Kannelmäen Voimistelijat

Helmi

AIKUISET

Olen Helmi ja asun Klaukkalassa mieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa.

Ohjaan Kannelmäen voimistelijoilla tällä hetkellä Niska-selkätunteja ja Venyttely-rentoutustunteja.

Valmistuin liikuntaneuvojaksi -08 ja siitä lähtien olen ohjannut liikuntaa työkseni. Vuosien varrella olen kehittänyt osaamistani osallistumalla erinäisiin koulutuksiin, viimeisimpänä kahvakuulaohjaajan koulutus.

Olen saanut liikuttaa erilaisia asiakasryhmiä vauvoista senioreihin ja mahdollisuuden tutustua myös erityisliikuntaa tarvitsevien liikuttamiseen. Asiakaskunnan lisäksi myös ohjaamieni tuntien kirjo on laaja ja se tästä työstä tekeekin mielekkään; erilaisia asiakkaita, erilaista liikuntaa, ja jokaiselle jotakin!

Ohjaajana olen positiivinen, rauhallinen ja napakka. Painotan liikesuoritusten tekemistä oikealla tekniikalla. Vahvuuteni ohjaajana on selkeä ja rauhallinen ohjaustyyli, kuuluva ääni, energisyys, liikunnallisuus ja se että pidän työstäni jonka uskon välittyvän myös asiakkailleni.

Liikunta on aina kuulunut elämääni ja saan siitä hurjasti energiaa ja hyvää mieltä. Välillä se on lenkkipoluilla juoksemista maraton mielessä tai sitten ihan vain omien ajatusten kanssa olemista, kuntosalilla hikoilemista, mäkivetoja tai kehonpainoharjoittelua ystävän tai perheen kanssa.

Nyt hoitovapaalla ollessa on hyötyliikunnan merkityksen ja tärkeyden ymmärtänyt uudella tavalla ja mihin kaikkeen sen pystyy yhdistämäänkään.