Kannelmäen voimistelijat

Ennakkoilmoittautuminen alkaa 3.12.

20 marras

Ennakkoilmoittautuminen kevään tunneille alkaa 3.12.

Kaikille kevätkauden 2019 tunneille voi ennakkoilmoittautua jäsentieto-ohjelman kautta 3.12. klo 9:00 alkaen 26.12. asti. Pääset ennakkoilmoittautumaan ainoastaan niihin ryhmiin, joissa olet ollut mukana syyskaudella, lukuun ottamatta aikuisten isosalitunteja, joihin voivat ilmoittautua kaikki.
Ilmoittautumisen edellytyksenä on, että syyskauden jumppamaksu on maksettu.
Huomioithan ilmoittautuessasi, että sekä lasten että aikuisten tuntitarjontaan on tullut pieniä muutoksia, ja muutamien tuntein nimet ovat hiukan muuttuneet. Mikäli et pysty ilmoittautumaan ryhmääsi, ota yhteys toimistoon.

Toimistolla vastaanotetaan smartum- ja virikesetelimaksuja tiistaina 18.12. klo 15:00–18:00. Voit jättää setelisi kirjekuoressa myös ohjaajalle tai Kavo-salin postilaatikkoon. Muina aikoina varmistathan sähköpostitse tai puhelimitse, että olemme paikalla.