Ilmoittautuminen

SYYSKAUSI 14.8. - 10.12.2017
Poikkeuksena liikuntaviraston tilat: Kisahalli, Pirkkolan kuntosali ja uimahalli, joissa kausi on 4.9. - 18.12.


ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu Internetin jäsentieto-ohjelman kautta. Lue täältä ilmoittautumisohjeet Lisätietoja tunneista sekä apua ilmoittautumiseen voit kysyä toimistolta.

Ennakkoilmoittautuminen:

Kevätkauden 2017 tunneille osallistuneet ovat voivat ilmoittautua samoille syksyn tunneille ennakkoon 26. - 29.6.2017.

Huomioithan:

  • Syyskauden uudet tunnit avautuvat kaikille yhteisesti tiistaina 1.8. klo 8.00.
  • Mikäli lapsesi siirtyy seuraavaan ikäryhmään, on hänet mahdollista ilmoittaa uuteen ryhmään vasta varsinaisissa ilmoittautumisissa alkaen tiistaina 1.8.
  • Ennakkoilmoittautumisen laskun maksamatta jättäminen on peruutus ja ennakkoilmoittautuminen poistetaan.

Varsinainen ilmoittautuminen:

Varsinaiset ilmoittautumiset (uudet jäsenet / uusille tunneille) alkavat verkkosivuillamme tiistaina 1.8.2017 klo 8:00. Toimiston iltapäivystyspäivämäärät voi käydä katsomassa täältä.

Syyskauden aloitus:

Syyskausi alkaa maanantaina 14.8.2017. Poikkeuksena Pirkkolan tunnit (kuntopiiri, vesijumpat ja hydrobic) ja Kisahallin tunti, jotka alkavat 4.9.

Tunnit peruttu seuraavina ajankohtina:

  • Pyhäinpäivänä 4.11.2017
  • Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017

 

 

Yllä mainittujen peruutusten lisäksi kouluilla on oikeus peruuttaa tunteja kahden viikon varoitusajalla. Tiedotamme näistä peruutuksista etusivujemme ajankohtaista -palstalla.

 

PERUUTUSEHDOTMaksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksamattomista laskuistamme lähetetään sähköpostiin maksumuistutus ja tämän jälkeen laskut toimitetaan Visma Duetto- perintätoimistoon.

 

Peruutus tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta tunnin nimen edessä olevaa ”roskakori”-kuvaketta painamalla. Tai voit lähettää sähköpostilla tiedon osoitteeseen: info ( a ) kannelmaenvoimistelijat.fi. Mikäli sähköpostiisi ei vastata viikon sisällä (5 arkipäivää, poikkeuksena loma-ajat), laita viesti uudestaan.

 

Tunnin osallistumisen voi perua noin 1 vko ilmoittautumisen jälkeen. Yhden kerran voi käydä tunneilla kokeilemassa. Lasten tunneilla 1–2 kertaa. Ennakkoilmoittautumisen voi perua kauden ensimmäisten kertojen jälkeen.

 

Tunnin peruutus kauden/kurssin aikana lääkärintodistusta vastaan. Palautamme kausi- tai kurssimaksun osuuden käyttämättä jääneistä tunneista lääkärintodistusta vastaan, mikäli korvausmahdollisuus on poissuljettu.

 

Muissa tapauksissa kauden aikana tehdyistä peruutuksista palautetaan max.50% käyttämättä jääneiden tuntien kausi- ja kurssimaksusta.


Yksittäisistä tai muutaman viikon peruutuksista ei palauteta kausi- ja kurssimaksuja. Palautukset koskevat ainoastaan yli 4 viikon peruutusta.

Kausi- ja kurssimaksujen palautuksista vähennetään 10 euron toimistokulut.
 

Smartum- tai virikeseteleillä, Smartum-korteilla, Sporttipassilla tai OmaKunto-kortilla maksettuja kausi- tai kurssimaksuja ei palauteta peruutuksen yhteydessä.

 

Jäsenmaksua ei palauteta.

 

Peruutuksen tekijän on oltava yhteydessä seuran toimistoon sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli haluaa palautuksen. Jokainen peruutus käsitellään erikseen.

 

Tunnin peruuttanut menettää ennakkoilmoittautumismahdollisuuden seuraavalle kaudelle. Peruutuspaikka vapautuu uusille ilmoittautumisille.

 

 

Kannelmäen Voimistelijoilla on oikeus perua tunti, johon ei tule riittävästi osanottajia tai ohjaajan sairastumisen vuoksi. Peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla ja seuran nettisivuilla.

 

Voimassa 1.8.2015 alkaen (hallituksen hyväksymä 4/15 , 5/15 ja 5/16).