Kävijöiden kokemuksia tunneista

Hae tunnit alkukirjaimella

 

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Å  Ä  Ö  

 

Body step

 

” Pään nollaus! :-) Tänä syksynä uudet askeleet +++”

” Kokonaisvaltainen tunti. Liikuntaa vauhdikkaasti alkuun, pitää keskittyä, unohtaa työpaineet. Lihaskuntoa lopuksi ja venyttelyä.”

” Aivojumppaa, sopivat koreografiat, joskus aivot kyllä kovilla. Voimatanko on ihana. Kannustava ohjaaja.”

” Käyn tunnilla kokeillakseni jotain uutta. vähän aivotyötä vaativaa jumppaa. Ohjaus on selkeää myös aloittelijalle. Tunti tasapainoinen, riittävän haastava ja monipuolinen. Kiitos! :-) ”

” Loistava tekemisen meininki. Ei turhia puheita, vaan tekemistä. Hyvää musaa. J Innostuin taas jumppaamaan monen vuoden jälkeen. Kiitos! ”

” Rankkaa, hikistä jumppaa kaikenikäisille ja –kokoisille! ”

 

Dance fusion (ent. yli 18v.)

 

" Täydellinen, jos on jo tanssitaustaa ja ”vakavan treenaamisen” ajat jo ohi, mutta haluaa kuitenkin tunnille, jossa pääsee kehittymään. Tavoitteellista treenaamista. Samat tutut treenikaverit; koko kauden ajan joukkuehenki ja tiimi tärkeä. Tunnilla kannattaa käydä säännöllisesti, jotta tunneista saa kaiken mahdollisen hyödyn irti. "

" Tälle tunnille, jos haluat jo hieman enemmän haastetta tanssiin, mutta et kuitenkaan halua hampaat irvessä pakertaa. Tämä tunti on rento, mutta opettavainen. "

" Tunneilla on mukavasti haastetta myös vähän enemmän tanssia harrastaneelle. Ryhmähenki on mahtava & uudet ihmiset otetaan aina innolla vastaan. Tunnilta lähtee aina hymy huulilla pois ja odottaa jo seuraavaa tuntia. Kauden huipennus on näytöskoreografian teko (meillä/seuralla on joka kevät ja joulu kauden näytökset). "

" Tällä tunnilla on etua, jos on  jonkin verran aiemmin tanssia harrastanut ja Jaanan ohjauksessa kehittyy kyllä pidempäänkin tanssinut. Ote on humoristinen ja rento, mutta tarvittaessa hyvin pedantti.  Tanssilajeja opetellaan laidasta laitaan. Ja porukka on ihan mahtavaa, ja tanssikavereista on tullut monelle myös ”siviilielämän” kavereita."

SIVUN ALKUUN

 

Dance fusion yli 30v.

 

" Ihan paras tunti, jos tanssikärpänen puraisee vasta aikuisemmalla iällä. Ikäraja on vain viitteellinen, sillä mukana on niin 20- kuin 50-vuotiaitakin ja hieno meininki kaikilla! Jaana tarjoaa paljon liikevaihtoehtoja eri taitotasoilla oleville, rohkaisee haastamaan itseään, mutta kyllä saa myös mennä omalla mukavuusalueella halutessaan. Ja kukaan ei kyllä tuomitse, vaan tosi kannustava ilmapiiri vallitsee koko ajan. "

" Tanssin iloa ja hyvää meininkiä rennossa ja avoimessa porukassa, lihaskuntoa unohtamatta. Rentoa ja superhauskaa, viikon kohokohta.  Pääsee esiintymään näytöksiin, jos haluaa. "

" Monipuolista tanssia, jossa pääsee kokeilemaan ja oppimaan uutta sekä haastamaan itseään. Sopii tanssista kiinnostuneille. "

" Tämä tunti toimii myös musiikkiterapiana. Hyvin valitut ja vaihtuvat musat. Aikuisten ryhmässä ei tarvitse nolostua vaikka muuvit itsellä ovat jo kankeita. "

" Tanssin iloa aloittelijoille ja edistyneemmille. Vaihtuvia tanssityylejä ja musiikkia. Bonuksena kunto kasvaa. "

" Tasokasta tanssinopetusta kaikentasoisille tanssijoille. Harjoitellaan monipuolisesti eri tanssilajeja ja tekniikka. "

" Jos kaipaat hyvää mieltä hyvässä seurassa tanssien, niin tämä on se tunti. Turhan vakavaa ei tarvitse olla. "

" En ollut harrastanut tanssia koskaan ennen kun ilmoittauduin tähän ryhmään, mutta omaa kankeuttaan ei ole tarvinnut hävetä (se ei kiinnosta muita). Musiikkityyleissä on mukavasti vaihtelua; juuri kun on löytänyt oman suosikkitanssinsa, seuraava on vielä hauskempi! "

" Loistava opetus, rento meininki. Omalla osaamistasolla ei väliä. Rahalle vastinetta. Oppii tanssilajeja jne. "

" Tunneilla opetellaan tekniikkaan mukavasti & sopivissa määrin. Yhtä tanssisarjaa käydään aina 3 kertaa läpi ja niistä koostetaan esityskoreografia, mutta kenenkään ei ole pakko esiintyä, jos ei halua. Tunneilla on aina hyvä fiilis! "

SIVUN ALKUUN

 

Hikijumppa

 

” Hikijumppa on nimensä veroinen jumppa. Tehokas, pirteä ja monipuolinen tunti. Innostava ja pätevä ohjaaja. :-)

” Kivaa ja rankkaa. :-)

”Hyvä meno! Musiikinharrastajalle hyvä paikka jumpata, koska musiikki ei ole liian kovalla. :-)”

” Vauhdikasta menoa hyvän musiikin tahdissa & lihaskuntoa.”

” Torstain tunneilla on aina iloinen ja pirtsakka meininki.”

” Torstaisin saa hiki virrata… Yes!”

” Käyn torstain tunnilla liikunnan takia sekä erittäin hyvän vetäjän vuoksi.”

” Jumppa on sopivan lähellä kotia. Hyvät vetäjät ja hyvä musat.”

” Hyvä & monipuolinen tunti sekä kiva fiilis treenata!”

” Iloinen, rempseä meininki ja otsikon mukaisesti hikistä on – ja hyvä niin!”

SIVUN ALKUUN

 

Ikinuoret

 

” Hyvä vetäjä, mielenvirkistykseksi, sosiaaliset kontaktit, terveyden ylläpitäminen, notkeus ja vetreys pyrkimyksenä säilyttää, tunti vaihteleva, kevyempää ja raskaampaa, hyvä musiikki. ”

” Hyvä vetäjä, virkistäviä venytyksiä, voimaannuttavia liikkeitä. ”

” Suosittelen Ikinuoret tuntia yli 60-vuotiaille. Käyn tunnilla maanantai-aamuisin ja sillä on hyvä aloittaa viikko. Tunti on sopivaa liikuntaa tämän ikäisille. Tunti ei ole liian rankka mutta kuitenkin tarpeeksi haastavaa. Tunnin jälkeen olo on vetreä ja lämmin. ”

” Sopivan reipas jumppa. Ei liian rajua, mutta kuitenkin erittäin liikunnallista. Kiitos Satu!”

” Sopivan tempoista liikuntaa, ei liian hidasta eikä nopeaa. Ohjaajalle (Satu) suurkiitos. Voin suositella ja olen suositellutkin ryhmää ja Kannelmäen Voimistelijoita. ”

” Hyvä jumpan vetäjä, voin suositella kavereilleni. ”

” Vetäjä on erittäin mukava ja kannustava. Matka nykyään (paikka vaihtui syksyllä 2015) epämukava.”

” Tosi hyvä meno, sopiva ikäihmiselle olematta mikään ”lälly”. Satu erinomainen ohjaaja.”

” Suosittelen. Kyllä kaikenlainen voimistelu tekee hyvää kunnolle. Ei tule jäsenet kipeiksi, kun harrastaa monenlaista liikuntaa. Näin on todennut 82-vuotias (vanhus). Kiitos tästä kaikesta!"

” Hyvä aika, hyvä vetäjä. Ei liian vaikeaa ikäihmisille. Hauskaa oli erityisesti tanssillinen ohjelma (letkajenkka ym.)”

” Tosi hyvä jumppa. Aamu hyvä aika. Musiikki mieluista. Pidin erityisesti tanssillisesta suomalaisen musiikin ohjelmasta ja Satun ohjaus 10+.”

” Tosi kiva aloitus viikolle. Satu on ihana vetäjä.”

SIVUN ALKUUN

 

JokaMiehen jumppa

 

” Erinomaisia tunteja keski-ikäisille äijille. Tunneilla mukavasti vaihtelua, ei liian vaikeita kuvioita, sopivan rankkaa – erittäin hyvä! Sopii keski-ikäisille, ei tarvi olla huippukunnossa, tällainen yli 100 kg plösökin pärjää. Hyvä Eeva!”

” Hyvää:Monipuolinen. Kehitettävää: lisää tempoa. Suosittelen: keski-ikäisille äijille!”

” Sopii nimensä mukaisesti jokaiselle. Ei haittaa jos ei pysy rytmissä tai on mahaa. Ohjaajamme Eeva-Maria on upea!”

 ” Hyvä jumppa, hyvä vetäjä. Sopii kaikille miehille. Voisi kestää 1,5-2 tuntia. Hyvä ettei ole vaikeita askelaita.”

” Syvien vatsalihasten esiin kaivamista, tukirangan lihaksi jne. Suosittelen kaikille joiden ei tule tehty7ä vetämättä, eli itsekseen.”

” Monipuolista. Sopii kaikenikäisille: missä nuoret miehet?”                                                 

” Suosittelen sille joka haluaa kohottaa kuntoa ja liikkuvuutta. Hyvää tuntien monipuolisuus.”

SIVUN ALKUUN

 

Jokaisen jumppa

 

ohjaaja Satu (KaVo-sali, ma- aamupäivä)

” Maanantai-aamun jumppa energisoi koko viikon. Vauhtia viikkoon! ”

” lihakset lämpimiksi ja hiki pintaan hyvän musiikin tahdittamana. Mukava ja osaava ohjaaja neuvoo liikkeet perusteellisesti & helpomman ja vaikeamman vaihtoehdon.”

 ” Monipuolinen ja tehokas jumppaa ”aikuiselle”. Hyvä vetäjä.”

 ” Monipuolinen, hyvä ohjaaja.”

” Monipuolinen tunti. Paras ohjaaja. Hiki pitää tulla ja tässä tulee. Aamupäivällä on kiva jumpata, jää vielä päivä vapaaksi.”

 

ohjaaja Satu (KaVo-sali)

” Hiki virtaa, hyvää liikuntaa. Tunnin korvausmahdollisuus tosi mukava.”

” Jos ehtii tälle tunnille, jää vielä aikaa muulle. Vaihtelevat ohjelmat.”

” Käyn tunnilla, koska yritän seurata Satua ”kuin hai laivaa”. Tunnit aina hyvin koostettu. Ajankohta ja paikka sopivat hyvin. Olen yrittänyt houkutella naapuria  mukaan.”

” Hyvä ohjaaja. Sopivat liikkeet myös nivelrikkoiselle. Hyvin vaihtoehtoliikkeitä.”

SIVUN ALKUUN

ohjaaja Mari (Puukoulu)

” Jumpan vetäjä Mari on innostava ja iloinen ohjaaja. Jumppaliikkeet ovat monipuolisia ja kohdistuvat eri kehon osiin. Olen tyytyväinen tähän jumppaan.”

” Jumppa alkaa sykkeen kohotuksella. Hyvää musaa ja ohjelmaan sopivat liikkeet. Lämmittelyn jälkeen. 4 viikon välein vaihtuva ohjelma à keppijumppaa, painoilla harjoittelua. On ollut kuminauhajumppaa jolla saadaan tehoa liikkeisiin. Vatsa&pakaraviikotkin oli  minun mieleen. Olen tykännyt kovasti jumpan monipuolisuudesta.Mari on sopivan vaativa ja katsoo, että teemme liikkeet oikein. Hän on myös innostava! Tässä jumpassa kehittyy lihakset, tasapaino, voima, rytmiikka ja tulee hyvä mieli.”

” Tunnin alussa sopivan pituinen sykettä nostava osio jonka jälkeen lihaskunto/treeniä kehon eri lihasryhmiin ja loppuvenytykset/rentoutus. Ohjaaja ammattitaitoinen, ohjaa ja neuvoo.”  

” Tosi hyvä, tehokas ja hauska tunti. Hiki virtaa. tunti on monipuolinen, sekä lihaskuntoa että aerobista.”

” Mutkaton perusjumppa lähellä kotia. Sopivaan aikaan, kun mies voi laittaa lapsen nukkumaan ja hiljaiseen kotiin on ihana palata virkistyneenä.”

” Jumpassa on sopivasti sykkeen kohotusta, välillä vähän hengästyttääkin. Marilla on vaihtoehtoja liikkeiden suorittamiseksi, jokainen voi tehdä oman kuntotason mukaan – tosin tunnit eivät ole ”luovuttajille”. Tunneilla on nuorekasta musiikkia. Mari on kannustava ohjaaja. Tunnin jälkeen on iloinen mieli.”

SIVUN ALKUUN

ohjaaja Emmi (Malminkartano)

” Selkeätä perusjumppaa. Hyvät ohjaajat! Napakat ohjeet. Suosittelen kunnon nostamiseen ja ylläpitoon!”

” Selkeät ohjaajat, vaihtelevat ohjelmat. Hyvä niska-selkäosuus. Hyvä tila, väljää. :-)

” Monipuolinen tunti, jossa koko keho virkistyy ja voimistuu. ”

” Jos olet harrastanut liikuntaa, niin on hyvä ja monipuolinen. ”

” Tehokas tunti, pysyy vanhempikin mukana. ”

” Lihaksiin kuntoa!”

” Helppo tulla; vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta, perässä pysyy. On paljon toistoa ja seuraavalla kerralla on ”helpompi” pysyä mukana. Kaikenkuntoiset pärjää.”

” Hyvä tempo, lämmin tulee. Käy joka lihakseen. Hyvä tunti!”

” Tehokasta toimintaa, ei juurikaan löysäillä tällä tunnilla!”

” Helppoa perusjumppaa joka sopii kaikille. :-)”

” Helppo tulla, koska lähellä kotia. Kunhan jaksaa tulla, jaksaa taas hieman enemmän arkea. ”

” Kaikki jumpat ovat hyviä.”

” Lähellä!”

 

ohjaaja Johanna (Pihkapuisto)

” Hyvä tunti, reipas, iloinen vetäjä. Tulee hiki, muttei liian rankka.”

” Todella loistavaa liikuntaa. Hyvin monipuolista. Askelsarjat eivät ole vaikeita, kaikki pystyvät ne tekemään.”

” Sijainti loistava! Kivaa perusjumppaa, sopii kaikille.”

” Hyvää, tehokasta perusjumppaa. Hyvä fiilis.”

” Pirteä ja innostava ohjaaja, joka saa ylittämään oman itsen. Hyvät venyttelyt lopuksi.”

” Reipas, perusliikkeillä tehtävä, tehokas, hyväntuulinen tunti. :-)

” Vauhdikas, vilkas, nopea rytminen kuntotunti. Vaikeat hypyt saa tehdä omalla tavalla. Hiki tulee. Erityiset kiitokset iloiselle ja kannustavalle ohjaajalle.”

SIVUN ALKUUN

 

Kahvakuula

 

” Kivaa ja hikistä jumppaa. Mukava ja ammattitaitoinen ohjaaja. ”

” Tosi hyvää kuntoilua. Hiki tulee varmasti ja hyvä mieli! ”

” Loistava jumppa, hyvä ohjaus, loistava tunnelma! Lisää vaan näitä! ”

” Tulee aerobinen sekä anaerobinen harjoittelu. ”

”  Mukava ja tehokas tunti. Tsemppaava ope.”

” Hikeä pintaan mukavalla tavalla.”

” Tehokasta ja monipuolista lihaskuntoa. Jokainen voi tehdä omalla tasollaan. ”

” Tehokasta, mukavaa ja saa hien pintaan. Satu on hyvä vetäjä, innostava. ”

” Syksyllä vasta aloitin kahvakuulan, mutta ihan mun laji. Satu vetää hyviä treenejä. Loistava fiilis joka tunnin jälkeen. :-)”

” Tautisen hauskaa hikiriehuntaa! Loistava opastus liikkeisiin. Koko keho joutuu töihin! JEE! ”

” Tehokas lihaskuntotreeni (omaan tahtiin). Hyvä keskikehon treeni. ”

” Kiva ohjaaja, hiki lentää. Kivat kävijät joka viikko seurana. Kunto nousee. ”

” Tehokas koko kehon lihaskuntotreeni.Tärkeää lihasvoimaa miehille ja naisille. Toimistotyöläisen keho kiittää! ”

” Hyvä ohjaaja! Tehokas väline koko kehon voiman kehittämiseen. Kunnon kohottaja. ”

” Tehokasta. Koko kropalle hyvä. Tulee hiki. Hieman yksitoikkoista”

” Hyvä tunti. Porukalla hyvä yhteishenki. Taatusti tulee hiki. ”

”Hikisestä rääkistä huolimatta virkeänä alkavaan viikkoon. ”

” Aivan loistava hikikahvatreeni. Iso kiitos! :-)”

” Hikisin tunti mitä KaVo tarjoaa! :-)

” On ”hot”-kuula. Voi tehdä oman treeninsä. Korkea syke. ”

” Hyvin suunniteltu ja ohjattu. Hiki lentää. Hyvä meininki. ”

SIVUN ALKUUN

 

Kehonhuolto

ohjaaja Satu

 

” Parasta on hyvä ohjeistus, tietää koko ajan mitä on tekemässä ja miksi! Bonuksena vielä kiva musiikki ja leppoisa tunnelta.”

” Oikein hyvä tunnit.”

” Kiva kun ohjeita annetaan riittävän paljon ja tasaiseen tahtiin. Kivat venytykset, tuntuu joka kerta tosi tehokkaalta. ”

” Erittäin hyvä.”

” Hyvä ohjelma, hyvä ohjaus.”

” Monipuolisia, hyviä, venyttäviä liikkeitä. Liikkuvuus lisääntyy. Kiitos!”

” Tunti vain omalle kropalle. ”

” Uusia tapoja kehonhuoltoon, vetreyttää ja notkeuttaa. Pienet krempat paranee, mieli virkistyy. ”

 

ohjaaja Johanna (Pihkapuisto)

” Koko tunti vain itselleni. Keho ja mieli virkistyy.”

” Asiantunteva ohjaaja. Koko keho käydään tunnilla läpi. Ohjaaja selostaa koko ajan asiantuntevasti liikkeen vaikutuksen kuhunkin lihakseen. Hyvä myös kun muistuttaa hengittämisestä.”

” Rentouttaa ja avaa jumeja ihan huomaamatta, lähes pilateksen omainen. Tykkään! J Vähän kaipaan myös niitä alkukauden vauhdikkaampia tunteja. Ehkä nämä syksyyn ja reippaampaa tekemistä talveen kun paikat toimii. :-)”

” Jumppa aukaisee jumeja ja lukkoja. Tyhjentää mielen ja tulee tietoiseksi omista lihaksista ja ongelmakohdista.”

” Todellinen koko kehon huolto. Kaikki (suurinpiirtein) lihakset tulee venytettyä, tosi kireitä lihaksia. Todella loistava myös jumpan jälkeen.”

” Helpot, rauhalliset liikkeet. Ohjaajalla selkeät ohjeet. Tehokkaat liikkeet.”

” Mahtava koko kehon huolto tunti. Tästä tunnista on OIKEASTI hyötyä. :-)

SIVUN ALKUUN

 

Koko kropan treeni

 

” Patteritreenit alkukauden tunnilla tehokkaita ja monipuolisia, koko keho töissä. Lihaskuntoa, voimaa ja hengästyttikin. Tykkäsin punttitreenistä. ”

” Hyvä tunti. Tulee hiki ja sopivasti lihaksissa tuntuu. Lähellä, nopea matka kotiin.”

” Ei liian rankka eikä kevyt, kuitenkin eri lihaksillle työtä ja aerobista myös. Ei hyppyjä.”

” Jos pidät kuntosalityyppisestä jumpasta, niin tunti on sinulle.”

” Tehokas ja reipas koko kropan treeni!”

” Hyvä musa, vaihteleva ja tehokas treeni.”

SIVUN ALKUUN

 

Kuntopiiri kuntosalilla

 

” Johanna on loistava ohjaaja, tsemppaaja, tekee mieli haastaa itseään enemmän hänen ohjauksessaan. Hyvä vaihtoehto ja lisä tavis jumpille! Kiitos! ”

” Suosittelen, kannattaa aloittaa!”

” Mukaan vain! Tehokas lihastreeni. Hyvä ohjaus. Helppo lähteä mukaan.”

SIVUN ALKUUN

 

Kuntopiiri (Pihkapuiston alakoulu, Malminkartano)

 

Mikä saa sinut osallistumaan kuntopiiriin?

" Paikka ja aika ratkaisee. Olin alkuun epäilevä, koska en tavallisesti ole kuntopiiristä pitänyt. Tämä on kuitenkin ollut täydellistä."

" Sopivan lähellä. Osoittautui todella hyvin suunnitelluksi ja toteutuu hyvin ja tehokkaasti. Ohjaaja kertoo hyödyllisiä asioita samalla."

" Hyvää perusjumppaa. Lähellä kotia, helppo tulla."

" Sijainti, ajankohta, Johanna! Tehokasta ja kivaa!"

" Korvausjumppa."

" Reipas meininki, asiantunteva ohjaaja, tehokas tunti."

" Tunnin monipuolisuus, puolapuiden, kumiauhojen ym. hyväksikäyttö. Nykyaikainen tunti, mukaansa tempaava ohjaaja. Ohjaaja selostaa liikkeet hyvin. "

" Tehokas tunti, kehityksen huomaa selvästi. Hyvät ohjeet ja perustelut liikkeille. Kiva ilmapiiri."

" Hyvää perusliikuntaa, josta tulee hiki. Sijainti kodin vieressä on erinomainen."

" Loistava, innostava ja motivoiva ohjaaja. Kunnon tehokas jumppa. Itsekin koen kuntoni kohenevan. Kotia lähellä."

 

Millä perusteella suosittelisit muillekin?

" Ohjaaja aivan huippu!"

" Reipasta menoa, kunto kasvaa ja lihakset pysyvät kunnossa."

" Helppo, hyvä liikuntamuoto ja tehokas."

" Johanna! Hyvä ja tehokas tunti."

" Yksinkertaisen tehokas."

" Reipas meininki, asiantunteva ohjaaja, tehokas tunti."

" Paras jumppaohjaaja: Johanna :-) Monipuolinen, koko kehon tehojumppa oman kunnon mukaan. Ryhmän ilmapiiri, uudet jumppaajat ovat tervetulleita."

" Tehokas tunti, kehityksen huomaa selvästi. Hyvät ohjeet ja perustelut liikkeille. Kiva ilmapiiri."

" Hyvää perusliikuntaa josta tulee hiki. Myös mukava vetäjä."

" Loistava, innostava ja motivoiva ohjaaja. Kunnon tehokas jumppa. Itsekin koen kuntoni kohenevan. "

SIVUN ALKUUN

 

LAVIS 

 

Miksi käyt tunnilla?

" Hauskaa, ihanaa ja mahtava vetäjä."

" Huippu hauskaa, hyvä vetäjä."

" Reipas meininki, tykkään tanssia. Noora hyvä, kannustava ohjaaja, KIITOS! "

" Liikunnan takia."

" Ilosta ja hauskaa liikuntaa. Erittäin hyvä vetäjä."

" Pidän tanssimusiikista. Noora on innostava opettaja - niin positiivinen. Askelten opettelu pitää mielen virkeänä."

" Ihania tansseja, hauskaa musiikkia - tekee mieli laulaa mukana. Huippu innostava ohjaaja, tulee hiki ja AINA hyvä mieli!"

" Aina tulee hyvälle mielelle. Tekee hyvää vetää vähän jenkkaa ja sambaa. Ja lassota."

" Rakastan tanssimista."

 

Miksi suosittelet muillekin?

" Liikunnan iloa :-)"

" Pitää kokeilla Lavista!"

" Tulee hyvä fiilis!"

" Hauskaa."

" Ilosta ja hauskaa liikuntaa. Erittäin hyvä vetäjä."

" Liikunnan ei tarvitse aina olla niin tiukkapipoista, lavista voi harrastaa hymyssä suin. Jos tykkää Paula Koivuniemestä, Jari Sillanpäästä yms. niin mukaan vain!"

" Koska tää on kivaa!! Ja hauskaa!! ja tehokasta… :-)"

" Pliis, pliis, ei jumppaa Malminkartanoon maanantaille, ei maanantaille!"

" Hauskaa, rentoa meininkiä ja kunto nousee siivellä."

SIVUN ALKUUN

 

Miesten kuntopiiri

 

” Todella mukava jumppa. Sopivasti vaihtelua ja hyvä vetäjä.”

” Monipuolinen, melko rankka, ripeä tahtinen.”

SIVUN ALKUUN

 

Niska-selkäjumppa

 

” Perusteellista kehon hallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa kehittävää. Sopii kaiken ikäisille!”

”Erittäin hyviä tunteja. Minulle hyvin sopineet.”

” Ammattitaitoista ohjausta ja rentouttavaa tunnelmaa.”

” Hyvä tunti toimistotyöläiselle. Kunnon kohottamiseen/lihaskuntoon hyvä. ”

” On ilo tulla kun on hyvin suunnitellut liikkeet ammattitaidolla. Korjataan ja hyvin kerrotaan liikkeiden suoritus. Selkäni on kuntoutunut, kiitos hyvän ohjaajan. ”

” Monipuolisuus joka tunnilla. Luulisi että on laiska tunti, mutta paikat notkistuu. :-)

” Tehokas ja silti rauhallinen tunti. Miellyttävä vetäjä. Mukavaa kun kertoo myös teoriaa lihaksista ym. :-) ”

” Erinomainen tunti hartioille ja selälle. Tunnit monipuolisia ja hyvin ohjattuja. Suosittelen!”

” Minulla on ongelmia niska-selkäalueella päätetyön takia; tekee tosi hyvää tälle ongelma alueelleni. Suosittelen lämpimästi jos vastaavia ongelmia. :-)

” Viikonpäivä ja kellonaika ovat hyvät. Hyvä ohjaaja, hyvä ohjelma.”

” Suosittelen kyllä, mukava ohjaaja!”

” Loistava rangan vetreytys jäykille tai hartiakipuisille. Sopii niin vanhalle kuin nuorelle, joka haluaa ryhtiä elämäänsä.”

” Niska- ja hartiavaivat helpottuu ja ajan kanssa poistuu. Ryhti paranee. Selkä vahvistuu.”

” Täsmällistä, tehokasta, super hyvää ohjausta niska-selkäkunnon hoitamiseksi. Mieleen jäävät ohjeet itsehoitoonkin.”

” Viikoittain tässä jumpassa on pitänyt niska-hartiavaivat kurissa. Ammattimaista ohjausta, liikkeet neuvotaan huolella. Kuitenkin hikikin tulee, mikä on hyvä. Todella hyvä ja tehokas tunti.”

” Tekee todella hyvää. Tunnin jälkeen on hyvä ja rentoutunut fiilis.”

SIVUN ALKUUN

 

Pilates

ohjaaja Satu

 

” Pilates on lempituntini. Satu hyvä ohjaaja. Aika & paikka sopivat minulle. ”

” Satu on hyvä, ellei paras ohjaaja. Pilates perjantaina toimii hyvänä viikon lopetuksena. Rentoutuu keho.”

” Satu on vaan niin hyvä ohjaamaan, rauhallinen, tarkka, näyttää asiat hyvin. ”

” Huolellinen ohjaus. Vahva taustatieto liikkeistä ja anatomiasta. Tuntuu aina että on hyvissä käsissä Satun pilatestunnilla. Aina mahdollisuus vaihtaa liike helpompaan tai haastavampaan oman tunteen mukaan.

” Keski-ikäisen toimistotyöläisen on pakko käydä pilateksessa jotta kroppa ei jumiudu. :-)

” On ilo tulla kun on hyvin suunnitellut liikkeet ammattitaidolla. Korjataan ja hyvin kerrotaan liikkeiden suoritus. Kiva kun jaksetaan kertoa hengitykset aina monta kertaa. Ohjeet ovat niin tärkeitä , niin pikku hiljaa oppiin. Selkäni on kuntoutunut, kiitos hyvän ohjaajan.

SIVUN ALKUUN

 

Pilates jatko

ohjaaja Satu

 

” Tunnin jälkeen tunnen itseni aina 5 cm pidemmäksi ja on ihanan rentoutunut olo. ”

” Perus pilatesta. Ei liian raskasta. Selkeät liikkeet. Ehkä voisi ohjelma hiukan useammin vaihtua.”

” Kuvailisin tuntia rauhalliseksi, mutta tehokkaaksi. Paljon variaatioita mukavasti. Liikkeet voisivat vähän useammin vaihtua ja isoilla jumppapalloilla olisi kiva tehdä jos mahdollista. ”

” Hyvä vetäjä. Vaihteleva ohjelma. Rauhallinen tunti, josta saa hyvän mielen ja olon. Sopiva ajankohta minulle. ”

” Mukava opettaja. Asiantuntevaa opetusta. Kiva ryhmä. Hyvä tunnelma.”

” Haastavaa, mielenhallintaa. Vaikeusasteeltaan hyvä. ”

” Miellyttävä tunnelma. Hyvä ohjaaja. Monipuoliset ja hyvät liikesarjat. Kiitos! :-)

” Selkä ja koko kroppa saa kaipaamaansa venytystä, toisaalta osa liikkeista vaatii yllättävän raakaa voimaa! Olen oppinut huomaamaan kun esim. pyöräillessä kinnaan hartioita.”

” Satu osaa antaa erinomaisesti vaihtoehtoja pilates-tunnilla. ”

” Hyvää, haastavaa pilatesta, jossa mahdollisuus varioida ja rauhaa tehdä liikkeet huolella. Huomio kiinnitetään liikkeen tehoon ja turvallisuuden kannalta oleellisiin asioihin.”

SIVUN ALKUUN

 

Toiminnallinen treeni

 

” Loistava jumppa, hyvä ohjaus, loistava tunnelma.”

” Toiminnallinen treeni on lempituntini. Sopiva sekoitus hauskaa möngerrystä, vauhtia, ja itsensä ylittämistä. Aina jotain yllättävää. Kiitos! ”

” Sanna on mahtava. Olen kehittynyt; kärrynpyörä ja silta jo onnistuu, mitä vielä itsestäni löytyy. Toivottavasti tämä jatkuu!”

SIVUN ALKUUN

 

Venyttely-rentoutus

 

” Rauhallinen, monipuolinen tunti, usein ”erilaisia” liikkeitä. Hirvittää ajatella miten kipeä ja jäykkä sitä olisi, jos ei kävisi täällä.”

” Monipuolista koko kehon venyttelyä. Sopii kaikenikäisille.”

” I – HA- NAA”

SIVUN ALKUUN

 

Yoga Flow

 

” Tosi hyvä tunti ja mukava opettaja! Ihana kun saa myös tehdä liikkeitä omaan tahtiin.”

” Tarjoaa rentoutta mielelle, notkeutta vartalolle ja voimaharjoituksia lihaksille. Ihanaa vastapainoa kiireiselle arjelle. Suosittelen!”

” Kiitos Satu! Erittäin hyvin venyttävää ja rentouttavaa ja samalla tiukkoja lihasliikkeitä. Yhtään tuntia en ollut pois. :-)”

” Oikein hyvä ja sopivan tasoinen joogatunti. Voimaa ja notkeutta lisää. ”

SIVUN ALKUUN