Kannelmäen Voimistelijat

Sarjakorttien jako

21 elo

Nimetyt sarjakortit jaetaan Voimisteluviikolla 26.8.-1.9. KaVo-salilla. Kortin voi noutaa arkisin päivällä toimistolta. Illalla ja viikonloppuna kortteja jaetaan mahdollisuuksien mukaan tuntien alussa. Korttien nouto voi välillä ruuhkautua, joten toivomme kaikilta kärsivällisyyttä. Jos et pääse jumppaan voimisteluviikon aikana, saat korttisi seuraavalla viikolla tullessasi Kavo-salin tunnille. Jos et käy KaVo-salin tunneilla, otathan yhteyttä toimistoon info@kannelmaenvoimistelijat.fi tai 050 5051578.

Mikäli korttiasi ei löydy valmiiksi kirjoitettuna, todennäköisesti maksusi ei ole vielä kirjautunut järjestelmään. Epäselvissä tapauksissa ole yhteydessä toimistoon.

JÄSENTIEDOTE 4/2019

16 elo

HYVÄ JÄSEN, TERVETULOA SYYSKAUDELLE 2019!

 

Kauden aloitus

Sarjaliput

Lasten tunnit

Taskurahaa ja työkokemusta nuorille

Syyskauden tuntien peruutukset

Seuravaatteet

Syyslomaleiri

Syyskokous

Joulunäytös

 

KAUDEN ALOITUS

 

Kausi alkaa viikolla 35 eli ensimmäiset jumpat käynnistyvät maanantaina 26.8..

Malminkartanon ja Pihkapuiston kausi alkaa 2.9. Helsingin kaupunki ilmoitti, että mukaan koulujen lukkojen vaihdokset viivästyvät ja siksi salivuorot alkavat myöhemmin.

Pirkkolan vesivuorot alkavat 8.9.. Pirkkolan kuntosalin vuoro alkaa 28.8..

Ensimmäisellä viikolla vietämme valtakunnallista Voimisteluviikkoa. Viikon aikana voit käydä maksutta lähes kaikilla aikuisten tunneilla. Julkaisemme voimisteluviikon aikataulua Facebookissa päivittäin. Käy rohkeasti kokeilemassa erilaisia tunteja!

Ylös

SARJALIPUT

Voimisteluviikon 26.8.-1.9. aikana jaamme maksettuja sarjakortteja KaVo –salilla. Voit viikon aikana käydä hakemassa korttisi KaVo-salin toimistolta maanantaista perjantaihin klo 9 – 17. Kortteja jaetaan mahdollisuuksien mukaan myös illalla KaVo-salin tuntien välissä. Korttien jako voi ajoittain ruuhkautua, joten toivomme kaikilta kärsivällisyyttä.

Huomioithan, että kortin voi lunastaa vasta kun maksusuoritus on kirjautunut järjestelmäämme. Tämä voi kestää pankista riippuen muutaman päivän. Samana päivä ostettuja kortteja ei siis voi lunastaa illalla jumpassa.

Sarjakortti on henkilökohtainen ja se tulee olla Voimisteluviikon jälkeen aina mukana jumppaan tultaessa. Ohjaajalla on oikeus estää pääsy tunnille, mikäli korttia ei ole mukana.

Sarjakortit ovat voimassa kauden loppuun 15.12.19 asti. Käyttämättömiä kertoja ei voi säästää joulu- tai kevätkaudelle.

Ylös

LASTEN TUNNIT

Kausi alkaa viikolla 35 eli ensimmäiset jumpat käynnistyvät maanantaina 26.8.

Malminkartanon ja Pihkapuiston kausi alkaa 2.9. Helsingin kaupunki ilmoitti, että mukaan koulujen lukkojen vaihdokset viivästyvät ja siksi salivuorot alkavat myöhemmin.

Kaikille lastenryhmiin ilmoittautuneille lähetetään ensi viikon aikana aloituskirje, josta löytyy ryhmään liittyvää tietoa. Varmistathan, että sähköpostisoitteesi on järjestelmässämme oikein lapsen tietojen kohdalla, jotta viestit tavoittavat. Mikäli et saa viestejä, otathan yhteyttä toimistoon.

Ylös

APUOHJAAKSI LASTEN TUNNILLE

Etsimme 15 vuotta täyttäneitä liikkunnasta ja lasten kanssa toimimisesta kiinnostuneita nuoria apuohjaajaksi tunneillemme. Koulutamme tehtävään ja maksamme työstä palkkaa. Ota pikaisesti yhteyttä toimistoon info@kannelmaenvoimistelijat.fi tai soita 050 505 1578. Muistathan laittaa mukaan omat yhteystietosi.

 

SYYSKAUDEN TUNTIEN PERUUTUKSET

Mikäli koulut tarvitsevat tiloja omaan käyttöönsä. Liikuntavirastolla on oikeus perua salivuoromme kahden viikon varoitusajalla. Toisinaan kuitenkin tiedotus epäonnistuu ja emmekä ole tietoisia peruutuksista.

Kaikista peruutuksista pyrimme laittamaan tiedon mahdollisimman ajoissa nettisivuille http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/tuntien-peruutukset-ja-sijaiset/.

Äkillisistä peruutuksista tiedotamme Facebookissa ja tietoa ei välttämättä pystytä päivittämään nettisivujen listaan.

 

Syyslomaviikolla 42 14.-20.10. pidetään aikuisten tunnit normaalisti.

Aikuisten KaVo-salin aamutunnit on peruttu syyslomaviikolla koululaisten syyslomaleirin takia.

Lasten tunnit ovat peruttu syyslomaviikolla.

 

Kaikki tunnit on peruttu seuraavina ajankohtina

Pyhäinpäivä 2.11.

Itsenäisyyspäivänä 6.12

Ylös

SEURAVAATTEET

Uudet seuravaatteet ovat työn alla ja tulevat tilattavaksi kauden alussa. Tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pikaisesti.

Ylös

SYYSLOMALEIRI

Järjestämme esikoululaisille ja 1.-3.luokkalaisille tarkoitetun syyslomaleirin 14.10 – 20.10.  Lisätietoja ja ilmoittautumisen löydät piakkoin nettisivuiltamme.

 

SYYSKOKOUS

Tervetuloa Kannelmäen Voimistelijoiden sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina  12.11. klo 18:00 seuran toimistolle (Kaarelantie 12 A). Kokouksessa päätetään vuoden 2020 jäsenmaksuista ja vahvistetaan talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Lisäksi valitaan seuralle hallitukseen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Ilmoittautumiset 10.11. mennessä info@kannelmaenvoimistelijat.fi

Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä ota yhteyttä puheenjohtajaamme Susanna Sevóniin

puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi

Ylös

JOULUNÄYTÖS

Tervetuloa katsomaan Kannelmäen Voimistelijoiden perinteistä joulunäytöstä Kanneltalolle lauantaina 14.12.

Ohjaajat informoivat tarkemmin mikäli ryhmäsi on osallistumassa näytökseen.

 

LÄMMINTÄ SYKSYN ALKUA!

Kannelmäen Voimistelijat ry

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

****************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Susanna Sevón, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 576 3141

Toiminnanjohtaja Hanne Kajasviita, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578
Liikunnanohjaaja Katariina Kuronen, lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh 050 467 5119
aikuiset@kannlemaenvoimistelijat.fi

Ylös

Etsimme uusia ohjaajaksi haluavia – aiempaa kokemusta et tarvitse!

15 heinä

Oletko joskus miettinyt, että sinua voisi kiinnostaa lasten ja/tai aikuisten ohjaajaksi ryhtyminen? Jos vähääkään ajattelet, että voisit ohjata tunteja silloin tällöin tai vakituisesti, tunnin tai useamman viikossa, lue tämä huolellisesti. Kannelmäen Voimistelijat etsii/etsimme potentiaalisia ohjaajia, joille ohjaamisen aloittamisen kynnys yritetään tehdä mahdollisimman matalaksi. Siksi järjestämme lasten ja aikuisten ohjaamisesta kiinnostuneille tilaisuuden 26.10.2019 klo 15:00 – 18:00 seuran omalla salilla (Kaarelantie 12). Tilaisuus on orientoiva koulutus, joka ei sido vielä mihinkään. Voit siis tulla mukaan, vaikka olisitkin vielä epävarma.

 

Halukkaiden ohjaajiksi aikovien kanssa jatkamme prosessia niin, että tapaamme toisen kerran. Tapaamisten välissä on välitehtävä (toisten tuntien havainnointi). Toisella tapaamisella kokeillaan ohjaamista turvallisesti oman porukan kesken. Tämän jälkeen on mahdollista kokeilla ohjaamista yhdessä tutorin kanssa tai yksin, jolloin tutor on mukana jumppaamassa ja saada kannustavaa palautetta omasta osaamisesta. Tavoitteena on, että prosessiin lähtevät aloittelevat ohjaajat selviäisivät kahden koulutustapaamisen, välitehtävien sekä ohjausharjoitusten jälkeen yhden tunnin sijaistamisesta. Tunti voi olla sellainen helppo jumppatunti, joka on realistista toteuttaa niillä taidoilla, jotka ohjaajalla sillä hetkellä on. Prosessin jälkeen osallistujien kanssa mietitään, kuinka seura voi parhaiten tukea ohjaajaksi kehittymistä.

 

Iälläsi tai millään muullakaan ominaisuudella ei ole väliä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan ensimmäiseen tapaamiseen, mikäli olet kiinnostunut asiasta: kiinnostuksesi ja innostuksesi riittävät!

 

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä tai soittamalla Hannelle (info@kannelmaenvoimistelijat, fi; puh. 050 505 1578), mikäli olet kiinnostunut lasten ohjaamisesta tai Katille (kati.kauravaara@gmail.com; puh. 050 583 6802), mikäli olet kiinnostunut aikuisten ohjaamisesta. Hanne ja Kati toimivat ohjaajien tutoreina prosessin aikana.

Jäsenkirje 3/2019

26 kesä

 Jäsentiedote

KESÄJUMPAT

VASTAA KESÄJUMPPAKYSELYYN JA OSALLISTU ARVONTAAN

TOIMISTO KIINNI HEINÄKUUSSA

SYYSKAUDEN ILMOITTAUTUMINEN, HINNOITTELU JA KAUDEN ALOITUS

UUSI TYÖNTEKIJÄ ALOITTAA ELOKUUSSA

ETSIMME UUSIA OHJAAJAKSI HALUAVIA – AIEMPAA KOKEMUSTA ET TARVITSE

 

KESÄJUMPAT

Kesäjumpat jatkuvat:

Kesäkuun viimeisellä viikolla 24.–27.6.

keskiviikko          Kavo-Sali      18:00–19:00  Niska-selkä   Eeva-Maria

Kavo-Sali      19:00–20:00  Kesätreeni     Eeva-Maria

torstai                   Kavo-Sali      18:00–19:00  Kesäpilates   Kati

 

Heinäkuussa jumppaamme ainoastaan Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella.

 

maanantaisin                 18:00–19:00 Kesäjumppa

19:00–20:00 Kesätreeni

 

Elokuussa 29.7 jatkuvat  Kavo-salin kesäjumpat aina 22.8. asti. Kesäjumpan ohjelman löydät täältä.

 

maanantai                      puisto            18:00–19:00

puisto            19:00–20:00

tiistai                               Kavo-Sali      18:00–19:00

keskiviikko                     Kavo-Sali      18:00–19:00

Kavo-Sali      19:00–20:00

torstai                             Kavo-Sali      18:00–19:00

 

Mukaan tunnille tarvitset juomapullon, jumppa-alustan ja tarvittaessa hatun tai huivin auringonsuojaksi.

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Sadeilmalla tunnit siirretään sisälle KaVo-saliin (Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki). Tieto tunnin siirtämisestä KaVo-saliin ilmoitetaan seuran verkkosivuilla: www. kannelmaenvoimistelijat.fi kello 15:00 mennessä. Puistojumpan sateella korvaaviin sisäjumppiin pääsee samoilla kesäjumppalipuilla/kertamaksulla.

 

Kesäjumppien kertamaksu on 6 €. Varaathan mukaasi tasarahan ja tarkista etukäteen, että Smartum- tai virikeseteleissä on nimesi selkeästi kirjoitettuna.


VASTAA KESÄJUMPPAKYSELYYN JA OSALLISTU ARVONTAAN.

Kaikkien 11.8.2019 mennessä  kesäjumppakyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Kannelmäen voimistelijoiden kymmenen kerran sarjakortin (arvo 65,00 €), joten kannattaa osallistua!

Kyselyyn pääset tästä.


TOIMISTO ON KIINNI HEINÄKUUSSA

Kannelmäen Voimistelijoiden toimisto on kiinni 1.7. – 28.7.2019.

 

SYYSKAUDEN HINNOITTELU, ILMOITTAUTUMINEN JA KAUDEN ALOITUS

Syyskaudella aikuisten tuntien hinnoittelu muuttuu. Siirrymme sarjakortteihin eikä Pilates- ja joogatunneille tarvitse enää varata paikkaa. Korttien lunastamisesta tiedotamme lisää elokuun alussa.

Voit valita kortin/kortit oman käyttösi mukaan. Esimerkiksi ostaessasi 5 ja 10 kerran kortit pääset käymään jumpassa kerran viikossa (syyskaudella). Anytime-kortilla voit käydä tunneilla rajattomasti. Sarjakortit ja Anytime-kortti eivät oikeuta käymään vesiliikunnassa eikä Dance fusion-tunneilla.

HINNAT

5 x sarjakortti                 35€ + mahdollinen jäsenmaksu

10 x sarjakortti               65€ + mahdollinen jäsenmaksu

25 x sarjakortti               140€ + mahdollinen jäsenmaksu

Anytime – kortti             180€ + mahdollinen jäsenmaksu

HUOM! Anytime-kortti earlybird hintaan 160€ 11.8. asti.

Dance Fusion, 75min    130€, 20% alennus normaalihintaisista sarjakorteista (alennus korvaa entisen lisätuntihinnan).

Vesiliikunta, 30 min      86€, 20% alennus normaalihintaisista sarjakorteista (alennus korvaa entisen lisätuntihinnan).

Huomaathan, että Pilates- ja joogatunneille ei enää tarvitse varata paikkaa. Tilan rajallisuuden vuoksi Pirkkolan kuntopiiriin varataan edelleen paikka kuten ennenkin.

 

Ilmoittautumisaikataulu:

  • sarja- ja anytime kortteja voi ostaa 25.6. lähtien
  • ennakkoilmoittautuminen tunneille, joille tarvitsee varata paikka 6.–28.7.
  • varsinainen ilmoittautuminen alkaa 1.8. klo 9:00

Ennakkoilmoittautua voi vain tunneille, joilla on käynyt kevätkaudella 2019.

Jos sinulla on vanhoja jumppamaksuja maksamatta, et voi ennakkoilmoittautua syyskauden tunneille. Mikäli olet epävarma, voit käydä tarkistamassa laskujesi tilanteen kirjautumalla sisään jäsentieto-ohjelmaan ja valitsemalla sieltä ”omat tiedot” ja ”laskut”.

 

Syyskausi 2019 alkaa 26.8.2019 Voimisteluviikolla (26.8.–1.9.). Voimisteluviikon aikana pääset tutustumaan aikuisten tunteihimme maksutta.

Aikuisten tunnit syksyllä 2019

Hinnoittelun muutos ei koske lasten tunteja. Lasten tunneilla käyneet voivat ennakkoilmoittautua 25.6.–28.7 niille tunneille, jolle osallistuivat keväällä 2019  Emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia enää 28.7. jälkeen.

Lasten tunnit syksyllä 2019

 

 


Uusi työntekijä

 

Elokuun alussa uusi työntekijä Katariina Kuronen aloittaa liikunnanohjaajana seurassa. Työnkuvaan kuuluu työskentely seuran toimistolla ja eri liikuntaryhmien ohjaus. Kokemusta lasten liikuttamisesta ja voimisteluryhmien ohjauksesta sekä hallitustyöstä Katariinalle on kertynyt useiden vuosien ajalta Nurmijärven voimistelu- ja liikuntaseurassa. Oma voimisteluharrastus on kulkenut vahvasti mukana lapsuudesta lähtien.

 

 

Etsimme uusia ohjaajaksi haluavia – aiempaa kokemusta et tarvitse!

 

Oletko joskus miettinyt, että sinua voisi kiinnostaa lasten ja/tai aikuisten ohjaajaksi ryhtyminen? Jos vähääkään ajattelet, että voisit ohjata tunteja silloin tällöin tai vakituisesti, tunnin tai useamman viikossa, lue tämä huolellisesti. Kannelmäen Voimistelijat etsii/etsimme potentiaalisia ohjaajia, joille ohjaamisen aloittamisen kynnys yritetään tehdä mahdollisimman matalaksi. Siksi järjestämme lasten ja aikuisten ohjaamisesta kiinnostuneille tilaisuuden 26.10.2019 klo 15:00 – 18:00 seuran omalla salilla (Kaarelantie 12). Tilaisuus on orientoiva koulutus, joka ei sido vielä mihinkään. Voit siis tulla mukaan, vaikka olisitkin vielä epävarma.

 

Halukkaiden ohjaajiksi aikovien kanssa jatkamme prosessia niin, että tapaamme toisen kerran. Tapaamisten välissä on välitehtävä (toisten tuntien havainnointi). Toisella tapaamisella kokeillaan ohjaamista turvallisesti oman porukan kesken. Tämän jälkeen on mahdollista kokeilla ohjaamista yhdessä tutorin kanssa tai yksin, jolloin tutor on mukana jumppaamassa ja saada kannustavaa palautetta omasta osaamisesta. Tavoitteena on, että prosessiin lähtevät aloittelevat ohjaajat selviäisivät kahden koulutustapaamisen, välitehtävien sekä ohjausharjoitusten jälkeen yhden tunnin sijaistamisesta. Tunti voi olla sellainen helppo jumppatunti, joka on realistista toteuttaa niillä taidoilla, jotka ohjaajalla sillä hetkellä on. Prosessin jälkeen osallistujien kanssa mietitään, kuinka seura voi parhaiten tukea ohjaajaksi kehittymistä.

Iälläsi tai millään muullakaan ominaisuudella ei ole väliä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan ensimmäiseen tapaamiseen, mikäli olet kiinnostunut asiasta: kiinnostuksesi ja innostuksesi riittävät!

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä tai soittamalla Hannelle (info@kannelmaenvoimistelijat, fi; puh. 050 505 1578), mikäli olet kiinnostunut lasten ohjaamisesta tai Katille (kati.kauravaara@gmail.com; puh. 050 583 6802), mikäli olet kiinnostunut aikuisten ohjaamisesta. Hanne ja Kati toimivat ohjaajien tutoreina prosessin aikana.

 

Haluamme toivottaa teille aurinkoista kesän aikaa!

 

Kannelmäen Voimistelijat ry

Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki

*************************************************************************************************************

Puheenjohtaja Susanna Sevón, puheenjohtaja@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh. 040 576 3141

Toiminnanjohtaja Hanne Kajasviita, info@kannelmaenvoimistelijat.fi, puh: 050 505 1578

Laitepilates starttikurssi ja pilates alkeiskurssi Liikuntafysio Sellossa

24 kesä

Yhteistyökumppanimme Liikuntafysio Sello järjestää laitepilateksesta kiinnostuneille Laitepilates starttikurssin tulevana torstaina 27.6. klo 18:00–20:00 ja uusille pilatesharrastajille pilates alkeiskurssin torstaina 4.7. klo 17:00–19:00. Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenet saavat kursseista 20 %:n alennuksen (norm. 35,00 €). Kurssit järjestetään Liikuntafysio Sellon pilatesstudiolla Leppävaarassa. Molemmilla kursseilla on vielä tilaa, joten tervetuloa kokeilemaan matto- tai laitepilatesta! Pilates alkeiskurssilla saat myös valmiudet osallistua seuran omille tunneille syksyllä. Ilmoittaudu: www.liikuntafysio.fi/kalenteri. Lue lisää: www.liikuntafysio.fi.

Jäsenkirje 2/2019

15 touko

Hyvä jäsen!

Tässä jäsenkirjeessä tiedotamme ajankohtaisista asioista:

KEVÄTNÄYTÖS KANNELTALOLLA LA 18.5.
KESÄKAUSI
KUNTOSALI KUNTOPIIRI PIRKKOLASSA
VESIJUMPPA KURSSIT PIRKKOLASSA
KESÄLEIRIT KOULUUN LÄHTEVILLE JA SITÄ VANHEMMILLE
LASTEN KESÄKIRPUT
ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE 2019
 

KEVÄTNÄYTÖS KANNELTALOLLA LA 18.5.

Kannelmäen Voimistelijoiden kevätnäytös järjestetään Kanneltalolla lauantaina 18.5. klo 13:30 ja klo 17:00. Liput ovat myynnissä lippupalvelussa.  Kannattaa varata liput ajoissa, sillä näytös on usein loppuunmyyty. Lippuja voi ostaa myös Kanneltalon kirjastosta.

Lippujen hinnat ovat: 10,50 €/ aikuinen ja 5,50 €/lapsi (sisältää palvelumaksun). Lippuja myy Lippupiste www.lippu.fi , puh. 0600 900 900 (1,98€ /min + ppm).

Ryhmien harjoitusajat ja esiintymiset löydät täältä.

KESÄKAUSI

Tänä kesänä järjestämme aikuisten kesäkauden 13.5. – 25.8.2019.  Tarjoamme jumppaa sisällä ja ulkona. Ulkojumpat pidetään Mätäjoen lammikon viereisellä viheriöllä Kartanonhaan puistoalueella maanantaisin. Sisäjumppa pidetään tiistaisin, keskiivkkoisin ja torstaisin KaVo –salilla. Tarkemmat tuntisisällöt löydät nettisivuiltamme http://www.kannelmaenvoimistelijat.fi/kesakausi/

Ulkotunnille tarvitset juomapullon, jumppa-alustan ja tarvittaessa hatun tai huivin auringonsuojaksi.

Tunnit pidetään puistossa säävarauksella. Sadeilmalla tunnit siirretään sisälle KaVo-saliin (Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki). Tieto tunnin siirtämisestä KaVo-saliin ilmoitetaan seuran verkkosivuilla: www. kannelmaenvoimistelijat.fi ja facebookissa klo 15:00.

HINNAT:

Kesäjumppien kertamaksu 6 €.

Kesäjumppa 1 x viikossa 60€          

Saat käyttöösi 15 henkilökohtaista kesäjumppalippua, jotka riittävät tasaisesti käytettyinä jumppaan kerran viikossa koko kesän ajan ulkona ja sisällä. Voit kuitenkin käyttää liput haluamallasi tahdissa ajalla 13.5. – 25.8.2019. Yhden kerran hinnaksi tulee 4,00 €. Lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kesäjumppa Anytime -kortti  80€.

Jos jumppaat enemmän kuin kerran viikossa, sinun kannattaa hankkia Kesäjumpan Anytime -kortti, jolla pääset kaikkiin kesäjumppiin 13.5. – 25.8.2019. (ei koske kursseja). Saat kortin, jonka näytät ohjaajalle. Lisäksi rastitat läsnäolosi tunnilla ohjaajan nimilistaan. Kortilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

 

Kesäjumppa 1 x viikossa -lippujen ja Anytime-kortin lunastaminen

Osta kortti Hoika -jäsentieto-ohjelmamme kautta. Pääset ohjelmaan klikkaamalla linkkiä “ilmoittaudu”. Jos et vielä ole seuran jäsen, tilaukseesi lisätään vuoden 2019 jäsenmaksu (jäsenmaksu maksetaan vain kerran vuodessa). Kun olet ilmoittautunut lunastamaan kausimaksun, maksa saamasi lasku. Tieto tilauksestasi välittyy toimistolle, jossa tehdään sinulle joko 15 nimelläsi varustettua jumppalippua tai yksi Anytime -kortti.

Kortit ja liput ovat noudettavissa tilausta seuraavana päivänä kesäjumpan ohjaajalta.

 

KUNTOSALI KUNTOPIIRI PIRKKOLASSA

Kuntopiiri on lihaskuntotunti, joka toteutetaan kuntosalilla. Tunnilla otamme huomioon kehon lihakset monipuolisesti ja opit samalla tekniikoita ja kuntosaliliikkeitä. Kuntopiiri sopii sinulle, jos tavoitteenasi on kiinteytyä/muuttaa kehonkoostumustasi, hankkia lihasmassaa/lihaskestävyyttä tai oppia uusia salitekniikoita.

Tunti sopii niin aloittelevalle kuin pitkään salilla käyneelle. Ohjaaja antaa tarvittaessa vaihtoehtoja ja opastaa liiketekniikoiden kanssa.

Pirkkolan kentän kuntosalilla järjestetään kesäkaudella 45 euron hintaan kuuden kerran kuntopiirikurssi (15.5., 22.5., 29.5., 5.6., 12.6. ja 19.6.) keskiviikkoisin klo 19:00–20:00.  Ensimmäisellä kerralla ohjaaja on vastassa tunnille tulijoita klo 18:45 kenttärakennuksen ulko-ovien luona.

Mikäli jokin kerta jää sinulta välistä, saat ohjaajalta korvauslipukkeen kesäjumppaan.

Kurssille on muutama paikka vapaana. Ilmoittautumiset jäsentieto-ohjelman kautta.

 

VESIJUMPPA KURSSIT PIRKKOLASSA

Vesijumppa kurssit Pirkkolassa, sunnuntaisin 19.5., 26.5., 2.6., 9.6 ja 16.6. klo 19:40 – 20:20

Hydobic -kurssi Pirkkolassa, sunnuntaisin 19.5., 26.5., 2.6., 9.6 ja 16.6. klo. klo 20:20 – 21:00

Hinta 50€/kurssi.

Mikäli jokin kerta jää sinulta välistä, saat ohjaajalta korvauslipukkeen kesäjumppaan.

Molemmille kursseille mahtuu vielä mukaan. Ilmoittautumiset jäsentieto-ohjelman kautta.

 

KESÄLEIRIT KOULUUN LÄHTEVILLE JA SITÄ VANHEMMILLE

Kesäleiri on kaikille ensimmäisen luokan aloittaville –3. -luokkalaisille tytöille ja pojille. Leirillä ei tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta, innokas mieli riittää!

Kesäleirillä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona. Leirillä temppuillaan, leikitään ja pelataan, unohtamatta vapaata leikkiä ja rauhoittumista. Salissa tapahtuvan toiminnan lisäksi tutustutaan monipuolisesti lähialueen tarjoamiin liikkumismahdollisuuksiin. Leirien runko on kaikilla viikoilla samansuuntainen. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan sisältöön, joten kahta samanlaista leiriviikkoa ei ole.

I Leiri 3. – 7.6.2019 klo 9:00 – 15:00, 100€

II Leiri 10. – 14.6.2019 klo 9:00 – 15:00, 100€

III Leiri 3.8 – 5.8.2019 klo 9:00 – 15:00, 80€

Paikka: Kaarelantie 12 A, 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta)

Hinta: 100 €/ 1 vko (sisältää ohjatun toiminnan, lämpimän lounaan, välipalan ja t-paidan)

     Ilmoittautudu mukaan!

LASTEN KESÄKIRPUT

Vielä ehtii ja mahtuu mukaan!

Voimistelukoulu Kesäkirput 4.-7 –vuotiaille (tytöille ja pojille)
13.5. – 11.6.2019 (5 krt) maanantaisin klo 17:00 – 17:45

Kurssilla harjoitellaan kärrynpyöriä, käsilläseisontaa ja muuta akrobatiaa unohtamatta leikkejä.

Hinta 30€/ kurssi

Kurssit pidetään KaVo-salilla, os. Kaarelantie 12 A.
Ilmoittautumiset jäsentieto-ohjelman kautta.

Lisätietoja sposti: lapset@kannelmaenvoimistelijat.fi tai puh 050 467 5119.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE 2019

Olemme saaneet useita kyselyitä ensi syksystä. Odotelemme vielä kaupungilta viimeisiä vahvistuksia koulujen salivuoroista. Tämän jälkeen aloitamme syyskauden lukujärjestyksen suunnittelun.

Syksyn kausohjelma julkaistaan kesäkuussa. Vanhojen jäsenten ennakkoilmoittautuminen avataan kesäkuun aikana. Uusien jäsenten ilmoittautuminen alkaa 1.8.2019 klo 9:00.

Kevätnäytökset 18.5. Kanneltalossa

01 touko

Kannelmäen voimistelijoiden kevätnäytökset pidetään taas Kanneltalossa lauantaina 18.5.

1. näytös alkaa klo 13:30 ja 2. näytös klo 17:00.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 6.5. Aikuisten lipun hinta on 10€ ja lastenlipun hinta 5€ + mahdolliset palvelumaksut. Liput voi ostaa Kannelmäen kirjastosta, lippu.fi-verkkokaupasta ja Lippupisteen myyntipisteistä kuten R-kioskeilta.

Kannelmäen kirjaston palvelutiskiltä voi ostaa lippuja Kanneltalon tapahtumiin ma-to 10-20, pe 10-18 ja la 10-16. Lippuja myydään ainoastaan Kanneltalon tapahtumiin ja maksuvälineenä kelpaavat pankki- ja luottokortit sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit (ei käteinen raha). Tervetuloa lippuostoksille!

Kirjaston ollessa suljettuna tapahtumien ovilipunmyynti hoidetaan Kanneltalon lipunmyynnistä. Tällöin ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä.

1. Näytös klo 13:30 esiintymisjärjestys

 RyhmäOhjaaja
1.PerheakroHanna
2.Dance kids 4-6v.Hanne
3.Dance fusion edistyneetJaana
4.TelinejumppaHanna
5.Cheer Dance 7-9v.Filida
6.Dance fusion alkeisjatkoJaana
7.Dance junior edistyneetHanna
8.LavisNoora
9.Cheer Dance 10-12v.Filida
10.DF Hiomaton timanttiJaana
11.FreegymHanne
12.SymphonyJasmin

2. Näytös klo 17:00 esiintymisjärjestys

 RyhmäOhjaaja
1.Perheliikunta ja voimistelukouluHeidi
2.Dance kids 4-6v.Liina
3. Akro 7-9v.Hanna
4.Dance fusion edistyneetJaana
5.Cheer Dance 7-9v.Filida
6.Dance junior edistyneetHanna
7.Dance fusion alkeisjatkoJaana
8.Dance junior alkeetHanna
9.LavisNoora
10.Cheer Dance 10-12v.Filida
11.Tanssillinen voimistelu alkeetJasmin
12.DF Hiomaton timanttiJaana
13.Freegym yli 9v.Hanne
14.SymphonyJasmin

Kuvat joulun 2018 näytöksestä. Kuvat on ottanut Matti Kilponen.

Unelmien liikuntapäivänä 10.5. ulkoilutapahtuma Malminkartanon mäellä

23 huhti

Tule Malminkartanon mäkeen treenaamaan Unelmien liikuntapäivänä! Kannelmäen Voimistelijat ry järjestää pe 10.5. klo 18–20 maksuttoman ja kaikille avoimen ulkoilutapahtuman Malminkartanon täyttömäellä (Naapuripellontie, Helsinki). Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Portaiden alla pidetään maksuton noin 10 minuutin lämmittelyjumppa klo 18 ja klo 19. Ohjaajana toimii Eeva-Maria Routamo.

Mäen päällä on mehutarjoilua sekä Liikuntafysio Sellon pop-up fysiokioski, josta saa maksutonta apua tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin.

Mäen alla on seuran esittelypiste, jossa myydään kesäjumppalippuja ja otetaan vastaan arvontalipukkeita.

Kaikkien mäen kapuamiseen osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja:

  • Liikuntafysion lahjakortti, jolla saa vaihtoehtoisesti 1,5 tunnin lihastasapainokartoituksen tai alaraaja-analyysin harjoitteluohjeineen
  • Eckerö Linen risteilylahjakortti
  • 10 kpl vapaalippuja seuran kesäjumppiin

Arvonta suoritetaan klo 20 paikan päällä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Unelmien liikuntapäivänä kesäjumppien erikoistarjous:

  • anytime-kortti kesäkauden jumppiin kampanjahintaan 70 €

Ostamalla anytime-kortin, jumppaat kesällä vain 4,70 €:lla viikko! Lue lisää kesäjumpista täällä.

Kannelmäen Voimistelijat ry yhteistyössä Liikuntafysio Sellon kanssa.