Kannelmäen Voimistelijat

Tule ystävänpäivänä 14.2. jumppaan ja osallistu arvontaan

08 helmi

Hei!

Tule torstaina 14.2. jumppaamaan ja ennen kaikkea kokeilemaan jotakin sellaista tuntia, jossa et ole aiemmin käynyt. Ystävänpäivän kunniaksi tuo ystäväsikin mukanasi jumppaamaan. Kaikkien ystävänpäivänä jumpanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Eckerö-Linen kahden hengen risteilylahjakortti (päiväristeily tai miniristeily päivällä tai illalla). Liput ovat voimassa sunnuntai–keskiviikko lähdöillä 30.9.2019 saakka.

Torstaina on Kavo-salilla tarjolla:

kehonhuolto klo 9–10

kevennetty jumppa klo 15–16

kuntopiiri klo 18:30–19:30

venyttely- rentoutus klo 19:30–20:30

Päivän päätteeksi on Kannelmäen ala-asteella Dance fusion alkeet klo 20–21.

Lisätietoa osoitteessa http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kevatkausi/

 

 

Kevätkausi on alkanut!

08 tammi

Kevätkausi 2019 on alkanut maanantaina 7.1. eli ilmoittauduthan mukaan tunneille.

Kevätkaudelle sekä lasten että aikuisten tuntitarjontaan on tullut pieniä muutoksia, ja muutamien tuntien nimet ovat myös hiukan muuttuneet.

Smartum- ja virikesetelimaksuja voit toimittaa toimistolle. Toimistolla päivystetään keskiviikkona 9.1. ja keskiviikkona 16.1. klo 15:00–18:00. Muina aikoina varmistathan sähköpostitse tai puhelimitse, että olemme paikalla.Voit jättää setelisi kirjekuoressa myös ohjaajalle tai Kavo-salin postilaatikkoon.

Kannelmäen Voimistelijoilla uudet verkkosivut

29 marras

Tervetuloa uusille sivuille! Kannelmäen Voimistelijoiden verkkosivut uudistettiin palvelemaan paremmin jäseniä ja tunneista kiinnostuneita. Sivut on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä  ja ne toimivat myös mobiililaitteilla. Anna palautetta ja kehitysideoita! Voit lähettää palautetta osoitteeseen info@kannelmaenvoimistelijat.fi.

Sivun kuvat on ottanut valokuvaaja Matti Kilponen. Sisältöä ja ulkoasua ovat työstäneet Sari Väisänen, Hanne Kajasviita, Susanna Sevón ja Riikka Hopiavaara.