Kannelmäen Voimistelijat

Tietoa kesäkaudesta, syyskauden ilmoittautumisesta ja jäseneduista

Tietoa kesäkaudesta, syyskauden ilmoittautumisesta ja jäseneduista
21 touko

Tässä jäsenkirjeessä kerromme kesäkaudesta, EasySport-leiristä, syyskauden ilmoittautumisesta, Gymnaestradasta, lasten ja aikuisten ohjaajahausta, jäseneduista ja kesän aukioloajoista.

 1. KESÄKAUSI

​Tänä kesänä aikuisten kesäkauden tunnit pidetään 31.5. – 19.8.2021. Nykyisten rajoitusten vuoksi kesäkaudella jumpataan ja liikutaan ulkona ja livestriimaustunneilla.

Ajalla 31.5.–30.6. ja 2.8.–19.8:
– Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin klo 18:00–19:00 ja keskiviikkoisin klo 18:00–19:00 on kesäjumppaa, lavista tai zumbaa.

– Livestriimaustunti torstaisin klo 18:00–18:50 tunnin sisältönä joko kehonhuolto tai pilates. Ilmoittautumiset tunnille vello.fi/kavo

– Ulkotreeni torstaisin klo 19:00–20:00. Lähtö Kavo-salin oven edestä (Kaarelantie 12 A). Tulethan paikalle hyvissä ajoin, koska  lähdemme klo 19:00 salin edestä liikkumaan.

Ajalla 5.–26.7:
– Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin klo 18:00–19:00 on kesäjumppaa tai lavista

Tarkemmat tuntisisällöt löytyy verkkosivuiltamme http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kesakausi/

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Tunnin peruuttamisesta tiedotetaan saman päivän aikana klo 15:00 mennessä: www.kannelmaenvoimistelijat.fi ja Facebookissa.

Kaikille tunneille voi osallistua kertamaksulla 7 €/tunti. Jäsenet voivat myös ostaa sarjakortteja 5 krt, 10 krt tai 25 krt, jotka ovat voimassa 31.12.2021 saakka. Samalla sarjakortilla voi siis osallistua kesällä ja syyskaudella!

Ilmoittautumis- ja maksuohje:

– Ulkotunneille (kesäjumpat, lavis, zumba gold tai ulkotreeni) ei tarvitse varata etukäteen paikkaa.
Tunneilla voi maksaa osallistumisen käteisellä, työnantajan edulla (Smartum, epassi, Eazybreak, Virikeseteli) tai etukäteen ostetulla sarjakortilla.

– Livestriimaustunnille torstaisin pitää varata paikka vello.fi/kavo. Ilmoittautumisvahvistuksessa saat zoom-linkin, jolla pääset osallistumaan tunnille. Tunnit päivitetään velloon 31.5. mennessä. Myös livestriimaustunneilla voi maksaa osallistumisen kertamaksulla, työnantajan edulla (Smartum, epassi, Eazybreak, Virikeseteli) tai etukäteen ostetulla sarjakortilla. Avaa ohjelma noin 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Sarjakortilla maksaessasi merkkaa itse sarjakorttiisi päivämäärä, jolloin osallistut tunnille. Näytä sarjakortin päivämäärä puoli kameraasi, kun ohjaaja sitä pyytää. Jos haluat osallistua kertamaksulla, ohjaaja pyytää ilmoittamaan nimesi ja tunti laskutetaan sinulta myöhemmin (saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiin).

Mikäli sinulla on jo tälle vuodelle ostettu sarjakortti:

Tulemme jakamaan sarjakortteja ennen maanantain ja keskiviikon tunteja 31.5.–9.6. Tämän jälkeen toimitamme ohjaajille kortteja tunneille, kun niitä on ostettu Hoika-jäsentieto-ohjelmasta. Jotta saat kortin tunnille, niin ennakoithan tilaamalla sarjakortin hyvissä ajoin ennen edellisen kortin umpeutumista.

Mikäli puistotunti joudutaan keskeyttämään sateen vuoksi:

 • Jos kesäjumppaa on ehditty pitää alle puoli tuntia, saavat osallistujat lipukkeen, jolla voi osallistua kesäjumppiin 19.8. saakka.
 • Mikäli tunnista on ehditty pitämään yli puoli tuntia, emme tarjoa tuntihyvitystä.Huom! Ei koske ulkotreeniä, varauduthan siis tunnille säänmukaisin varustein.

Osallistuthan tunneille vain ja ainoastaan terveenä. Pidetään tunneillamme myös 2 metrin turvavälit muihin osallistujiin ja ohjaajiin.

 1. EASYSPORT-LEIRI 9.–10.8. klo 9 – 15Easysport-leiri on tarkoitettu kaikille 7-12-vuotiaille. Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!Leirillä temppuillaan, leikitään ja pelataan, unohtamatta rauhoittumista ja vapaata olemista. Osallistujat pääsevät itse vaikuttamaan leirin sisältöön. Leiri toteutetaan Kannelmäen Voimistelijoiden Kavo-salilla (Kaarelantie 12 A, 00430 Hki), sekä lisäksi tutustutaan lähiympäristön liikkumismahdollisuuksiin.Leirimaksu sisältää lämpimän lounaan päivän aikana. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat 28.7. mennessä osoitteeseenlapset@kannelmaenvoimistelijat.fi

  Leiriläisiä ei ole vakuutettu.

  Leiri-ilmoittautumiset 28.7.2021 osoitteessa:www.kannelmaenvoimistelijat.fi
  Lisätietoja: lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi
  Hinta: 30 €

 2. SYYSKAUDEN 2021 ILMOITTAUTUMISET

​Syyskauden 2021 tunnit julkaistaan verkkosivuillamme kesän aikana. Syyskausi alkaa 23.8.2021.

​Ennakkoilmoittautuminen on 9.-11.8.2021. Tiedotamme lisää lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittautumiset aukeaa kaikille 16.8.2021 klo 9:00.

 1. GYMNAESTRADA 2022

Voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada järjestetään Tampereella 9.- 12.6.2022. Luvassa on tapahtumia ympäri kaupunkia (kenttäohjelmia, iltaohjelmaa, näytöksiä, kokeilupisteitä, jne). Tapahtuma on tarkoitettu kaikille! Tulemme selvittämään elokuussa, onko seurasta halukkaista osallistujia tapahtumaan. Olethan mukana!

 1. ETSIMME SEKÄ LASTEN ETTÄ AIKUISTEN OHJAAJIA

Etsimme syyskaudelle lasten ja nuorten sekä aikuisten ohjaajia ensi lukuvuoden tunneille (2021-2022). Tarjoamme laadukasta liikuntaharrastusta lähialueen asukkaille. Tunnit pidetään pääsääntöisesti iltaisin lähialueen kouluilla, Pirkkolan urheilupuistossa sekä omalla Kavo-salilla (Kaarelantie 12 A). Palkkaus perustuu palkkataulukkoon, jossa tuntipalkka määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan.

Tällä hetkellä tarjoamme lapsille tanssi-, akrobatia-, voimistelu- ja freegymtunteja. Aikuisille on mm. jumppaa, tanssitunteja, kehonhuoltoa.

Oletko kiinnostunut ohjaamisesta ja /tai onko sinulla jo kokemusta ohjaustyöstä?

Ota rohkeasti yhteyttä (info@kannelmaenvoimistelijat.fi), niin jutellaan lisää!

 1. YHTEISTYÖKUMPPANIT JA EDUT JÄSENILLE

Reima

Reima tarjoaa VL-KAVO-koodia käyttämällä seuraavat edut:

Voimisteluliiton valikoidut sisä- ja ulkovaatteet -30% normaalihinnoista (https://buff.ly/3uTyt6R)

Tekniset sisävaatteet saatavilla nyt, softshell-ulkovaatteet saatavilla elokuusta alkaen

10% myynnistä seuralle

Reiman verkkokaupassa https://buff.ly/3y5ZfL1 saat koodilla ilmaisen toimituksen

5% myynnistä seuralle

Ostamalla Reiman verkkokaupasta, tuet samalla seuraa!

Pilatesstudio Hetki

Pilatesstudio Hetki (entinen Liikuntafysion pilatesstudio) sijaitsee Espoon Leppävaarassa Sellon kirjaston yläpuolella. Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenet saavat seuraavat Pilatesstudio Hetken tarjoamat jäsenedut:

– 20 %:n alennus kahden tunnin pilateskursseista (ml. mattopilateksen alkeiskurssi; laitepilateksen peruskurssi; norm. 35,00 €)

– ensimmäinen pilates yksilöohjaus 60 min. hintaan 75 € (sis. alv 24 %; norm. 95 €)

Kauneushoitola Beauty Boutique

Kannelmäessä sijaitseva Kauneus- ja Wellnesshoitola Beauty Boutique tarjoaa Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenille 10 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista ja tuotteista. Kerro jäsenyydestäsi asioinnin yhteydessä. www.beautyboutique.fi.

Kauneushoitola Onnentunne

Lassilassa pääset hemmottelemaan itseäsi arjen keskellä ja saat nauttia rentouttavan hetken omaa aikaasi. Tarjolla hoitoja päästä varpaisiin. Hoitovalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, kestovärjäykset, käsi- ja jalkahoidot, geelilakkaukset, klassinen hieronta, kuumakivihieronta, kasvolymfa, ripsienpidennykset ja meikkaukset. Hoitola on avoinna joustavasti ajanvarauksella iltaisin ja viikonloppuisin. Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen Kauneushoitola Onnentunteen palveluista. Tarjoamme 15 %:n verkkokauppamme löytyy kotisivujemme osoitteesta https://onnentunne.fi/kauppa/Käytä etusi syöttämällä kuponkikoodi KAVO21 kassalla. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita eikä ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai kauneushoitolan palveluihin.

JD BEAUTY

Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen JD Beauty kauneushoitolan kaikista hoidoista 31.12.2021 saakka. www.jdbeauty.fi (Maununnevantie 2, 00430 Helsinki). Kirjoita ajanvarauksen lisätietojen viestiosioon ”kavo”. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 1. TOIMISTO ON KIINNI KESÄLLÄ 25.6. – 1.8.

Toimisto on kiinni kesälomien ajan 25.6.–1.8. Kiireellisissä asioissa voit ottaa tuona aikana yhteyttä puheenjohtaja Tuuli Miettiseen puh 040 740 3862. Easysport-leiriasioissa voit laittaa sähköpostia ohjaajalle osoitteeseen: lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi

Seuraathan meitä Facebookissa ja Instagramissa? Klikkaa ja paina seuraa-nappulaa ​

https://www.facebook.com/kannelmaenvoimistelijat

https://www.instagram.com/kannelmaenvoimistelijat/

 

LIIKUNNALLISTA KESÄÄ!

​Kannelmäen Voimistelijat ry

​Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Kirsi Salasuo, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578
Liikunnanohjaaja Katariina Kuronen, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, 050 467 5119

Alennusta Reiman teknisistä sisävaatteista sekä ilmainen toimitus verkkokaupassa

Alennusta Reiman teknisistä sisävaatteista sekä ilmainen toimitus verkkokaupassa
12 touko

Voimisteluliitto ja Reima ovat solmineet yhteistyön vuosille 2021-2022. Yhteistyön tavoitteena on edistää lasten aktiivista ja liikunnallista elämää sekä tukea lasten harrastevoimistelun ja perheliikunnan kehittämistä. Yhteistyö rakentuu lisäksi seuroille suunnatun verkkokaupan ympärille, jonka kautta Reima tukee suoraan myös seurojen toimintaa.

Kannelmäen Voimistelijoiden etukoodi on VL-KAVO. Käytä sitä, kun asioit joko seurat.reima.com tai reima.com -sivustoilla. Näin saat alennuksen/ilmaisen toimituksen ja Reima tilittää Kannelmäen Voimistelijoille tietyn prosentin myynnistä. Seuravaatteissa osuus on 10% ja verkkokaupassa 5%.

Voimisteluliiton valikoima löytyy osoitteesta seurat.reima.com

  • Valikoidut sisä- ja ulkovaatteet -30% normaalihinnoista
   • Tekniset sisävaatteet saatavilla nyt
   • Softshell-ulkovaatteet saatavilla elokuusta alkaen
  • 10% myynnistä seuralle

Reiman verkkokauppa www.reima.com

 • Verkkokaupassa saat koodilla ilmaisen toimituksen
 • 5% myynnistä seuralle

 

Lue lisää yhteistyöstä Voimisteluliiton sivuilta >>

Unelmien liikuntapäivänä ilmainen kehonhuoltotunti kaikille

Unelmien liikuntapäivänä ilmainen kehonhuoltotunti kaikille
04 touko

Unelmien liikuntapäivää vietetään myös tänä vuonna 10.5.2021 – jo kuudetta kertaa! Korona-tilanteen jatkuessa varsinaisia tapahtumia ei tänä vuonna järjestetä, mutta voimme silti liikkua vastuullisesti. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Päivän motto on sama kuin aina ennenkin: kaikki tavat liikkua ovat hyviä. Unelmien liikuntapäivä toteutetaan viime vuoden tapaan sosiaalisessa mediassa. Tehdään se tälläkin kertaa yhdessä ja vastuullisesti. Kannustetaan muita, jaetaan hyväksi koettuja tapoja liikkua poikkeusoloissa ja haastetaan yhdessä koko Suomi liikkumaan!

Me osallistumme myös tänä vuonna Unelmien liikuntapäivään tarjoamalla kaikille maksuttoman kehonhuoltotunnin Zoomissa klo 19:30. Katariinan ohjaama tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä tunnilla tehdään rauhallisia kehonhallinta- ja kehonhuoltotekniikoita ja tehdään rauhalliseen tahtiin monipuolisia hengitys-, liikkuvuus-, venyttely- ja rentoutusharjoituksia. Ilmoittaudu mukaan vello.fi/kavo. Saat linkin sähköpostiisi. Voit osallistua, vaikka et olisi jäsenemme.

Varaa paikka 10.5. tunnille Vello-järjestelmässä:

Ajankohtaista tietoa kevätkokouksesta, kesäleireistä ja koronatakuusta

Ajankohtaista tietoa kevätkokouksesta, kesäleireistä ja koronatakuusta
04 maalis

Kannelmäen Voimistelijat noudattaa koronaepidemian osalta Voimisteluliiton ja Suomen Olympiakomitean ohjeistuksia ja suosituksia, jotka perustuvat Suomen hallituksen, THL:n, Sosiaali- ja kulttuuriministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön ja ulkoministeriön linjauksiin. Näin seurassa harrastaminen on mahdollisimman turvallista vallitsevasta koronavirustilanteesta huolimatta.

1.      KEVÄTKAUSI  – PERHEGYM, DANCE FUSION, VESIJUMPPA JA HYDROBIC PIRKKOLASSA
2.      ETÄTUNNIT AIKUISILLE
3.      KEVÄTKOKOUS
4.      KEVÄTNÄYTÖS KANNELTALOLLA PERUTTU
5.      KESÄLEIRIT KOULULAISILLE
6.      HALLITUS 2021
7.      JÄSENEDUT 2021

 

KEVÄTKAUSI: PERHEGYM, DANCE FUSION, VESIJUMPPA JA HYDROBIC PIRKKOLASSA

Vallitsevan tilanteen vuoksi kauden alku on siirtynyt ja osa teistä on ehtinyt maksaa jo keväälle osallistumisen perhegym-, dance fusion-, vesijumppa- tai hydrobic-tunneille. Kannelmäen Voimistelijat ry:n hallitus päätti, että jo maksetut jäsen- ja kausimaksut kyseisille tunneille muutetaan ns. lahjakortiksi, joka on voimassa 31.12.2022 saakka. Lahjakortti kirjoitetaan sille summalle, joka on kirjautunut maksetuksi Hoika-jäsentieto-ohjelmaan. Näin lahjakortti huomioidaan seuraavassa laskussasi automaattisesti. Lahjakortti on henkilökohtainen, mikäli olet maksanut kausimaksun työnantajasi tarjoamalla liikuntaeduilla (smartum, eazybreak, epassi). Muissa tapauksissa, jos haluat maksaa lahjakortilla jonkun muun osallistumisen tunnille, olethan yhteydessä toimistolle sähköpostitse, kun olet ilmoittautumassa.Mikäli et halua lahjakorttia, vaan toivot rahojen palautusta, laita iban-muotoinen tilinumerosi sähköpostiosoitteeseen: info@kannelmaenvoimistelijat.fi 16.3.21 mennessä. Huomioithan, että työnantajan maksamia etuja emme voi palauttaa.

Lahjakortissa ja rahojen palautuksessa maksetaan takaisin myös jäsenmaksu, joten se tulee maksettavaksi seuraavalla kerralla, kun ilmoittaudut tunneille. Mikäli haluat kuitenkin olla seuran jäsen, voimme muuttaa lahjakortin summaa. Ole siinä tapauksessa yhteydessä toimistoon 16.3. mennessä.

Ilmoittelemme heti, kun pääsemme aloittamaan kyseiset tunnit.

LASTEN TUNNIT

Lasten tunnit voivat jatkua normaalisti rajoituksista huolimatta. Ainoastaan tanssillisen voimistelun yli 12-vuotiaiden ryhmä on peruttu toistaiseksi.

Laskujen eräpäivän muutoksista laitoimme viestiä helmikuussa. Lomautusten vuoksi laskujen eräpäiviä ei ole ehditty vielä muuttaa. Lähetämme laskut uusilla eräpäivillä maaliskuun aikana niille, jotka eivät ole vielä maksaneet laskua. Laskun voi kuitenkin maksaa jo saamasi laskun tiedoilla. Laskuista muutetaan ainoastaan eräpäivä, muut tiedot pysyvät samoina.

Mikäli lasten tunnit joudutaan perumaan yli 2 viikoksi, otetaan käyttöön koronatakuu eli menetettyjen tuntien hinta hyvitetään lahjakorttina. Lahjakortti on voimassa 31.12.2022 saakka, ja sen voi halutessaan siirtää toisen henkilön osallistumismaksuksi.

Lisätietoa ja ohjeistusta korona-ajan toimintatavoista löytyy verkkosivuiltamme: www.kannelmaenvoimistelijat.fi

ETÄTUNNIT AIKUISILLE

Järjestämme aikuisille seuraavat etätunnit niin kauan, kunnes voimme järjestää taas normaaleja tunteja:ma klo 10:00–11:00 niska-selkä, Emmi
ma klo 19:30–20:30 kehonhuolto, Katariinake klo 18:00–19:00 tehotreeni, Satu
ke klo 19:05–20:05 pilates, Satu

to klo 18:00–19:00 jokaisen jumppa, Katariina

Maanantaista 8.2.2021 alkaen jokaisella aikuisten etätunnille osallistuvilla tulee olla vuoden 2021 jäsenmaksu suoritettuna sekä voimassa oleva sarjakortti. Saat ne ostettua Hoika-palvelusta. Lisäksi tunneille tulee ilmoittautua vello.fi/kavo. Ilmoittautuessasi etätunnille Vellossa, saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen, jossa on linkki tunnille. Kaikille tunneille salasana on: kavo.

KEVÄTKOKOUS

Kannelmäen Voimistelijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Teams-kokouksena tiistaina 30.3.2021 klo 18:00. Kokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 sekä tilintarkastajien antama lausunto.Ilmoittautumiset 23.3.2021 mennessä sähköpostilla info@kannelmaenvoimistelijat.fi, niin linkki kokoukseen lähetetään sähköpostiisi. Tervetuloa!

KEVÄTNÄYTÖS KANNELTALOLLA PERUTTU

Epävarman tautitilanteen ja Kanneltalon rajoitusten vuoksi, olemme päättäneet perua tämän vuoden kevätnäytöksen Kanneltalolla. Toivottavasti pääsemme toteuttamaan joulunäytöksen 18.12.2021.

KESÄLEIRIT KOULULAISILLE

Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 1.–3.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!Kesäleirillä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona. Leirillä temppuillaan, leikitään ja pelataan, unohtamatta vapaata leikkiä ja rauhoittumista. Salissa tapahtuvan toiminnan lisäksi tutustutaan monipuolisesti lähialueen tarjoamiin liikkumismahdollisuuksiin. Leirien runko on molemmilla viikoilla samansuuntainen. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan sisältöön, joten kahta täysin samanlaista leiriviikkoa ei ole.I Leiri 7.–11.6.2021 klo 9:00–15:00

II Leiri 14.–18.6.2021 klo 9:00–15:00

Paikka: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta)

Hinta: 130 €/ 1 vko (sisältää ohjatun toiminnan, lämpimän lounaan ja välipalan)

Ilmoittautumiset 15.3.–23.5. www.kannelmaenvoimistelijat.fi
Lisätietoja lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi

HUOM! Haemme kesäleirille reippaita apuohjaajia, joilla on Helsingin kaupungin kesäseteli. Vinkkaathan mahdollisuudesta, jos lähipiirissäsi on 9-luokkalaisia, jotka etsivät kesätöitä.

HALLITUS 2021

Kannelmäen Voimistelijat ry:n hallitus vuonna 2021:

puheenjohtaja                                     Tuuli Miettinen

varapuheenjohtaja                              Kati Kauravaara

jäsen                                                   Riikka Hopiavaara

jäsen                                                   Jonna Kauranen

jäsen                                                   Hanna Lindberg

jäsen                                                   Maritta Röynä

 

JÄSENEDUT 2021

 • Pilatesstudio Hetki
  Pilatesstudio Hetki (entinen Liikuntafysion pilatesstudio) sijaitsee Espoon Leppävaarassa Sellon kirjaston yläpuolella. Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenet saavat seuraavat Pilatesstudio Hetken tarjoamat jäsenedut:- 20 %:n alennus kahden tunnin pilateskursseista (ml. mattopilateksen alkeiskurssi; laitepilateksen peruskurssi; norm. 35,00 €)- ensimmäinen pilates yksilöohjaus 60 min. hintaan 75 € (sis. alv 24 %; norm. 95 €)
 • Kauneushoitola Beauty Boutique
  Kannelmäessä sijaitseva Kauneus- ja Wellnesshoitola Beauty Boutique tarjoaa Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenille 10 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista hoidoista ja tuotteista. Kerro jäsenyydestäsi asioinnin yhteydessä. www.beautyboutique.fi.
 • Kauneushoitola Onnentunne
  Lassilassa pääset hemmottelemaan itseäsi arjen keskellä ja saat nauttia rentouttavan hetken omaa aikaasi. Tarjolla hoitoja päästä varpaisiin. Hoitovalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, kestovärjäykset, käsi- ja jalkahoidot, geelilakkaukset, klassinen hieronta, kuumakivihieronta, kasvolymfa, ripsienpidennykset ja meikkaukset. Hoitola on avoinna joustavasti ajanvarauksella iltaisin ja viikonloppuisin. Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen Kauneushoitola Onnentunteen palveluista. Tarjoamme 15 %:n verkkokauppamme löytyy kotisivujemme osoitteesta https://onnentunne.fi/kauppa/. Käytä etusi syöttämällä kuponkikoodi KAVO21 kassalla. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita eikä ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai kauneushoitolan palveluihin.
 • JD BEAUTY
  Kannelmäen Voimistelijat ry:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen JD Beauty kauneushoitolan kaikista hoidoista 31.12.2021 saakka. www.jdbeauty.fi (Maununnevantie 2, 00430 Helsinki). Kirjoita ajanvarauksen lisätietojen viestiosioon ”kavo”. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

REIPASTA KEVÄTTÄ!

Kannelmäen Voimistelijat ry

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

 

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Tuuli Miettinen, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 740 3862

Toiminnanjohtaja Kirsi Salasuo, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578
Lasten ja nuorten liikunta Katariina Kuronen, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, 050 467 5119

Liikuntaa lapsen kanssa – viisi vinkkiä arkiliikuntaan ulkona ja sisällä

Liikuntaa lapsen kanssa – viisi vinkkiä arkiliikuntaan ulkona ja sisällä
21 helmi

Lasten kanssa on mukava liikkua sisällä ja ulkona. Perheliikunnan ohjaaja Heidi Juntunen kehottaa hyödyntämään lähiliikuntapaikat, leikkipuistot ja urheilukentät. Näin saat liikuntaan monipuolisuutta. Hyödynnä myös kaikki neljä vuodenaikaa, sillä sään ja olosuhteiden vaihtelu on rikkaus. Ulkoilla voi säässä kuin säässä!

Ideoita lapsen kanssa liikkumiseen

Heidi Juntunen antaa vinkkejä, miten lasta voi liikuttaa arjessa. Välineeksi käy vaikka nalle, tyhjä maitotölkki tai wc-paperi!

Leikkipuistossa, urheilukentällä, liikuntapuistossa, metsässä

 1. Ota omat hiekkalelut mukaan puistoon. Tee temppurata hiekkalaatikkoon: hyppää hiekkakakun yli, pujottele lapioiden välistä, heitä hiekkamuotti ja ota kiinni. Kokeile, osaatko kävellä ja tasapainoilla hiekkalaatikon reunoja pitkin.
 2. Ota pehmolelu mukaan retkelle: heitä ja ota koppi. Keinuta nallea keinussa, ota vaikka kuvia nallesta retkellä. Rakenna nallelle pesä metsään.

Kotona

 1. Tee temppurata huonekaluista: sohvaa pitkin kontaten, hyppy patjalle tai matolle ja kuperkeikka siinä. Tyhjien maitotölkkien ylitse voi hyppiä tai pujotella.
 2. Rypistele sanomalehdestä palloja: heittele niitä lapsen kanssa sovitussa paikassa. Saatko pallon heitettyä laatikkoon?
 3. Tyhjät wc-rullat ovat käteviä! Voit hyppiä rullien yli ja heitellä niitä lapsen kanssa. Levitä wc-paperista pätkä lattialla ja kävelkää sen päällä tasapainokävelyä eteen – ja taaksepäin.

Ajankohtaista lasten tunneista

Ajankohtaista lasten tunneista
10 helmi

Alle 20-vuotiaiden kausi pääsi alkamaan maanantaina 1.2.2021. Korvataksemme menetettyä 3 viikkoa kevätkauden alussa, päätimme pitää lasten tunnit myös talvilomalla (poikkeuksena Malminkartanon maanantain tunnit, joita ei pidetä talvilomalla) sekä jatkaa kevätkautta 2 viikkoa. Lasten tuntien kevätkausi on siis 1.2.-30.5.2021.

Ennakkoon ilmoittautuneille ja tammikuun aikana ilmoittautuneille on lähtenyt laskut ilmoittautumisen yhteydessä. Muutamme laskujen eräpäiväksi 25.2. Pyrimme tekemään korjaukset laskuihin viikolla 7. Laskun muut tiedot pysyvät samoina eli voit maksaa laskun saamallasi viitenumerolla, vaikka et olekaan saanut laskua uudella eräpäivällä sähköpostiisi.

Kannelmäen Voimistelijat ry:n hallitus päättää seuraavassa kokouksessaan mahdollisesta koronatakuusta kevätkauden 2021 osalta, mikäli joudumme keskeyttämään kevätkauden kesken. Tiedotamme asiasta helmikuun lopulla.

Aikuisten kevätkausi alkaa etätunneilla

Aikuisten kevätkausi alkaa etätunneilla
03 helmi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti aikuisten sisällä tapahtuva ryhmäliikunta on peruttu vielä ainakin helmikuun ajan. Kannelmäen Voimistelijat aloittaa 8.2.2021 aikuisliikunnan kevätkauden etänä viidellä viikkotunnilla. Näin toivomme, että jäsenemme pääsevät liikkumaan kanssamme koronasuluista huolimatta! Sarjakortit käyvät tunneilla (sekä etä- että livetunnit, sitten kun ne päästään aloittamaan) 31.12.2021 saakka.

TUNNIT:

ma klo 10:00–11:00 niska-selkä, Emmi (poikkeuksena maanantai 8.2. ohjaajana Satu)
ma klo 19:30–20:30 kehonhuolto, Katariina

ke klo 18:00–19:00 tehotreeni, Satu
ke klo 19:05–20:05 pilates, Satu

to klo 18:00–19:00 jokaisen jumppa, Katariina

Maanantaista 8.2.21 alkaen jokaisella aikuisten etätunnille osallistuvilla tulee olla vuoden 2021 jäsenmaksu suoritettuna sekä voimassaoleva sarjakortti (hoika.fi).  Lisäksi tunneille tulee ilmoittautua vello.fi/kavo. Ilmoittautuessasi etätunnille vellossa, saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen, jossa on linkki tunnille. Kaikille tunneille salasana on: kavo.

– Mikäli olet ostanut jo sarjakortin (5x, 10x tai 25x) vuodelle 2021
Voit huoletta ilmoittautua mukaan etätunneille. Kortteja säilytetään toimistolla ja niiden rastitus hoidetaan toimiston toimesta vellon kautta ilmoittautumisten perusteella. Pidäthän myös itse kirjaa osallistumiskerroistasi.

– Syyskauden 2020 koronatakuu
Syyskausi 2020 loppui muutama viikko ilmoitettua aiemmin koronarajoitusten vuoksi. Sarjakorttien käyttäjille annoimme koronatakuun niin, että syyskauden kortilla voi jumpata menetetyt kerrat kevätkaudella. Kevätkaudelle jatkaminen vaatii kuitenkin vuoden 2021 jäsenmaksun maksamisen. Sen voit tehdä ilmoittautumalla jäsentieto-ohjelmassa ”jäsenyys 2021-minulla on jo kortti”.
Haluamme tässä haastavassa tilanteessa tarjota jäsenillemme jatkoaikaa. Huomioi, että syksyllä 2020 ostetut sarjakortit ovat voimassa vuoden 2021 sarjakorttien tavoin 31.12.2021 saakka. Mikäli sinulla on sarjakortti kotona ja osallistut etätunneille toivomme, että toimitat kortin toimiston postilaatikkoon, jotta voimme merkata siihen osallistumiset.

– Anytime -kortin ostaneet
Jos olet ostanut anytime-kortin vuodelle 2021, sinulla on kaksi toimintavaihtoehtoa:
1) voit muuttaa anytime-korttisi sarjakortiksi (yht 31 kertaa) tai
2) voit jättää anytime-kortin odottamaan syksyä 2021
Laita toimistolle sähköpostia, mikäli haluat vaihtaa anytime-kortin sarjakortiksi.

– Vesijumppa, kuntopiiri Pirkkolassa ja Dance fusion
Ikävä kyllä, vesijumpan, kuntopiirin tai dance fusionin jatkosta emme vielä tiedä. Joudumme nyt odottelemaan, että pääsemmekö aloittamaan näiden ryhmien kauden maaliskuun alussa ja miettimään tilannetta näiden ryhmien osalta uudestaan.

Huomaathan myös, että etätunneillamme ei käytetä teknisistä ja tekijänoikeudellisista syistä musiikkia. Voit halutessasi itse soittaa mieleistäsi musiikkia. Osallistumiseen et tarvitse muuta, kuin vähän tilaa liikkua, sekä jumppamaton. Mikäli tunneilla käytetään välineitä, tiedotamme siitä verkkosivuillamme ja kerromme myös vaihtoehtoisen kotoa löytyvän välineen (esim. painava kirja käsipainon sijaan).

Huomioithan, että toimistolla on edelleen henkilökunta osalomautettuna, joten toivomme kaikki kysymykset sähköpostitse. Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian.

Tervetuloa kevään jumppiin!

Lasten tunnit päästään aloittamaan 1.2.

Lasten tunnit päästään aloittamaan 1.2.
28 tammi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi eilen 27.1.2021, että lasten tunnit voidaan aloittaa tietyin rajoituksin 1.2.2021. Näin ollen aloitamme Kannelmäen Voimistelijoiden kevätkauden lasten tuntien osalta maanantaina 1.2.2021. Kaikki lasten tunnit lukuun ottamatta perhygymiä sekä vauvajumppaa alkavat maanantaina. Jotta varmistamme kaikille turvalliset jumppatunnit, niin pyydämme teitä huomioimaan seuraavat asiat jumppaan tullessanne/tuodessanne lastanne jumppaan:

 • Älä osallistu toimintaan, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireisen on hakeuduttava koronavirustestiin ja omaehtoiseen karanteeniin ohjeistuksen mukaisesti.
 • Jos olet täyttänyt 12 vuotta, käytä kasvomaskia ennen ja jälkeen tuntia. Tämä koskee niin jumppareita kuin lasten vanhempia.
  -> Pukuhuoneissa tulee pitää kasvomaskia sekä noudattaa turvavälejä.
  -> Ohjaajat ja apuohjaajat käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista myös harjoituksen aikana.
 • Älä tule pukuhuoneeseen etukäteen tai jää sinne tunnin ajaksi tai sen jälkeen. Jätä pukuhuoneeseen päällysvaatteet ja siirry tunnille. Pukuhuonetiloja ei suljeta, koska niiden kautta saadaan ohjattua osallistujat tunneille ja sillä vähennetään lähikontakteja esim. KaVo-salin eteiskäytävällä. Odotathan siis ulkona, jos tulet ajoissa!
 • Pese tai desifioi kädet huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on saatavilla tunnin aikana.

Koronatilanteesta johtuvista rajoituksista sekä siitä aiheutuvista taloudellisesta tilanteesta johtuen toiminnanjohtaja ja toimistolla työskentelevä liikunnanohjaaja ovat edelleen lomautettuna osa-aikaisesti. Tilanteesta johtuen toimistolla työskennellään ainoastaan maanantaista keskiviikkoon (asiakaspalvelua maanantait ja tiistait) eli toimistolla ollaan seuraavan kerran maanantaina 1.2.2021.

Kiireellisissä asioissa voi ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan Tuuli Miettiseen sähköposti: puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi

Toimisto päivystää maanantaisin

Toimisto päivystää maanantaisin
11 tammi

Koronatilanteesta johtuvista rajoituksista sekä siitä aiheutuvista taloudellisesta tilanteesta johtuen joudumme osalomauttamaan myös toiminnanjohtajan ja toimistolla työskentelevän liikunnanohjaajan. Tilanteesta johtuen toimistolla työskennellään ainoastaan maanantaisin ja tiistaisin (asiakaspalvelua maanantaina) joten toivomme kärsivällisyyttä, mikäli viesteihin tai soittopyyntöihin vastaaminen voi kestää normaalia kauemmin.

Kiireellisissä asioissa voi ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan Tuuli Miettiseen sposti: puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi

Etätunnit jatkuvat tammikuun loppuun asti

Etätunnit jatkuvat tammikuun loppuun asti
09 tammi

Aikuisten etätunnit jatkuvat tammikuun loppuun maanantaisin ja torstaisin kertamaksulla 7€/kerta. Tunnit pidetään Zoomissa, joka toimii verkkoselaimessa. Sinun ei siis tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi. Voit tulla mukaan vaikka et olisi jäsenemme. Saat laskun sähköpostiisi.

Kehonhuolto maanantaisin klo 19.30

Tunnilla hyödynnetään erilaisia kehonhallinta- ja kehonhuoltotekniikoita ja tehdään rauhalliseen tahtiin monipuolisia hengitys-, liikkuvuus-, venyttely- ja rentoutusharjoituksia. Arjen toimissa tärkeät tukilihaksesi vahvistuvat, lihastasapainosi kehittyy ja kehosi ja mielesi rentoutuvat. Tule kokeilemaan ja oppimaan, miten rauhallisetkin harjoitteet voivat saada muutoksia aikaan.

Tehotreeni torstaisin klo 18

Reipastahtisen alkulämmittelyn jälkeen tunti sisältää koko kehoa rasittavia toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä, jotka lisäävät ja ylläpitävät lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Tunnin aikana saattaa olla myös sykkeenkohotusjaksoja, jotka edistävät sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa.

Ilmoittaudu vello.fi/kavo.

 

Ohjaajana maanantaina 11.1., torstaina 14.1. ja maanantaina 18.1. Katariina Kuronen. Torstaista 21.1. alkaen ohjaajana on Satu Huttunen.