Palaute ja kysymykset

Alla olevan lomakkeen kautta voit antaa palautetta mistä tahansa seuraamme liittyvästä. Voit myös ottaa yhteyttä toimistoon.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

PALAUTE JUMPPATUNNEISTA:

Toivomme erityisesti palautetta tarjoamistamme jumppatunneista. Myönteinen palaute auttaa ohjaajia jaksamaan työssään ja kannustaa jatkamaan valitsemallaan linjalla. Muutosehdotukset puolestaan auttavat ohjaajaa kehittymään työssään ja huomioimaan paremmin osallistujat.

Myönteistä palautetta, kehittämisehdotuksia ja toiveita kannattaa antaa ensisijaisesti suoraan ohjaajalle, jolloin hän voi tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan huomioida ne ohjauksessaan. Ohjaajamme arvostavat sitä, että palautetta annetaan rakentavasti ja kannustavasti. Se lisää ohjaajan aitoa halua kehittyä ja rakentaa tunneistaan entistä parempia. Kaikki palaute toimitetaan eteenpäin ohjaajillemme, tarvittaessa nimettömänä. Autattehan meitä tarjoamaan teille sopivia jumppatunteja!

Palautetta aikuisten tunneista voi antaa myös suoraan aikuisten liikunnan vastaavalle (Satu Huttunen, huttunen.satu (at) gmail.com), ja lasten tunneista suoraan lasten ja nuorten liikunnan vastaavalle (Hanne Kajasviita, hanne.kajasviita (at) kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 050 467 5119).