Kannelmäen Voimistelijat

Tuntitarjontamme

Hyvinvointiaamupäivä la 26.10 – maksuton ja kaikille avoin tapahtuma

Tervetuloa Kannelmäen Voimistelijoiden ja Liikuntafysio Sellon yhdessä järjestämään hyvinvointiaamupäivään!

Lue lisää
Syysleiri

Kannelmäen Voimistelijoiden Syysleiri 14-18.10.2019 Paikka: KaVo-Sali, Kaarelantie 12A. 00430 Helsinki (sisäänkäynti Kaarelantien puolelta). Päiväleiri, toiminta-aika klo 9-15. Leirillä temppuillaan, leikitään, ulkoillaan ja askarrellaan. Leiri on tarkoitettu 1-3. luokkalaisille tytöille ja pojille, aikaisempaa liikuntakokemuista ei tarvita. Liikumme leirillä sisällä ja ulkona […]

Lue lisää
Aikuisten tunnit

Aikuisille on tarjolla myös lauantaijumppia, joihin voi osallistua kertamaksulla myös ei-jäsenet. Lue tuntikuvauksista, mitä tuntimme sisältävät. Tuntikuvausten lisäksi sivulla annetaan ohjeita jumppaajille.

Lue lisää

Liikunnan iloa hyvässä seurassa

Kannelmäen Voimistelijat ry on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n jäsenseura. Yli 40 vuoden aikana seuramme on kasvanut noin 1 100 jäsenen liikuntaseuraksi tarjoten liikuntatunteja tytöille, pojille, naisille ja miehille. Kannelmäen Voimistelijat toimii Kaarelantie 12 tiloissa (KaVo-sali + seuran toimisto) ja Kaarelan alueen kouluilla (Kannelmäki, Maununneva, Malminkartano). Seuran hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi seitsemän jäsentä. Hallituksen lisäksi seurassa toimii aktiivisesti neljä työryhmää: talous- ja hallintotyöryhmä, näytöstyöryhmä, aikuisten liikunnan tiimi sekä nuorten liikunnan tiimi. Tuntitarjonnassa muun muassa:
  • tanssia
  • voimistelua
  • pilatesta
  • perheliikuntaa