Usein kysyttyä

Usein kysyttyä seurastamme ja tunneistamme:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ILMOITTAUTUMISEEN LIITTYVÄT:

 

Miten voin ilmoittautua tunneille?

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta, jonne linkki löytyy etusivultamme. Ohjeet rekisteröitymiseen ja jäsentieto-ohjelman käyttöön löydät täältä.

Kannelmäen Voimistelijoiden kausi on jo alkanut, mutta voinko edelleen ilmoittautua tunneille?

Kyllä voit. Ilmoittautumiset tunneillemme alkavat ennen varsinaisen jumppakauden alkua, mutta tunneille voit ilmoittautua missä vaiheessa kautta tahansa, mikäli tunneilla on vielä tilaa. Mikäli kausi on edennyt yli puolen välin, sinulle lasketaan jumppamaksu jäjellä olevien tuntien mukaan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

LASKUTUKSEEN JA MAKSAMISEEN LIITTYVÄT:
 

Haluan maksaa tuntini smartumin-liikuntaseteleillä, miten toimin?

Smartum-setelit tulee toimittaa seuramme toimistolle (Kaarelantie 12), joko tuomalla itse paikan päälle, jättämällä ne seuran postilaatikkoon (KaVo-salin sisäänkäynnin rappukäytävässä) tai toimistolle KaVo-salilla pidettävien tuntien aikana tai postittamalla ne. Huomioithan, että olet itse vastuussa postitse tulevista seteleistä, seura ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Muistathan myös, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, eli voit maksaa niillä vain omia tuntejasi, et esim. lapsesi tai puolisosi.

Voinko maksaa smartumilla/sporttipassilla myös jäsenmaksun?

Smartumin-liikuntaseteleillä/Virike-seteleillä ja sporttipassilla ei voi maksaa jäsenmaksua. Niillä on mahdollista maksaa ainoastaan tuntimaksut. Jäsenmaksu tulee maksaa joko käteisellä tai viitesiirtona saamasi laskun viitettä käyttäen.

Olen opiskelija, mutta laskuuni tuli väärä jäsenmaksusumma, mitä teen?

Jäsentieto-ohjelmamme ei kykene tunnistamaan opiskelijoita/eläkeläisiä/varusmiehiä, jonka vuoksi ohjelma antaa suoraan aikuisten 20 euron jäsenmaksun laskuun. Voit vähentää laskun summasta kymmenen (10) euroa, kun maksat laskun. Kirjoita myös omiin tietoihisi jäsentieto-ohjelmaan "huoltajan nimi ja puhelinnumero" (ainoa kohta johon voi kirjoittaa lisätietoja), että olet opiskelija/eläkeläinen/varusmies.

Tulisin maksamaan laskuni, milloin toimisto on auki?

Toimiston työntekijät ovat pääsääntöisesti toimistolla arkipäivisin kello 10-14, mutta poikkeuksiakin on. Varmista työntekijöiden paikallaolo aina ennen käyntiäsi. Kausien alussa järjestämme myös erikseen toimistopäivystyksiä, jolloin toimistolla ollaan klo 18 asti paikalla.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


TUNTEIHIN LIITTYVÄT:

 

Mikä on isosalituntien ja erityishintaisten/muiden tuntien ero?

Isosalitunnit ovat tunteja, joille sisältönsä ja/ tai pitopaikkansa puolesta voidaan ottaa hyvinkin paljon osallistujia ilman, että liikunnan laatu siitä kärsii. Tällaiset tunnit on koottu tuntipaletiksi jota nimitetään "isosalitunneiksi" ja maksamalla yhdestä viikoittaisesta isosalitunnista, voit käydä kerran viikossa millä tahansa isosalitunnilla, vaikka joka viikko eri tunnilla.Isosalitunteja on vain aikuisten ja nuorten tuntivalikoimassa.

Erityishintaiset/muut tunnit ovat puolestaan tunteja jotka joko järjestetään pienemmissä saleissa tai vaativat erityisen paljon liikkumatilaa mikä rajoittaa osallistujamäärää, tai niiden sisältö vaatii ohjaajaa antamaan tunnilla enemmän henkilökohtaista ohjausta, minkä takia ryhmä ei voi olla kovin suuri. Jos ilmoittaudut tällaiselle tunnille, olet oikeutettu käymään kauden ajan vain kyseisellä tunnilla, mutta voit toki korvata väliin jääviä tunteja millä tahansa isosalitunnilla. Lasten ja perheliikunta tunnit ovat tällaisia erityishintaisia tunteja, mutta korvausehdot ovat erilaiset, ks. seuraava kohta. .

En pääse osallistumaan tällä viikolla vakiotunnilleni, voinko korvata tuntia?

Kyllä on. Kaikki aikuisten tunnit on mahdollista käydä korvaamassa isosalitunneillamme, jotka ovat listattuina täällä. Perheliikuntatunnit on mahdollista korvata toisella perheliikuntatunnilla. Lasten ja nuorten tunteja ei ole mahdollista korvata tuntien turvallisuuden säilymisen vuoksi. Korvausohjeen voit käydä lukemassa täältä.

Saanko käydä kokeilemassa tuntia ennen kuin ilmoittaudun?

Kyllä saat! Kaikilla aikuisten ja perheliikuntatunneilla, joissa on tilaa, on mahdollisuus käydä kerran kokeilemassa ja tunnustelemassa, onko tunti mieleinen. Lasten tunneille kokeilukerta tulee aina ensin ilmoittaa toimistolle.

Tuon lapseni ensimmäistä kertaa jumppaan, saanko jäädä seuraamaan tuntia?

Toivomus on, että mikäli lapsesi jää saliin reippaana, vanhemmat poistuisivat pukuhuoneiden puolelle jumppatunnin alkaessa. Jumppatunnit ovat tarkoitettu lasten omiksi jumppahetkiksi, jossa he pääsevät opettelemaan ensimmäisiä kertoja ryhmässä toimimista ja vanhemmista erossa oloa, yhdessä muiden lasten ja kannustavien ohjaajien kanssa. Toivomme, että annatte ohjaajille ja lapsille näin jumpparauhan. Erikseen tunnista riippuen järjestämme yhteistunteja, jolloin vanhemmat ovat yhdessä lastensa kanssa erittäin tervetulleita osallistumaan tunnille!

Vakuuttaako seura jäsenensä?

Seuramme ei vakuuta jäseniä jumppatuntien ajaksi, vaan jokaisen tulisi huolehtia omat ja lapsensa vakuutukset kuntoon.

Pyydättekö lasten ohjaajia näyttämään rikosrekisteriotteen?

Kyllä. Jokainen ohjaaja, joka toimii alle kahdeksantoista vuotiaiden parissa on näyttänyt rikosrekisteriotteen ennen kuin on aloittanut ohjaamisen seurassamme.

Miten seuran jumppaliput toimivat?

Vuoden 2017 alusta lähtien seuralta ostettavat jumppaliput käyvät koko kyseisen kalenterivuoden ajan kaikilla kevät-/kesä-ja syyskauden kertamaksullisilla tunneilla, eli lauantaijumpan lisäksi ne käyvät kesäjumpissa sekä muissa loma-aikojen kertamaksullisissa aikuisten jumpissa. Käyttämättöämiä lippuja ei kuitenkaan lunasteta takaisin eikä hävinneitä lippuja korvata. Jäsenet (vain siis jäsenmaksun maksaneet) voivat ostaa toimistolta tai kertamaksullisilta tunneilta lippunippuja, joissa on 10 jumppalippua.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETKÖ LÖYTÄNYT KYSYMYKSEESI VASTAUSTA?

Laita viestiä seuran toimistolle joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen: info (at) kannelmaenvoimistelijat.fi. Toimiston työntekijät vastaavat parhaan taitonsa mukaan.