Kannelmäen Voimistelijat

Liikuntafysion syyskuun tarjous seuran jäsenille

28 elo

Kaipaatko yksilöllistä apua kunnon kohottamiseen ja kehon toiminnan parantamiseen?

Yhteistyökumppanimme Liikuntafysio Sello tarjoaa Kannelmäen Voimistelijoiden jäsenille syyskuussa kaksi lisäjäsenetua:

 • personal training 3 x 60 min. 210,00 € (norm. 285,00 €)
 • yksilöpilates 3 x 60 min. 180,00 € (norm. 255,00 €)

Molemmat edut koskevat yksilöohjausta. Yksilöohjauksessa ohjaaja työskentelee yksinomaan sinun kanssasi ja räätälöi ohjaussisällön vastaamaan sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Muutaman kerran yksilöohjaus on hyödyllistä! Se esimerkiksi tukee motivaatiota, auttaa löytämään itselle sopivat harjoitteet ja liikeradat, auttaa tavoitteellisen liikunnan aloittamisessa sekä tarjoaa vaihtoehtoja, joihin ohjaaja ei aina ryhmätilanteessa ehdi paneutua. Yksilöpilates on nimensä mukaisesti pilatesharjoittelua, personal training puolestaan pilatesta monipuolisemmin eri liikuntamuotoja hyödyntävää yksilöohjausta.

Liikuntafysio Sellossa yksilöohjausta antaa pilatesohjaaja, personal trainer ja liikuntaneuvoja Satu Huttunen. Moni seuran jäsen tuntee Satun hänen seurassa ohjaamiensa aikuisten ryhmätuntien kautta. Satuun voi tutustua täällä.

Halutessasi hyödyntää syyskuun tarjouksen, toimi seuraavasti:

 • varaa aika Satulle joko soittamalla puhelinnumeroon 010 581 8280 tai verkkoajanvarauksen kautta. Ohjeet verkkoajanvaraukseen:
  • valitse toimipisteeksi Liikuntafysio Sello
  • valitse haluamasi palvelu (yksilövalmennus/yksilöpilates)
  • valitse ammattilaiseksi Satu Huttunen
  • valitse itsellesi sopiva aika ja täytä tarvittavat tiedot
 • Kerro ensimmäisellä tapaamisella, että haluat hyödyntää syyskuun jäsenedun ja sovi seuraavat käynnit suoraan ohjaajan kanssa.

Satun vastaanottoaika on pääasiassa keskiviikkoiltapäivisin ja -iltaisin. Jos ajankohta ei sovi, voit tiedustella muita ajankohtia tai sopia yksilöpilatesajan Kati Kauravaaralle. Tarjous on voimassa siten, että ensimmäisen käynnin tulee toteutua syyskuussa ja kaksi muuta käyntiä on käytettävä marraskuun loppuun mennessä.

Personal training ja yksilöpilates eivät ole terveydenhuollollista toimintaa. Mikäli sinulla on pitkittyneitä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja, hyödyt ensisijaisesti fysioterapiasta. Tällöin voit hyödyntää Liikuntafysion jatkuvan jäsenedun seuran jäsenille:

 • fysioterapian ensikäynti hintaan 50,00 € (ovh 95,00 €).

Tervetuloa!

www.liikuntafysio.fi