaltamme ehkäistä taudin leviämistä.

 

Tulethan jumppaan tullaan vain täysin terveenä.

Kavo-salilta löytyy käsidesiä ja suosittelemme sen käyttämistä ennen tuntia ja tunnin jälkeen.

Pidäthän ennen tuntia ja tunnin aikana sekä tunnin jälkeen tarvittavan etäisyyden muihin jumppareihin, ohjaajiin ja toimistotyöntekijöihin.

 

Seuraamme ohjeistuksia ja suosituksia tarkasti ja tarkennamme ohjeistuksia tarpeen mukaan.

Alkuun

2.    ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 3. – 9.8.20

 

Ilmoittautumisaikataulu:

 

 • ennakkoilmoittautumiset syyskauden tunneille ilmoittautuneille alkaa maanantaina 8. klo 9:00. Ja päättyy sunnuntaina 9.8. klo 23:59.
 • kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa 12.8. klo 9:00

 

Ennakkoilmoittautumisen aikana jäsentieto-ohjelmaan kirjautumisen jälkeen ilmoittautumisessa näkyvät vain ne tunnit, joille voit ennakkoilmoittautua.

Jos sinulla on vanhoja jumppamaksuja maksamatta, et voi ennakkoilmoittautua syyskauden tunneille. Mikäli olet epävarma, voit käydä tarkistamassa laskujesi tilanteen kirjautumalla sisään jäsentieto-ohjelmaan ja valitsemalla sieltä ”omat tiedot” ja ”laskut”.

 

Hallitus käsitteli koronan aiheuttamaa tilannetta ja keskeytyneen kauden hyvitystä kokouksessaan 21.4 ja päätyi seuraavaan ratkaisuun:

 

 • Kevätkaudella ostetut aikuisten sarjakortit ovat voimassa syyskaudella syyskuun loppuun saakka (24.8.–30.9.2020).
 • Kevätkaudella aikuisten anytime-kortin ostaneet, voivat ostaa elokuun loppuun mennessä syyskauden anytime-kortin – 15% alennuksella.
 • Perheliikunnan ja lasten tunneista tarjoamme kevään aikana tunnilla käyneille – 15 % alennuksen, kun ilmoittautuminen on tehty elokuun loppuun mennessä.

Maksuvaihtoehdot tulevat sinulle esiin, kun valitset ryhmän ilmoittautumisessa. Maksuvaihtoehdoista pääset valitsemaan maksun, jossa on huomioitu hyvitys kevätkaudesta tai voit myös tukea seuraa ja olla käyttämättä hyvitysalennusta.

 

Kannelmäen Voimistelijat tukee heikoimmassa asemassa olevien liikuntaharrastusta tarjoamalla vapaapaikkoja tunneilleen. Vapaapaikkoja voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella 23.8.mennessä. Ohjeet löytyvät nettisivuiltamme.

Alkuun

3.    SYYSKAUDEN TUNNIT

 

Syyskauden tunnit on julkaistu ja ne löytyvät nettisivuiltamme.

aikuisten liikunta

lasten liikunta

 

Lasten liikunnan tuntinimikkeisiin on tullut muutoksia. Olemme muuttaneet osan tuntinimikkeistä vastaamaan Voimisteluliiton suosituksia.

 

– Perheliikunta ja Perheakro                    => Perhegym

– Temppujumppa                                      => Ninjagym. Myös osa Freegym tunneista on muuttunut Ninjagym nimelle ikäryhmän mukaan.

– Akro/Freegym tunnit                              => Freegym tai Voimistelu/akro

Alkuun

4.    UUSIA TUNTEJA LAPSILLE JA AIKUISILLE

 • Lasten tuntitarjonnan uutuuksia ovat satuvoimistelu 3-4 v, kepparitanssi yli 8 v ja show-tanssi yli 8 v.

 

 

Satuvoimistelu 3-4v.

 

Satuvoimistelussa liikutaan leikkien, mielikuvien ja musiikin innoittamana. Tunnilla harjoitellaan motorisia perustaitoja leikin varjolla. Koordinaatio ja tasapaino kehittyvät temppuradoilla. Kauden aikana myös erilaiset liikuntavälineet tulevat tutuiksi. Satuvoimistelussa harjoitellaan ryhmässä liikkumisen perustaitoja.

 

 Kepparitanssi yli 8v.

 

Kepparitanssi tunnilla pääsee kokemaan liikunnan iloa hauskasti ja innostavasti. Nopeat ja hitaat liikkeet, erilaiset impulssit ja liikesuunnat lisäävät koordinaatiota, tasapainoa ja oppimiskykyä. Erilaiset rytmit ja musiikki kuuluvat tuntiin. Kepparitanssi kehittää ilmaisua ja liikkumistaitoja. Tunti soveltuu kaiken tasoisille liikkujille sekä sopii hyvin tukilajiksi myös muiden lajien harrastajille. Salilta löytyy joitakin lainattavia keppareita, mutta tunnille voi ottaa myös oman kepparin mukaan

 

Show –tanssi yli 8v.

Monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan eri tyylisten musiikkien mukaan. Tunnilla käydään läpi showtanssin alkeita. Lajissa tärkeää on näyttävyys ja esiintyminen. Tunneilla harjoitellaan sekä ilmaisua että tanssitekniikkaa, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tunnilla harjoitellaan lämmittelyn lisäksi liikkeitä salin poikki ja heittäydytään tanssisarjoihin iloisella mielellä.

Alkuun

4.2.        Aikuisille Meidän treeni – ryhmä

Meidän treeni –ryhmä

 

Lisää hyvinvointia arkeen! Kauden aikana liikutaan sekä sisällä että ulkona, mahdollisesti retkeilläänkin, jos sellaiseen on toivetta. Ryhmä on avoin kaikille ryhmäliikunnasta kiinnostuneille, ja mukaan voi liittyä missä tahansa vaiheessa kautta. Ryhmään, kuten muillekin viikkotunneillemme voi osallistua kerta- tai anytimekortilla. Suunnittelemme tapaamiskertojen sisällön yhdessä osallistujien kesken. Liikkumisen ohessa vaihdetaan ajatuksia ja kerrotaan kuulumisia. Ohjattuja kävelylenkkejä, kehonhuoltoa, lajikokeiluja, reipasta liikuntaa, mitä sinä toivoisit? Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ja ehdota sinulle mieluisaa tapaa liikkua.

 

5.    PILATES ALKEET -KURSSI

 

Pilateksen alkeiskurssi järjestetään torstaina 20.8. klo 19:00–21:00 KaVo -salilla. Ohjaajana toimii Satu Huttunen. Hinta 20€. Ilmoittautuminen on auki jäsentieto-ohjelmassa.

Alkuun

 

6.    KESÄJUMPAT JATKUVAT

Kesäjumpat jatkuvat 23.8.2020 asti.  Tarjoamme jumppaa sekä sisällä että ulkona.

– Puistojumpat pidetään Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin klo 18:00 – 19:00.
– KaVo–salilla jumpataan tiistaisin ja torstaisin klo 18:00–19:00 ja 19:00 – 20:00 sekä keskiviikkoisin klo 18:00–19:00.

 

Tunneille voi tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista. Maksuina käyvät kesän anytimekortti, kesän sarjaliput, liikuntaedut sekä käteinen. Kertamaksu on 7€.

Tarkemmat tuntisisällöt ja hinnat löydät nettisivuiltamme http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kesakausi/

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Sadeilmalla tunnit siirretään sisälle KaVo-saliin (Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki). Tieto tunnin siirtämisestä KaVo-saliin ilmoitetaan seuran verkkosivuilla: www.kannelmaenvoimistelijat.fi ja Facebookissa klo 15:00.

 

Alkuun

7.    TOIMISTOPÄIVYSTYS

 

Toimistolla päivystetään syyskauden alussa seuraavasti:

 

tiistaina 25.8. klo 15:00 – 18:00

torstaina 27.8. klo 15:00 – 18:00

tiistaina 1.9. klo 15:00 – 18:00

torstaina 3.9. klo 15:00 – 18:00

 

Alkuun

 

8.    MUUTOKSIA TOIMISTOLLA

 

Toiminnanjohtajana toiminut Hanne Kajasviita siirtyy uusien haasteiden pariin 31.7.2020.
Kirsi Salasuo palaa perhevapailta takaisin toiminnanjohtajan tehtäviin 10.8.2020.

 

Katariina Kuronen jatkaa edelleen liikunnanohjaajana ja toimistolla.

 

9.    ETSIMME AIKUISTEN OHJAAJIA

Etsimme vielä muutamalle syyskauden tunnille ohjaajia. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet itse kiinnostunut tai vinkkaa kaverille.

Laita sähköpostia info@kannelmaenvoimistelijat.fi tai soita 050-505 1578, niin jutellaan lisää!

 

10.  NÄYTÖSTYÖRYHMÄ ETSII UUSIA JÄSENIÄ

 

Näytöstyöryhmä hakee uusia tekijöitä riveihinsä. Mitään erityisiä taitoja ei tarvita, innostus tapahtuman toteuttamiseen riittää. Mikään työpanos ei ole liian pieni. Ota rohkeasti yhteyttä naty@kannelmaenvoimistelijat.fi.

 

Alkuun

 

REIPASTA SYYSKAUDEN ALKUA!

 

Kannelmäen Voimistelijat ry

 

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

 

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Kirsi Salasuo, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578
Lasten ja nuorten liikunta, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, 050 467 5119
Aikuisten liikunta: aikuiset@kannelmaenvoimistelijat.fi

Alkuun

Pilates alkeet -kurssi

Pilates alkeet -kurssi
29 heinä

Järjestämme Pilates alkeet -kurssin 20.8. Kavo-salilla.

 

Kesäkausi on käynnissä – kesällä myös livestriimaustunteja

Kesäkausi on käynnissä – kesällä myös livestriimaustunteja
25 touko

Kesäkaudella 2020 Kannelmäen Voimistelijat järjestää puistojumppia, sisäjumppia sekä livestriimattuja tunteja 1.6. alkaen.

SISÄTUNNIT: VARMISTAT PAIKKASI TUNNILLE VARAAMALLA PAIKAN ETUKÄTEEN, MIKÄLI TUNNILLA ON TILAA VOI SINNE OSALLISTUA ILMAN ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA

Koronatilanteen vuoksi joudumme rajoittamaan sisäjumppien osallistujamäärän 20 henkilöön. Näin salille saadaan turvaväliohjeistuksen mukainen etäisyys jumppareiden väliin. Varaamalla paikan etukäteen varmistat paikkasi tunnille.

Tässä ohjeet, miten varaat paikan:

 • Varaa paikka jokaiselle tunnille erikseen jäsentieto-ohjelman kautta. Voit varata kerralla kaikki kesän tunnit. Paikkojen varaus koko kesäkaudelle aukeaa tiistaina 26.5. klo 12:00 Hoika jäsentieto-ohjelmassa
 • Jos et pääsekään tunnille, muista perua varaus viimeistään harjoituspäivänä klo 12:00 mennessä. Peruutuksen voit tehdä jäsentieto-ohjelmassa (sisäänkirjautumisen jälkeen => omat tiedot =>osallistumiset => paina roskakoria tunnin nimen edessä => vahvista peruutus).
 • Läsnäolo tarkistetaan tunnilla. Peruuttamattomista paikoista perimme 7€ kertamaksun.
 • Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Otamme 20 kpl jonoon. Vapautuneet paikat jaetaan jonossa oleville. Saat tiedon paikasta sähköpostilla jumppapäivänä klo 12 jälkeen.
 • Varaustilanne (sekä ilmoittautuneet että varapaikat) näkyy nettisivuilla. Jos tunnilla on tilaa klo 12 jälkeen kun ilmoittautuminen on sulkeutunut, voit tulla tunnille ilman, että olet tehnyt ennakkoilmoittautumista jäsentieto-ohjelmaan. Silloin kertamaksun voi maksaa käteisellä, anytimekortilla tai sarjalipuilla.
 • Tunnit voit maksaa kertamaksulla, sarjalipuilla tai Anytimella. Kertamaksusta saat laskun kotiisi. Sarjalipukkeen voit jättää sille osoitettuun laatikkoon.

LIVESTRIIMAUSTUNNIT: TUNNEILLE VARATAAN PAIKKA ETUKÄTEEN

Seura järjestää kesäkaudella myös livestriimattuja etätunteja kesä- ja elokuussa.

 • Varaa paikkasi livestriimaustunnille erikseen harjoituspäivänä klo 12:00 mennessä. Paikan varaaminen tapahtuu jäsentieto-ohjelma Hoikan kautta. Voit varata kerralla kaikki kesän tunnit.Paikkojen varaus livestriimatuille etätunneille aukeaa koko kesäkaudelle tiistaina 26.5. klo 12:00.
 • Etätunneille mahtuu 100 ensimmäistä paikan varannutta jumpparia ja heille lähetetään Zoom-linkki harjoituspäivänä klo 12 jälkeen.

Etätunnin voit maksaa kertamaksulla, sarjakortilla tai Anytimella. Pääset valitsemaan haluamasi maksuvaihtoehdon paikan varaamisen yhteydessä. Jos maksat sarjakortilla, tuo lipuke toimistolle/KaVo-salille seuraavan kerran, kun tulet jumppaamaan Kavo-salille tai sovi maksun tuomisesta sähköpostitse info@kannelmaenvoimistelijat.fi

PUISTOJUMPPA: TUNNEILLE EI VARATA PAIKKAA ETUKÄTEEN

ANYTIME- JA SARJAKORTIT, JOTKA ON TILATTU ENNEN 26.5.

Olemme joutuneet uusien ohjeistusten mukaan muuttamaan kesän tuntiemme ilmoittautumiskäytäntöjä. Sen lisäksi, että sisätuntien paikan voi vahvistaa ennakkoon, osa tunneistamme on ennakkotiedoista poiketen muutettu livestriimatuiksi tunneiksi. Mikäli olet ostanut anytimekortin tai sarjalippuja ennen tiistaita 26.5, voit peruuttaa tai vaihtaa sen maksutta. Olethan yhteydessä toimistoon: info@kannelmaenvoimistelijat.fi tai 050 505 1578.

Mikäli sinulla on kysyttävää, haluat tulla noutamaan anytimekortin tai sarjaliput, niin TOIMISTOLLA PÄIVYSTETÄÄN KESKIVIIKKONA 27.5. KLO 15:00 – 19:00. Tervetuloa!

 

Huh, mikä kevät – hallituksen mietteitä poikkeuksellisesta ajasta

Huh, mikä kevät – hallituksen mietteitä poikkeuksellisesta ajasta
24 touko

Sinä perjantaina 13.3. kaikki muuttui. Vielä aamulla oli epävarmaa, mitä viranomaisten linjaukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi tarkoittaisivat Kannelmäen Voimistelijoille. Kävimme hallituksessa asiasta keskustelua sähköpostilla koko päivän. Voitaisiinko kuitenkin jatkaa jumppia, mitä jos vain aikuisten kausi jatkuisi vai pitäisikö sittenkin perua tunnit, mutta miten pitkäksi aikaa?

Täydellisessä epävarmuudessa tulevasta on haastavaa tehdä päätöksiä. Huoli jäsenten ja ohjaajien terveydestä oli suuri, joten lopulta oli itsestään selvää, että tunnit peruttaisiin. Näytöstä ei tarvinnut itse perua, koska Kanneltalo perui kaikki tapahtumansa kevään ajalta.

Hallituksen kokousta oltiin järjestämässä Kavo-salille 24.3., kunnes edellisen päivän iltana totesimme, että edes osa hallituksen jäsenistä ei voi olla fyysisesti läsnä samassa tilassa, vaikka Kavo-salissa tilaa olisi ollutkin kunnon turvaväleille. Alle vuorokaudessa hallituksen puheenjohtaja Tuuli pisti pystyyn Teams-yhteyden ja muutamien pienten teknisten haasteiden jälkeen etäkokous alkoi. Kokoonnuimme sekä Teamsissa että sähköpostitse kahden kuukauden aikana yhteensä 10 kertaa. Toukokuun kokouksen järjestimme osittain livenä ja osittain etänä.

Asialistalla oli lähinnä ikäviä ja vaikeita asioita. Tuntien peruminen, ohjaajien lomautus, kevätkokouksen siirto, miinukselle menevä talous, huoli jäsentemme liikkumisen vähenemisestä. Meillä oli paljon pähkäiltävää siinä, miten hyvitämme jäsenillemme kesken jääneen kauden ilman, että talous menee liian huonolle tolalle. Ymmärrystä on ollut puolin ja toisin: ymmärrämme jäsentemme oman talouden haasteita ja te ihanat jäsenet olette lähettäneet meille paljon tsemppiviestejä, kiitos niistä! (Lue lisää syksyn hyvityksistä jäsentiedotteesta >>)

On tehty laskelmia, avustushakemuksia, vuokranalennuspyyntöjä. On suunniteltu, mietitty, perusteltu, pohdittu. On järjestetty online-tunteja yhteistyössä ja omin voimin, aikuisille ja lapsille. Kaikessa hallituksella on aina ollut mielessä te jäsenet, miten me säilytämme teidän luottamuksenne. Olettehan te vielä jäseniä syksyllä ja sen jälkeenkin? Korona ei ole vienyt tahtotilaamme. Haluamme järjestää teille liikunnan iloa hyvässä seurassa nyt ja tulevaisuudessa.

Kokoontumisrajoituksia puretaan ja pääsemme järjestämään kesäkauden. Sen järjestelemisessä on riittänyt pohdittavaa, kun olemme varmistaneet tuntien turvallisuuden. Hallituksen kokousten kestossa alle kolme tuntia on harvinaisuus.

Kesäkauden jälkeen on syyskauden vuoro. Millainen siitä tulee, sitä ei kukaan vielä tiedä.

Voimia kaikille jäsenillemme, nähdään tunneilla – joko verkon kautta tai livenä!

Toivottaa Kannelmäen Voimistelijoiden hallitus:

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen (kuvassa toinen vasemmalta)
varapuheenjohtaja Jonna Kauranen (kuvassa ensimmäinen vasemmalta)
Riikka Hopiavaara (kokouksessa mukana etäyhteydellä)
Kati Kauravaara (kuvassa ensimmäinen oikealla)
Sari Patanen (kuvassa toinen oikealta)
Manti Röynä (kuvassa kolmas oikealta)
Arja Siltanen (kokouksessa mukana etäyhteydellä)
Kuvassa on myös Kirsi Salasuo, joka on palaamassa toiminnanjohtajaksi elokuussa.

 

Kesäleirit 1.-3. luokkalaisille

Kesäleirit 1.-3. luokkalaisille
18 touko

Kannelmäen Voimistelijoiden kesäleirit 1-5.6.2020 ja 8-12.6.2020 (tilaa)

Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 1. –3. -luokkalaisille tytöille ja pojille. Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!

Kesäleirillä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona. Leirillä temppuillaan, leikitään ja pelataan, unohtamatta vapaata leikkiä ja rauhoittumista. Salissa tapahtuvan toiminnan lisäksi tutustutaan monipuolisesti lähialueen tarjoamiin liikkumismahdollisuuksiin. Leirien runko on molemmilla viikoilla samansuuntainen. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan sisältöön, joten kahta täysin samanlaista leiriviikkoa ei ole.

I Leiri 1. – 5.6.2020 klo 9:00 – 15:00

II Leiri 8. – 12.6.2020 klo 9:00 – 15:00

Paikka: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta)

Hinta: 100 €/ 1 vko (sisältää ohjatun toiminnan, lämpimän lounaan ja välipalan)

Ilmoittautumiset 22.5. mennessä www.kannelmaenvoimistelijat.fi

Linkki leirikirjeeseen:

https://spark.adobe.com/page/cFBbiQyH7jCwV/

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2020. Osallistu ja voit voittaa polkupyörän!

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2020. Osallistu ja voit voittaa polkupyörän!
07 touko

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään tänä vuonna äitienpäivänä 10.5.2020. Koronatilanteen vuoksi se toteutetaan poikkeuksellisesti sosiaalisessa mediassa.

Kannelmäen Voimistelijat haastavat sinut osallistumaan mukaan tapahtumaan.

Ota esiin polkupyöräsi, pyydä pyörälenkille ystäväsi, kumppanisi, perheesi tai yllätä äiti pyöräretkellä. Yhteisellä pyöräilyllä voitte 1. katsella maisemia, 2. ajaa mahdollisimman paljon kilometrejä tai 3. leikkiä seuraajohtajaa.

Leikkiohjeet: Jonon ensimmäinen on johtaja, jota muut pyöräilijät seuraavat. Johtaja päättää miten pyöräillään: näyttää suuntamerkkiä, rummuttaa ohjaustankoa, polkee välillä seisten, välillä istuen, heiluttelee jalkoja jne. jonkin ajan kuluttua johtaja siirtyy jonon hännille ja seuraava jonosta on  uusi johtaja jota muut matkivat.

Voit voittaa uuden polkupyörän osallistumalla pyörähaasteeseen jakamalla kuvan päivän pyöräilystä somessa #unelmienliikuntapäivä #kavohaastaaliikkumaan @kannelmaenvoimistelijat tunnuksilla tai lähettämällä kuvan pyöräretkestäsi s-postiin lapset (at) kannelmaenvoimistelijat.fi tai puh. 050-4675119. (lähetettyjä kuvia julkaistaan seuran Instagram storyssä)

Kannusta myös ystäväsi osallistumaan mukaan kampanjaan!

“Minä liikun näin, miten sinä liikut?” #unelmienliikuntapäivä #kavohaastaaliikkumaan @kannelmaenvoimistelijat

 

Ilmoittaudu 1.6. alkavalle kesäkaudelle

Ilmoittaudu 1.6. alkavalle kesäkaudelle
06 touko

Tänä kesänä järjestämme aikuisten kesäkauden 1.6. – 23.8.2020.  Tarjoamme jumppaa sekä sisällä että ulkona.

– Puistojumpat pidetään Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin klo 18:00 – 19:00.
– KaVo–salilla jumpataan tiistaisin ja torstaisin klo 18:00–19:00 ja 19:00 – 20:00 sekä keskiviikkoisin klo 18:00–19:00. Tiistain ja torstain tunnit ovat lomalla heinäkuun ajan. Osa tunneista on livestriimaustunteja.

 

Hinnat:

kertamaksu                                                7 euroa
5 kerran kortti                                            35 euroa
10 kerran kortti                                           65 euroa
anytime                                                      90 euroa.

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Sadeilmalla tunnit siirretään sisälle KaVo-saliin (Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki). Tieto tunnin siirtämisestä KaVo-saliin ilmoitetaan seuran verkkosivuilla: www.kannelmaenvoimistelijat.fi ja Facebookissa klo 15:00.

Järjestämme toimistopäivystyksen Kannelmäen Voimistelijoiden toimistolla (Kaarelantie 12A, 00430 Helsinki) keskiviikkona 27.5.2020 klo 15 – 19. Voit tällöin tulla noutamaan kesäkauden korttisi.

Noudatamme jumppien järjestämisessä luonnollisestikin viranomaisten ohjeita: hygieniasääntöjä, turvavälejä ja osallistujarajoituksia.

Tutustu kesäkauden tarjontaan ja ilmoittaudu! http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kesakausi/

 

Jäsentiedote 3/2020

Jäsentiedote 3/2020
05 touko

JÄSENTIEDOTE 3/2020 (5.5.2020)

Tässä jäsenkirjeessä tiedotamme ajankohtaisista asioista:

 1. JÄSENPALAUTE
 2. KAUSIMAKSUJEN HYVITYKSET
 3. KEVÄTKAUDEN ETÄTUNNIT
 4. UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 10.5.20.
 5. KEVÄTKOKOUS
 6. KESÄLEIRIT KOULULAISILLE
 7. KESÄKAUSI
 8. ETSIMME LASTEN OHJAAJIA

 

Voit käydä lukemassa tai tulostamassa jäsentiedotteen myös verkkosivuiltamme: http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/jasentiedote-3-20/

1.    JÄSENPALAUTE

 

Saimme jäsenkyselyyn 125 vastausta. Kolmannes vastaajista oli sitä mieltä, että tilanteelle ei mahda mitään ja tarjotut etätunnit riittävät korvaukseksi. Noin 65% kaikista vastaajista toivoi hyvitystä keskeytyneestä kaudesta. Suurin osa toivoi hyvitystä syykauden maksusta. Toiseksi suosituin hyvitys oli aikuisten jumppakorttien voimassaoloajan pidentäminen. Joitakin toiveita tuli myös aikuisten ja lasten tapahtuman järjestämisestä.  Tarkemman uutisen jäsenkyselystä pääset lukemaan nettisivuiltamme.

alkuun

2.    KAUSIMAKSUJEN HYVITYKSET

Jouduimme laittamaan toimintamme tauolle 16.3. alkaen korona-virustilanteen vuoksi. Kannelmäen Voimistelijat on voittoa tuottamaton yhdistys, jonka kaikki kulut katetaan kausimaksuilla, kaupungin avustuksilla ja tapahtumilla. Seuralla on päätoimisia työntekijöitä, joiden palkat on maksettava, sekä oman Kavo-salin vuokra maksettavana, vaikka toiminta on tauolla. Päätoimisia työntekijöitä emme ole lomauttaneet, koska esimerkiksi ensi kauteen liittyviä töitä tehdään jo nyt. Tuntiohjaajamme jouduimme lomauttamaan huhtikuun alusta alkaen. Olemme anoneet vuokranantajaltamme maksuvapautusta ja saimme osan touko-kesäkuun vuokrista siirrettyä lainaksi. Helsingin kaupunki ei ole perinyt vuokria koulujen saleista, joten olemme onnistuneet säästämään tilavuokrissa jonkin verran.

Tulomme ovat tipahtaneet nollaan, koska uusia jäseniä ja kausimaksuja emme ole saaneet maaliskuun jälkeen ja näytöksetkin jouduimme perumaan. Kannelmäen Voimistelijat ry:n hallitus teki päätöksen, että emme palauta kausimaksuja vaan hyvitämme jäsenillemme koronatilanteen vuoksi kesken jääneestä kaudesta aiheutuneet kustannukset syyskauden 2020 kausimaksuissa.  Tämän lisäksi olemme tarjonneet jäsenillemme etätunteja sekä livestriimattuja tunteja perheille, lapsille ja aikuisille.

Hallitus on käsitellyt koronan aiheuttamaa tilannetta ja keskeytyneen kauden hyvitystä kokouksessaan 21.4. Hallitus on laskelmien perusteella päätynyt seuraavaan ratkaisuun:

 

 • Kevätkaudella ostetut aikuisten sarjakortit ovat voimassa syyskaudella syyskuun loppuun saakka (24.8.–30.9.2020).
 • Kevätkaudella aikuisten anytime-kortin ostaneet, voivat ostaa elokuun loppuun mennessä syyskauden anytime-kortin – 15% alennuksella.
 • Perheliikunnan ja lasten tunneista tarjoamme kevään aikana tunnilla käyneille – 15 % alennuksen, kun ilmoittautuminen on tehty elokuun loppuun mennessä.Mikäli syyskauden tulot ovat suuremmat kuin arvioidut, on mahdollista hyvittää myös osa kevätkauden 2021 kausimaksuista. Aiomme myös hakea tukea seuratukea koronakriisin aiheuttamaan kassakriisiin ja toiminnan jatkamisen varmistamiseen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista hyvityksiin heti kun saamme lisätietoa.

 

Tarjoamme myös mahdollisuuden olla käyttämättä hyvitysalennusta, jolloin alennuksen summa käytetään seuran toimintaan, mm. vähävaraisten vapaapaikkojen kustannuksiin. Kannelmäen Voimistelijat tukee heikoimmassa asemassa olevien liikuntaharrastusta tarjoamalla vapaapaikkoja tunneilleen. Vapaapaikkoja voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella 23.8.mennessä. Ohjeet löytyvät nettisivuiltamme.

alkuun

3.    KEVÄTKAUDEN ETÄTUNNIT

Perheliikunta ja lapset:

Maanantaisin              klo 17:00–17:40                  Perheliikunta

Tiistaisin                      klo 14:00–14:40                  Kouluikäiset, 19.5. lähtien klo 16:00

Tiistaisin                      klo 17:00–17:40                  4-6-vuotiaat

Aikuiset:

6.5. keskiviikko          klo 17:00–17:50                  Niska-selkä
6.5. keskiviikko          klo 18:00–18:50                  Koko kropan treeni
13.5. alkaen
Keskiviikkoisin            klo 17:00–17:50                  Jokaisen jumppa

Keskiviikkoisin            klo 18:00–18:50                  Kehonhuolto

 

Etätunneille ilmoittautuneet saavat ennen tuntia sähköpostitse linkin, jota kautta pääsee osallistumaan tunnille.

 

Etäyhteyttä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jossa on verkkoyhteys. Etäyhteytenä käytetään Zoom-alustaa, jonne pääsee tietokoneella verkkoselaimen kautta tai sovelluksella. Kun osallistut tunnille, klikkaa sähköpostilla saamaasi linkkiä. Linkkiä klikatessa ohjelma ehdottaa avaamaan zoom.us-sovelluksen. Mikäli olet etäyhteydessä muulla laitteella, käy lataamassa laitteellesi ilmainen Zoom-sovellus sovelluskaupastasi.

Tarvitset vähän tilaa ympärillesi, jumppa-alustan sekä joustavan vaatetuksen. Mikäli tunnilla käytetään joitain muita välineitä, ilmoitamme siitä sähköpostilla, jossa linkki on.

alkuun

4.    UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 10.5.20

 

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään tänä vuonna äitienpäivänä 10.5.2020. Koronatilanteen vuoksi se toteutetaan poikkeuksellisesti sosiaalisessa mediassa.

Kannelmäen Voimistelijat haastavat sinut osallistumaan mukaan tapahtumaan.

Ota esiin polkupyöräsi, pyydä pyörälenkille ystäväsi, kumppanisi, perheesi tai yllätä äiti pyöräretkellä. Yhteisellä pyöräilyllä voitte 1. katsella maisemia, 2. ajaa mahdollisimman paljon kilometrejä tai 3. leikkiä seuraajohtajaa.

Leikkiohjeet: Jonon ensimmäinen on johtaja, jota muut pyöräilijät seuraavat. Johtaja päättää miten pyöräillään: näyttää suuntamerkkiä, rummuttaa ohjaustankoa, polkee välillä seisten, välillä istuen, heiluttelee jalkoja jne. jonkin ajan kuluttua johtaja siirtyy jonon hännille ja seuraava jonosta on  uusi johtaja jota muut matkivat.

Voit voittaa uuden polkupyörän osallistumalla pyörähaasteeseen jakamalla kuvan päivän pyöräilystä somessa #unelmienliikuntapäivä #kavohaastaaliikkumaan @kannelmaenvoimistelijat tunnuksilla tai lähettämällä kuvan pyöräretkestäsi s-postiin lapset (at) kannelmaenvoimistelijat.fi tai puh. 050-4675119. (lähetettyjä kuvia julkaistaan seuran Instagram storyssä)

Kannusta myös ystäväsi osallistumaan mukaan kampanjaan!

“Minä liikun näin, miten sinä liikut?” #unelmienliikuntapäivä #kavohaastaaliikkumaan @kannelmaenvoimistelijat

alkuun

5.    KEVÄTKOKOUS

Kannelmäen Voimistelijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 16.5. klo 10:00 seuran toimistolla os. Kaarelantie 12 A (sisäänkäynti takapihan kautta). Kokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2019 sekä tilintarkastajien antama lausunto.

Ilmoittautumiset 13.5.20 mennessä sähköpostilla info@kannelmaenvoimistelijat.fi.

Tervetuloa!

alkuun

6.    KESÄLEIRIT KOULULAISILLE

I Leiri 1. – 5.6.2020 klo 9:00 – 15:00

II Leiri 8. – 12.6.2020 klo 9:00 – 15:00

Kesäleiri on suunnattu 1.- 3. luokkalaisille tytöille ja pojille. Leirillä liikumme monipuolisesti ulkona ja sisällä. Leirillä lapsille tarjotaan lämmin lounas ja terveellinen välipala.

Ilmoitathan lapsesi mukaan jäsentieto-ohjelman kautta.

Rekisteröidy tarvittaessa ja täytä viikoittainen kesäleiri lomake.

Mahdolliset erityisruokavaliot/allergiat tulisi ilmoittaa sähköpostitse (lapset.kavo (at) gmail.com) viimeistään sunnuntaina 20.5.2020. Leirin hinta on 130 € viikko.

Mukaan tarvitaan liikuntaan sopivat sisä- ja ulkovaatteet, oma juomapullo sekä ruokailuja varten muki, lautanen ja ruokailuvälineet.

Seuraa leiri-ilmoitteluamme nettisivuilla.

alkuun

7.    KESÄKAUSI

Tänä kesänä järjestämme aikuisten kesäkauden 1.6. – 23.8.2020.  Tarjoamme jumppaa sekä sisällä että ulkona.

– Puistojumpat pidetään Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin klo 18:00 – 19:00.
– KaVo–salilla jumpataan tiistaisin ja torstaisin klo 18:00–19:00 ja 19:00 – 20:00 sekä keskiviikkoisin klo 18:00–19:00. Tiistain ja torstain tunnit ovat lomalla heinäkuun ajan.

– Keskiviikkoisin kuntopiiri 19:00 –20:00.

Tarkemmat tuntisisällöt ja hinnat julkaisemme nettisivuiltamme http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kesakausi/ toukokuun aikana.

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Sadeilmalla tunnit siirretään sisälle KaVo-saliin (Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki). Tieto tunnin siirtämisestä KaVo-saliin ilmoitetaan seuran verkkosivuilla: www.kannelmaenvoimistelijat.fi ja Facebookissa klo 15:00.

Ilmoittautuminen kesäkaudelle aukeaa 8.5.

alkuun

8.    ETSIMME LASTEN OHJAAJIA

Etsimme syyskaudelle lasten ja nuorten ohjaajia. Tällä hetkellä tarjoamme lapsille tanssi-, akrobatia-, voimistelu- ja freegymtunteja. Oletko kiinnostunut ohjaamisesta ja /tai onko sinulla jo kokemusta lasten liikuttamisesta?

Ota rohkeasti yhteyttä (lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi), niin jutellaan lisää!

 

REIPASTA KEVÄTTÄ!

 

Kannelmäen Voimistelijat ry

 

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

alkuun

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Hanne Kajasviita, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578
Lasten ja nuorten liikunta, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, 050 467 5119
Aikuisten liikunta: aikuiset@kannelmaenvoimistelijat.fi