Kannelmäen Voimistelijat

Pidetään vielä tänä keväänäkin huolta hyvästä hygieniasta ja noudatetaan näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta
voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja
nauttia liikunnasta!

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen (päivitetty 22.4.2022):

  • Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet ja jää kotiin sairaana.
  • Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit
    tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.
  • muutos 22.4.2022: maskin käytön suositus poistuu. Jokainen voi kuitenkin halutessaan käyttää edelleen maskia oman harkinnan mukaan.
  • Älä tule pukuhuoneeseen etukäteen tai jää sinne tunnin ajaksi tai sen jälkeen. Jätä pukuhuoneeseen päällysvaatteet ja siirry tunnille. Pukuhuonetiloja ei suljeta, koska niiden kautta saadaan ohjattua osallistujat tunneille ja sillä vähennetään lähikontakteja esim. KaVo-salin eteiskäytävällä. Odotathan siis ulkona, jos tulet ajoissa!
  • Muista turvavälit. Pidä etäisyyttä muihin paikalla olijoihin.
  • Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona.
  • Aikuisten tunneille ota oma jumppamatto mukaan. Mikäli lainaat seuran jumppa-alustaa, muista desinfioida se käytön jälkeen.
  • Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

Poistamme aikuisten tunneilta vello.fi-palvelun ilmoittautumisen 1.3. alkaen, mutta seuraamme ryhmäkokoja sekä viranomaisohjeistuksia tiiviisti ja otamme vellon takaisin käyttöön tarvittaessa. Etätunneille edelleen ilmoittautumiset vellon kautta, koska ilmoittautumisvahvistuksen mukana tulee linkki tunnille.
Koulujen saleissa ei ole maksimimäärää määritelty, mikäli tunneille tulee paljon osallistujia, määritämme maksimimäärän ja tiedotamme mahdollisesta ilmoittautumisohjelma vellon käyttöönotosta myös koulujen saleille.

Aikuisten tunneilla pyydämme jokaista jumpparia ottamaan kortin mukaan saliin ja laittamaan oman jumppapaikan/-maton viereen. Ohjaaja käy tarkistamassa /rastittamassa kortit ennen tunnin alkua tai tunnin aikana.

Olemme tehostaneet KaVo-salin siivousta ja ilmastointia.

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan ilosta.