Blogi

Tervetuloa mukaan lukemaan elämästä Kannelmäen Voimistelijoissa - niin ja liikuntaan ja terveyteen liittyvistä asioista muutenkin!

 

Kannelmäen Voimistelijoiden blogin kirjoittaja on vaihtuva.

Blogin tarkoituksena on tarjota näkökulmia, mielipiteitä ja puheenaiheita liikuntaan ja terveyteen. Blogin kautta on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja tuoda esiin ruohonjuuritason usein näkymättömäksi jäävää toimintaa. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, mistä haluat lukea - tai mistä haluat itse kirjoittaa!

Voit myös päästä itse kirjoittajaksi. Sinun ei tarvitse olla runoilija, eikä edes lukion äidinkielen tunnit läpäissyt.  Pääasia on, että sinulla on sanottavaa ja haluat jakaa sen muiden kanssa. Voit varata yhden bloggauskerran tai useamman.

Tekstin mahdollisesta muokkaamisesta neuvotellaan aina erikseen blogikirjoittajan kanssa. Seura varaa oikeuden olla julkaisematta tekstiä.

Kerro lyhyesti itsestäsi, miksi haluat mukaan, mitkä ovat kiinnostuksen kohteesi ja mistä haluat blogissa kirjoittaa. Kerro samalla, mikä olisi sinulle sopiva ajankohta kirjoittaa. Vahvistamme jokaisen blogikirjoitusvarauksen erikseen.

 

 

Mistä haluat tulevassa blogissa lukea? Kenet haluaisit kirjoittajaksi (ohjaajan, jumppaajan, seuratoimijan)? Mikä blogin nimeksi? Kaikki ideat ja ehdotukset saa kirjoittaa tämän palautelomakkeen kautta.