Kannelmäen Voimistelijat

Tänne olemme koonneet vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Tunnit

Lasten tunnit

Ilmoittautuminen ja maksaminen

, mitä se tarkoittaa?

Isosalitunnit ovat tunteja, joille sisältönsä ja/ tai pitopaikkansa puolesta voidaan ottaa hyvinkin paljon osallistujia ilman, että liikunnan laatu siitä kärsii. Jos ilmoittaudut yhdelle isosalitunnille, voit joka viikko käydä millä tahansa yhdellä isosalitunnilla, eikä sinun siis tarvitse sitoutua käymään aina samalla tunnilla tai ilmoittaa jos käytkin jollain toisella isosalitunnilla. Jos sinulla jää isosalitunti jollain viikolla väliin, voit korvata sen osallistumalla vaikka seuraavalla viikolla kahdelle isosalitunnille.

Lisäviikkotunti ja Anytime, mitä ne tarkoittavat?

Jos haluat ilmoittautua kahdelle aikuisten tunnille, joista ainakin toinen tunti on isosalitunti, niin olipa ensimmäinen tuntisi isosali- tai erityishintainen tunti, saat tuon/toisen isosalitunnin 2. tuntina lisäviikkotunnin hinnalla. Valitse siis ilmoittautuessasi tässä tapauksessa “lisäviikkotunti”. Myös kolmas tunti, jos se on myös isosalitunti, valitaan ”lisäviikkontuntina” joskin tällöin kannattaa jo harkita Anytime maksua, jolla voit käydä kuinka monella isosalitunnilla viikossa tahansa, mutta erityishintaiset tunnit eivät sisälly myöskään Anytimeen.

tunti, mitä se tarkoittaa?

Näillä, välillä pikkusalitunneiksikin kutsutuilla tunneilla on rajoitettu osallistujamäärä, koska ne joko järjestetään pienemmissä saleissa, vaativat erityisen paljon liikkumatilaa, mikä rajoittaa osallistujamäärää, tai niiden sisältö vaatii ohjaajaa antamaan tunnilla enemmän henkilökohtaista ohjausta, minkä takia ryhmä ei voi olla kovin suuri. Tällaiselle tunnille ilmoittautuminen oikeuttaa käymään vain kyseisellä tunnilla ja kyseinen tunti on aina hinnastossa ilmoitetun hintainen, olitpa valinnut kuinka monta muuta tuntia tahansa (ks. lisäviikkotunti-kohta). Jos et pääse joku kerta erityishintaiselle tunnillesi, voit kuitenkin käydä korvaamassa sen kauden aikana millä tahansa isosalitunnilla.

En pääse osallistumaan tällä viikolla vakiotunnilleni, voinko korvata tuntia?

Voit, jos kyseessä on aikuisten tunti. Perheliikuntatunnit on myös mahdollista korvata toisella perheliikuntatunnilla.  Lasten ja nuorten tunteja ei voi korvata turvallisuussyistä.

Mikäli et pääse osallistumaan omalle tunnillesi esimerkiksi sairauden tai matkan takia, voit käydä korvaamassa aikuisten tunnin kaikilla isosalitunneilla. Erityishintaisille tunneille mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten ne eivät pääsääntöisesti ole korvaustunteja.

Mikäli käyt korvaamassa tunnin, lisää vain nimesi isosalitunnin nimilistan loppuun ja laita rasti sen päivämäärän kohdalle, jolloin olit korvauksen suorittamassa.

Mikäli tunti on peruttu järjestäjän tai liikuntatilojen vuokraajan toimesta pyhäpäivien, vesivahinkojen, ylioppilaskirjoitusten, koulun oman käytön tai muun syyn takia, voit käydä korvaamassa tunnit edellä mainituilla tunneilla. Syys- ja talvilomaviikon peruttuja tunteja ei saa korvata, sillä kokonainen lomaviikko koskee kaikkia tunteja tasapuolisesti.

Kaikki tuntien korvaukset tulee suorittaa sen syys- tai kevätkauden loppuun mennessä, jolloin tunti on jäänyt välistä. Tunteja ei voi korvata enää kyseisen kauden päätyttyä.

Mikäli olet sairasloman takia estynyt osallistumasta tunneille yli neljään viikkoon, etkä ehdi käydä korvaamassa tunteja, ota yhteyttä seuran toimistolle.

Vakuuttaako seura jäsenensä?

Seuramme ei vakuuta jäseniä jumppatuntien ajaksi, vaan jokaisen tulisi huolehtia omat ja lapsensa vakuutukset kuntoon.

 

Tuon lapseni ensimmäistä kertaa jumppaan, saanko jäädä seuraamaan tuntia?

Toivomus on, että mikäli lapsesi jää saliin reippaana, vanhemmat poistuisivat pukuhuoneiden puolelle jumppatunnin alkaessa. Jumppatunnit ovat tarkoitettu lasten omiksi jumppahetkiksi, jossa he pääsevät opettelemaan ensimmäisiä kertoja ryhmässä toimimista ja vanhemmista erossa oloa, yhdessä muiden lasten ja kannustavien ohjaajien kanssa. Toivomme, että annatte ohjaajille ja lapsille näin jumpparauhan. Erikseen tunnista riippuen järjestämme yhteistunteja, jolloin vanhemmat ovat yhdessä lastensa kanssa erittäin tervetulleita osallistumaan tunnille!

Pyydättekö lasten ohjaajia näyttämään rikosrekisteriotteen?

Kyllä. Jokainen ohjaaja, joka toimii alle kahdeksantoista vuotiaiden parissa on näyttänyt rikosrekisteriotteen ennen kuin on aloittanut ohjaamisen seurassamme.

Voiko perheliikunta ja/tai lasten tuntia käydä korvaamassa, jos oma tunti jää joskus väliin?

Perhe- ja lasten ja nuorten tunteja ei ole tällä hetkellä mahdollista korvata tuntien turvallisuuden säilymisen vuoksi.

 

Saanko käydä kokeilemassa tuntia ennen kuin ilmoittaudun?

Kyllä saat! Kaikilla aikuisten ja perheliikuntatunneilla, joissa on tilaa, on mahdollisuus käydä kerran kokeilemassa ja tunnustelemassa, onko tunti mieleinen. Lasten tunneille kokeilukerta tulee aina ensin ilmoittaa toimistolle.

Miten voin ilmoittautua tunneille?

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta. Ohjeet rekisteröitymiseen ja jäsentieto-ohjelman käyttöön löydät täältä >>.

En löydä jäsentieto-ohjelmasta tuntia, jolle haluan ilmoittautua, mitä teen?

Varmista, onko tämä tunti jolle haluat ilmoittautua, isosalitunti. Jos on, sinun tarvitsee valita jäsentieto-ohjelmasta vain “isosalitunti” ja voit alkaa käydä tällä haluamallasi isosalitunnilla. Voit tarkistaa ylempää tältä sivulta vielä mikä on isosalituntien ja erityihintaisten tuntien ero.

Tunti, jolle haluaisin ilmoittautua, on jo täynnä, onko mitään tehtävissä?

Toivoa on vielä. Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle ilmoittautumisohjelmassamme. Mikäli tunnilta vapautuu paikkoja, on toimisto varasijalaisiin yhteydessä.

Kausi on jo alkanut, voinko edelleen ilmoittautua tunneille?

Kyllä voit. Ilmoittautumiset tunneillemme alkavat ennen varsinaisen jumppakauden alkua, mutta tunneille voit ilmoittautua missä vaiheessa kautta tahansa, mikäli tunneilla on vielä tilaa. Mikäli kausi on edennyt yli puolen välin, sinulle lasketaan jumppamaksu jäjellä olevien tuntien mukaan.

Opiskelija, eläkeläis- tms. -alennus jäsenmaksusta, miten saan sen?

Jäsentieto-ohjelmamme ei kykene tunnistamaan opiskelijoita/eläkeläisiä/varusmiehiä, minkä vuoksi ohjelma antaa aina suoraan aikuisten 20 euron jäsenmaksun laskuun. Jos kuulut edellä mainittuihin ryhmiin, voit kuitenkin vähentää laskun summasta kymmenen (10) euroa, kun maksat laskun. Kirjoita myös omiin tietoihisi jäsentieto-ohjelmaan “huoltajan nimi ja puhelinnumero” (koska se on ainoa kohta johon voi kirjoittaa lisätietoja), että olet opiskelija/eläkeläinen/varusmies.

Miten maksan e-Passilla?

ePassi -lipun tilausohjeet:
1. Soita numeroon 050 902 3456
2. Seuraa puhelun ohjeita ja anna joku seuraavista ePassi-tunnuksista:

ePassi-tunnus 
19986 (6,00 €) Kertamaksu
19987
(35,00 €) 5x sarjakortti/kausi
20025 (65,00 €) 10xsarjakortti /kausi
20026(140,00 €) 25xsarjakortti/ kausi
20027 (180 €) 3 krt / vko anytimekortti/ kausi
20028(86,00 €) vesiliikunta/ kausi
20029 (130,00 €) Dance fusion tai perheliikunta su / kausi
20030 (120,00 €) Perheliikunta arkena / kausi
20031(12,00 €) 2 x kertamaksu
19986 (haluttu summa)Oma summa

Voit myös maksaa käyttämällä epassin kertaluontoista passia (ks. www.epassi.fi)

Miten maksan tuntini Smartumin-liikuntaseteleillä?

Smartum-setelit tulee toimittaa seuramme toimistolle (Kaarelantie 12), joko tuomalla itse paikan päälle, jättämällä ne seuran postilaatikkoon (KaVo-salin sisäänkäynnin rappukäytävässä) tai toimistolle KaVo-salilla pidettävien tuntien aikana tai postittamalla ne. Huomioithan, että olet itse vastuussa postitse tulevista seteleistä, seura ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Muistathan myös, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, eli voit maksaa niillä vain omia tuntejasi, et esim. lapsesi tai puolisosi.

Voinko maksaa smartumilla/sporttipassilla tms. myös jäsenmaksun?

Et. Smartumin-liikuntaseteleillä/Virike-seteleillä ja sporttipassilla EI voi maksaa jäsenmaksua. Niillä on mahdollista maksaa ainoastaan tuntimaksut. Jäsenmaksu tulee maksaa joko käteisellä tai viitesiirtona saamasi laskun viitettä käyttäen.

Tulisin maksamaan laskuni, milloin toimisto on auki?

Toimiston työntekijät ovat pääsääntöisesti toimistolla arkipäivisin kello 10-14, mutta poikkeuksiakin on. Varmista työntekijöiden paikallaolo aina ennen käyntiäsi. Kausien alussa järjestämme myös erikseen toimistopäivystyksiä, jolloin toimistolla ollaan klo 18 asti paikalla.

Voinko maksaa osan kausimaksustani liikuntaseteleillä ja osan laskulla?

Kyllä voit. Muista vain vähentää liikuntaseteleillä maksamasi osuus laskusi loppusummasta. Eikä haittaa, vaikka ensin maksaisit laskun ja ehtisit tuoda liikuntasetelit toimistolle vasta sen jälkeen. Muista kuitenkin, että jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa liikuntaseteleillä tms.

Onko minun mahdollista muuttaa laskuni eräpäivää tai maksaa lasku kahdessa erässä?

Kyllä, kumpikin on mahdollista. Ole tällöin yhteydessä suoraan toimistoon. 

Miten voin perua ilmoittautumiseni?

Peruutusehdot löydät täältä.

Mitä käy, jos olen maksanut Smartum seteleillä tms. ja perun ilmoittautumiseni?

Vaikka peruutat osallistumisesi kyseiselle kaudelle, ei Smartumin seteleillä tai saldo-kortilla, Virikeseteleillä tai e-passilla maksettuja osia kausimaksusta voida kuitenkaan palauttaa. Maksuja ei myöskään voi siirtää seuraavalle kaudelle tai toiselle henkilölle.

 

ETKÖ LÖYTÄNYT KYSYMYKSEESI VASTAUSTA?

Laita viestiä seuran toimistolle sähköpostitse osoitteeseen: info(at)kannelmaenvoimistelijat.fi. Toimiston työntekijät vastaavat parhaan taitonsa mukaan.