Kannelmäen Voimistelijat

👍 Mene osoitteeseen https://vello.fi/kavo/
👍 Varaa paikkasi haluamallesi tunnille, Velloon ei tarvitse luoda käyttäjätunnusta.
👍 Jos et pääse tunnille, peru varaus viimeistään 2 tuntia ennen tuntia. Tunnille voi ilmoittautua vielä 30 min ennen tunnin alkua.
👍 Osta joko sarja- tai anytimekortti etukäteen ja ota se tunnille mukaan!

HUOM! 1.3.2022 jälkeen tunneille ei tarvitse ilmoittautua Vello-järjestelmässä. Poikkeuksena etätunnit, joille ilmoittautuminen tapahtuu Vellon kautta (maanantain Dynaaminen Flow jooga ja perjantain kehonhuolto). Livestriimatut tunit ovat kevätkaudella ns. hybridi-tunteja, joissa tunti pidetään myös paikan päällä Kavo-salilla. Linkki tunnille tulee ilmoittautumisvahvistuksessa. Osallistuessasi livestriimaukseen valmistauduthan näyttämään korttiasi kameralle ennen tunnin alkua ja merkkaa sarjakorttiin päivämäärä.

Valitse ”2022”, ja pääset näkemään kalenterin ja varaamaan aikoja. Kun olet syöttänyt sähköpostisi Velloon, saat sinne kaikista varauksista vahvistuksen. Käytäthän tunneille ilmoittautuessasi koko nimeäsi, jotta osaamme kohdistaa ilmoittautumisen oikealle henkilölle.

Osallistumisen peruminen tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua, ja tunnille voi ilmoittautua vielä 30 min ennen tunnin alkua. Perumattomasta ilmoittautumisesta veloitamme 7 euron maksun (maksua ei voi maksaa sarjakortilla). Mikäli sairastut äkisti tai sinulle ilmaantuu hengitystieoireita kun tuntiin alle 2 tuntia, laita toimistolle sähköpostilla (info (a) kannelmaenvoimistelijat.fi) peruutus tai soita ja jätä vastaajaan viesti peruutuksesta puh 050 505 1578.

Kaikilla tunneille osallistujilla tulee edelleen olla joko sarja- tai anytimekortti, joka on ostettu jäsentieto-ohjelma Hoikan kautta ja maksettu eräpäivään mennessä. Ota siis aina kortti mukaasi jumppaan!