Kannelmäen voimistelijat

Kannelmäen voimistelijoilla uudet verkkosivut

29 marras

Tervetuloa uusille sivuille! Kannelmäen voimistelijoiden verkkosivut uudistettiin palvelemaan paremmin jäseniä ja tunneista kiinnostuneita. Sivut on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä  ja ne toimivat myös mobiililaitteilla. Anna palautetta ja kehitysideoita! Voit lähettää palautetta osoitteeseen info@kannelmaenvoimistelijat.fi.

Sivun kuvat on ottanut valokuvaaja Matti Kilponen. Sisältöä ja ulkoasua ovat työstäneet Sari Väisänen, Hanne Kajasviita, Susanna Sevón ja Riikka Hopiavaara.

 

Seuran joulunäytökset 15.12.

22 marras

Tervetuloa Kannelmäen voimistelijoiden joulunäytöksiin 15.12.2018 Kanneltalolle!

Näytöksiä on kaksi: klo 17 ja klo 13.30.

Joulunäytöksen kenraaliharjoitukset ja esiintymisjärjestykset

Liput tulevat myyntiin ma  3.12. Lippujen hinnat ovat: 10,50 €/ aikuinen ja 5,50 €/lapsi (sisältää palvelumaksun) + mahdollinen toimitusmaksu, jos ostettu muualta kuin Kanneltalolta. Lippuja myy lippu.fi >>

Kannelmäen kirjaston palvelutiskiltä voi myös ostaa lippuja Kanneltalon tapahtumiin kirjaston aukioloaikoina. Lippuja myydään ainoastaan Kanneltalon tapahtumiin ja maksuvälineenä kelpaavat pankki- ja luottokortit sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit (ei käteinen). www.kanneltalo.fi/liput

Kuvassa Melody-ryhmä kiittää yleisöä viime kevään näytöksessä. Kuvaaja: Matti Kilponen.

Ennakkoilmoittautuminen alkaa 3.12.

20 marras

Ennakkoilmoittautuminen kevään tunneille alkaa 3.12.

Kaikille kevätkauden 2019 tunneille voi ennakkoilmoittautua jäsentieto-ohjelman kautta 3.12. klo 9:00 alkaen 26.12. asti. Pääset ennakkoilmoittautumaan ainoastaan niihin ryhmiin, joissa olet ollut mukana syyskaudella, lukuun ottamatta aikuisten isosalitunteja, joihin voivat ilmoittautua kaikki.
Ilmoittautumisen edellytyksenä on, että syyskauden jumppamaksu on maksettu.
Huomioithan ilmoittautuessasi, että sekä lasten että aikuisten tuntitarjontaan on tullut pieniä muutoksia, ja muutamien tuntein nimet ovat hiukan muuttuneet. Mikäli et pysty ilmoittautumaan ryhmääsi, ota yhteys toimistoon.

Toimistolla vastaanotetaan smartum- ja virikesetelimaksuja tiistaina 18.12. klo 15:00–18:00. Voit jättää setelisi kirjekuoressa myös ohjaajalle tai Kavo-salin postilaatikkoon. Muina aikoina varmistathan sähköpostitse tai puhelimitse, että olemme paikalla.