Kannelmäen Voimistelijat

👍 Mene osoitteeseen https://vello.fi/kavo/
👍 Varaa paikkasi haluamallesi tunnille, Velloon ei tarvitse luoda käyttäjätunnusta.
👍 Jos et pääse tunnille, peru varaus viimeistään 3 tuntia ennen tuntia. (Etätunneilla peruutus tehtävä viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua)
👍 Osta joko sarja- tai anytimekortti etukäteen ja ota se tunnille mukaan!

Valitse ”syyskausi 2020”, ja pääset näkemään kalenterin ja varaamaan aikoja. Kun olet syöttänyt sähköpostisi Velloon, saat sinne kaikista varauksista vahvistuksen. Käytäthän tunneille ilmoittautuessasi koko nimeäsi, jotta osaamme kohdistaa ilmoittautumisen oikealle henkilölle.

Kavo-salin tunneille voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli tunnilla on tilaa. Näet tunnin osallistujamäärän Vellon ilmoittautumiskalenterista.

Osallistumisen peruminen tulee tehdä viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua, ja tunnille voi ilmoittautua vielä 1 t ennen tunnin alkua. Perumattomasta ilmoittautumisesta veloitamme 7 euron maksun (maksua ei voi maksaa sarjakortilla). Mikäli sairastut äkisti tai sinulle ilmaantuu hengitystieoireita kun tuntiin alle 3 tuntia, laita toimistolle sähköpostilla (info (a) kannelmaenvoimistelijat.fi) peruutus tai soita ja jätä vastaajaan viesti peruutuksesta puh 050 505 1578.

Kaikilla tunneille osallistujilla tulee edelleen olla joko sarja- tai anytimekortti, joka on ostettu jäsentieto-ohjelma Hoikan kautta ja maksettu eräpäivään mennessä. Ota siis aina kortti mukaasi jumppaan!

Huomioithan, että mikäli varaat koko kauden kerrallaan, niin sitä ei pysty tunneittain peruuttamaan. Kun varaat tunnit yksitellen, voit ne myös yksitellen peruuttaa.

Viikko 50 ei kirjaudu kausivarauksiin. Käythän tekemässä kyseisen viikon tunnit erikseen kertavarauksina!