Ilmoittautuminen

KESÄKAUSI 14.5-12.08.2018


ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu Internetin jäsentieto-ohjelman kautta. Lue täältä ilmoittautumisohjeet Lisätietoja tunneista sekä apua ilmoittautumiseen voit kysyä toimistolta.

Ennakkoilmoittautuminen syyskaudelle:

Syyskauden 2018 tunneille osallistuneet ovat voivat ilmoittautua samoille syksyn tunneille ennakkoon 27.6 - 29.7.2018. Julkaisemme syyskauden tarjonnan kesäkuussa.

Huomioithan:

  • Syyskauden uudet tunnit avautuvat kaikille yhteisesti tiistaina 1.8. klo 8.00.

 

 

PERUUTUSEHDOTMaksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksamattomista laskuistamme lähetetään sähköpostiin maksumuistutus ja tämän jälkeen laskut toimitetaan Visma Duetto- perintätoimistoon.

 

Peruutus tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta tunnin nimen edessä olevaa ”roskakori”-kuvaketta painamalla. Tai voit lähettää sähköpostilla tiedon osoitteeseen: info ( a ) kannelmaenvoimistelijat.fi. Mikäli sähköpostiisi ei vastata viikon sisällä (5 arkipäivää, poikkeuksena loma-ajat), laita viesti uudestaan.

 

Tunnin osallistumisen voi perua noin 1 vko ilmoittautumisen jälkeen. Yhden kerran voi käydä tunneilla kokeilemassa. Lasten tunneilla 1–2 kertaa. Ennakkoilmoittautumisen voi perua kauden ensimmäisten kertojen jälkeen.

 

Tunnin peruutus kauden/kurssin aikana lääkärintodistusta vastaan. Palautamme kausi- tai kurssimaksun osuuden käyttämättä jääneistä tunneista lääkärintodistusta vastaan, mikäli korvausmahdollisuus on poissuljettu.

 

Muissa tapauksissa kauden aikana tehdyistä peruutuksista palautetaan max.50% käyttämättä jääneiden tuntien kausi- ja kurssimaksusta.


Yksittäisistä tai muutaman viikon peruutuksista ei palauteta kausi- ja kurssimaksuja. Palautukset koskevat ainoastaan yli 4 viikon peruutusta.

Kausi- ja kurssimaksujen palautuksista vähennetään 10 euron toimistokulut.
 

Smartum- tai virikeseteleillä, Smartum-korteilla, Sporttipassilla tai OmaKunto-kortilla maksettuja kausi- tai kurssimaksuja ei palauteta peruutuksen yhteydessä.

 

Jäsenmaksua ei palauteta.

 

Peruutuksen tekijän on oltava yhteydessä seuran toimistoon sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli haluaa palautuksen. Jokainen peruutus käsitellään erikseen.

 

Tunnin peruuttanut menettää ennakkoilmoittautumismahdollisuuden seuraavalle kaudelle. Peruutuspaikka vapautuu uusille ilmoittautumisille.

 

 

Kannelmäen Voimistelijoilla on oikeus perua tunti, johon ei tule riittävästi osanottajia tai ohjaajan sairastumisen vuoksi. Peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla ja seuran nettisivuilla.

 

Voimassa 1.8.2015 alkaen (hallituksen hyväksymä 4/15 , 5/15 ja 5/16).