Tuntien korvaaminen

TUNTIEN KORVAAMINEN

Tuntien korvaaminen koskee aikuisten tunteja. Lasten ja nuorten tunteja ei voi korvata turvallisuussyistä.

Mikäli et pääse osallistumaan omalle tunnillesi esimerkiksi sairauden tai matkan takia, voit käydä korvaamassa aikuisten tunnin kaikilla isosalitunneilla. Pikkusaleihin mahtuu rajallinen määrä osallistujia liikuntasalin pienestä koosta johtuen, joten pikkusalitunnit eivät ole korvaustunteja. Kesäjumpista ylijääneet kymmenen kerran liput voi käyttää lauantaijumpassa kuluvan vuoden syyskuun loppuun asti.

Mikäli käyt korvaamassa tunnin, lisää vain nimesi korvaustunnin listan loppuun ja laita rasti sen päivämäärän kohdalle, jolloin olit korvauksen suorittamassa.

Mikäli tunti on peruttu järjestäjän tai liikuntatilojen vuokraajan toimesta pyhäpäivien, vesivahinkojen, ylioppilaskirjoitusten, koulun oman käytön tai muun syyn takia, voit käydä korvaamassa tunnit edellä mainituilla tunneilla. Syys- ja talvilomaviikon peruttuja tunteja ei saa korvata, sillä kokonainen lomaviikko koskee kaikkia tunteja tasapuolisesti.

Kaikki tuntien korvaukset tulee suorittaa sen syys- tai kevätkauden loppuun mennessä, jolloin tunti on jäänyt välistä. Tunteja ei voi korvata enää seuraavan kauden aikana tai myöhemmin.

Mikäli olet sairasloman takia estynyt osallistumasta tunneille yli neljään viikkoon, etkä ehdi käydä korvaamassa tunteja, ota yhteyttä seuran toimistolle.