Kannelmäen Voimistelijat

Ruth

Olen Ruth, koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri. Olen työskennellyt Kannelmäen Voimistelijoissa vuodesta 2019, missä ohjaukseni painottuu pitkälti lihaskunnon puolelle. Aloitin itse lihaskuntoharjoittelun vuonna 2008 ja työskentelyn kuntosalimaailmassa v. 2013. Vuonna 2016 paneuduin myös tutkimuspuolelle liikuntatieteellisessä, mistä valmistuin maisteriksi v. 2018 kansainvälisestä ohjelmasta Sports Management and Health Promotion.

Siirryin toimimaan pk-seudulla luonnollisesti yksityisenä elinkeinonharjoittajana, sillä halusin yhdistää toimeentuloni ja matkailun. Matkailu onkin ollut liikunnan ohella elämäntapa, ja olen reissannut noin 25 maassa, tähän mennessä. Parhaillani toimin liikunnan ohjaajana, itsenäisenä alihankkijana yrityksille, sekä omien asiakkaiden parissa. Toki online -tuotekehitys on olennainen osa nykyaikaa, erityisesti kiihtyen vuonna 2020.

Ohjauksissani haluan nostaa esille uuden oppimista ja motivaatiota. On tärkeää, että jokainen kokee onnistumisen tunteen osana liikunnan harrastusta ja terveellistä elämää. Pienet yksityiskohdat ja tekniset asiat, eri tasoihin sovellettuina, ovat myös asioita, joita pyrin sisällyttämään tunneille. Vauhdikkaammissa ohjauksissa käytän paljon välineitä ja lisäpainoja niillä saleilla, missä se vain on mahdollista.

Nähdään pian!